Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iFixit
tag
Azanyámot abba a toronyba,az az egy hibázott,többi pipa,na majd legközelebb....
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
vince
őstag
Szintén, először én is Tapolcát jelöltem, aztán pár nap múlva elolvastam rendesen a cikket és rájöttem, hogy az az út vége, nem ott kellett csak a töltés miatt megállni.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
somogyib
őstag
Na, három kérdést elbuktam.
-
BiP
nagyúr
Én is így voltam vele. Zsigerből Tapolcát jelöltem meg.
Csak aztán átgondoltam, hogy héé, hát eleve oda mentek, akkor az nem a "meg kellett állni". Aztán megnéztem a töltős képeket és jéé, nem Tapolcán készült a fogorvosos, skoda szalonos kép. Úgyhogy rájöttem, mire gondolt a költő.[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, Tapolcán azért kellett megállni, mert oda indultunk. (És amúgy ott is aludtunk és éjszaka feltöltött a kertben.) És nem merült volna le, ha Fehérváron nem csak annyit töltünk bele, hogy leérjen pont addig. Ez láthatóan a legtöbb júzernek tök egyértelmű. Neked ezen az egy kérdésen múlt?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
lsebestyen
addikt
válasz bigmasterg #937 üzenetére
Igen, mert Top cat írta, hogy a cuccai közt is le van írva az adatlapon. Fokkal egyszerűbb, hogy én még a Fold topikban is rákerestem.
-
bigmasterg
addikt
válasz lsebestyen #936 üzenetére
Mobilrena tv-ben említette Bog, hogy azt használ és hogy megszokta már a formátumot.
Már most nem keresném ki, hogy melyik adásban mondta.Szerk.: Na erre már törölted az AliceWake-s hsz.-ed.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
-
Top cat
addikt
válasz bigmasterg #932 üzenetére
Tech oldal, de azért biztos jó páran megfordulnak itt, akik nem tudják mi az az Exif.
Bog cuccai nincsenek kiírva, de AliceWake-é igen.
IG55
Először én is Tapolcá-t jelöltem meg. De azután végiggondolva, az volt a célpont. Tehát az nem útközben volt.[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Melyik településen kellett megállni tölteni a Honda e-t egy vidéki próba során?
Tapolcán az autó lemerült, tehát meg kellett állni.
Tapolca része volt-e a vidéki próbának? Igen, mert szerepel a cikkben.
Az ember, ha talál egy jó válazt, nem kezd el egy "még jobbat" keresni, mert csak 1 jelölhető be amúgy is.
Alicewake csavarbehajtójánál, annak ellenére, hogy megtaláltam a Bosch-t, keresnem kellett volna tovább, hogy hátha lesz egy olyan is, amiben épp a kezében fogja, és egy szövegbuborékban ott van még, hogy "ez az én csavarbehajtóm"?
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz bigmasterg #932 üzenetére
Látom te is egyből rámentél a Properties-> Detailsre.
-
addikt
Tudtam én, hogy ez lesz a megosztó kérdés
-
Ármester
válasz forandor #924 üzenetére
De ott már nem a töltés miatt "kellett" megállni, hanem mert elérték az úticélt. Az már mellékes, hogy akkor töltöttek is rajta. Fehárváron viszont kifejezetten a töltés miatt álltak meg.
Megint túl van gondolva a kérdés szerintem.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
A kérdés az volt, hogy hol "kellett" megállni tölteni. Tapolcán nem "kellett", mert az volt a célpont. Útközben kellett. Odafele is, visszafele is, ráadásul ugyanabban a városban, a kérdés pedig erre a városra vonatkozott, ahogyan azt a válaszadók többsége össze is rakta.
(Egyébként nem áll már Tapolcán az autó. Sőt, nem áll Kőbányán sem. Bécsben sem. Pedig ezeken a helyeken is töltötték, de nem kényszerűségből, hanem tervezetten.)
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
krizmo_
addikt
válasz bigmasterg #915 üzenetére
Itt mesél erről: [link]
Érdemes a teljes videót megnézni.
-
törölt tag
na, mikor mehetek a félcsőbe gurulgatni ?
-
IG55
senior tag
Tapolcán áll még mindig az autó, töltetlenül? Ha nem, akkor helyes az én válaszom is.
-
bigmasterg
addikt
Na kalap itt is.
A Taxisban nem voltam biztos, hogy jó lesz, arra nem lett meg a videó, csak innen annyi hogy "Próbáltam már Pekingben megkérdezni egy gyorsétteremben, hogy hol találok taxit, de a taxi szó hallatán a toaletthez kísértek".
Így végül kizárásos alapon válaszoltam rá. Rákerestem, hogy hogyan működnek ott a taxik.A csavarbehajtó meglett cikkből is, de facebookon is megtaláltam.
-
vince
őstag
Valóban, elég lett volna csak a Xiaomi cikket megtalálni. Azért maradt benne végül mindkettő, mert én először az Oppo Reno5 5G tesztjét találtam meg
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bobace
addikt
Hú, meglett a kalap, rendesen izgultam, ahogy végignyomtam a kérdéseket, hogy vajon jók lettek-e Szarul esett volna, ha már ennyi időt beleöltem
Gratula mindenkinek, akinek sikerült! A 83 azért nem kevés, nem is gondoltam volna.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
user12
őstag
válasz lsebestyen #894 üzenetére
Nem volt még hozzá szerencsém, de szerintem felér egy büntetéssel
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Ármester
Én kicsit kacifántosabb logika alapján találtam meg.
Alicwake tesztek és elkezdtem olyan teszteket keresni, ahová beillik egy fúró képek közé, tehát a strapacuccok.
Az most mellékes hogy pont az első (vagy a masodik) ilyen tesztben volt benne a kép„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Atomantiii
addikt
válasz lsebestyen #897 üzenetére
Hidd el, kerestem úgy is, de akkor nem volt találat képre sem.
Lehet egy idő után már sokan kerestek erre és akik megtalálták a cikket is a képpel, akkor hozzárendelte a kereső algoritmus és ma ha rákeresel ott van az első találat alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest