Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Decske

senior tag

válasz prolad #8 üzenetére

A szélesítéssel továbbra sem értek egyet. Azzal, hogy azt a pici fém sávot bal oldalt kihasználnák lehetne nyerni néhány mm-ert, de szvsz nem adna annyival több területet a kijelzőnek. Valószínűleg ezzel a zsanér használhatósága romlana. Amúgy szerintem azt mindig elfelejtjük, hogy a Fold még mindig dupla vastag, mint egy hagyományos telefon. A vastagság miatt jobb a keskenyebb kijelző, biztosabb a fogás.
    Viszont még mindig csak a saját tapasztalatomat tudom felhozni és a saját lapát kezemet, amivel nem érzem keskenynek ahhoz, amire én használom.
    A belső kijelzőn könyvet, pdf-et olvasok, vagy tollal írok főleg, vagy úton videót nézek. 1:1 aránynál sokkal többet kellene scrollozni, így kb egy oldal majdnem kényelmesen kifér teljes kijelzőn, úgy, hogy csak minimális a "fekete" sáv. Videóknál hasonló.
    Az OPPO find x1 belső kijelzője szvsz rosszabbul használható, hiába hagyományosabb a képaránya.
    Hogyan lesz koszos annyira az ujjlenyomat olvasó, hogy ne ismerje fel a ujjat? :F
    Igen, a "modern, fejlett" kijelző alatti megoldások még mindig legalább háromszor lassabbak és továbbra sem tudod kitapintani, mint egy fizikai gombot. A külső kijelzőnél megoldható, de a belsőnél nem, mivel (legalább is érzetre) csak a keretnél van hozzárögzítve a készülékhez, viszont az eddigi kijelző alatti modulok a kijelzőhöz vannak rögzítve, ami a Foldnál plusz stresszt jelentene a belső kijelzőnek. Ha lenne Foldban használható megoldás, szerintem már láttuk volna legalább promózva.

• vinczetibor

aktív tag

válasz prolad #8 üzenetére

Nekem a belső kijelzőnek kellene tökéletesen használhatóvá válni, de a külső kijelző szélesítése ez ellen menne.
    Minél hosszúkásabb a belső kijelző, annál jobban használható.
    A beépített tollnak akkor látnám értelmét, ha a külső kijelzőn is használható lenne, de ebben az esetben hiba lenne a külső kijelző szélesítése. Aki tollal nem tudja eltalálni a billentyűzet betűit, az a szélesebb kijelzőn sem fogja tudni használni az ujjával a billentyűzetet.

• Decske

senior tag

válasz prolad #2 üzenetére

Fold tulajként ezzel nem értek egyet. Összecsukva kimondottan jó a keskeny ház, számomra a normál telefonok már kényelmetlenek, túl szélesek ahhoz, hogy biztonságosan használni tudjam. Pedig lapát kezeim vannak. Ha szélesítesz, akkor a belső kijelző képarányát rontod el vele.
    Isten ments a kijelző alatti borzalmaktól. Legyen kitapintható. Vagy hátul, vagy oldalt.

Új hozzászólás Aktív témák