- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor megmaradhatunk abban, hogy egy elbaszott programot futtatsz egy szerverről, ahol nem ért munkájához a rendszergazda.
Ez mind a moonman-féle vírus-hülyeség ekvipotenciáltételt, mind pedig a kétes forrást kimeríti a vírusfertőzések okai közül.
További kérdés?
És igen, biztos én vagyok a buzi, de mióta kétágú vagyok, sosem volt víruskeresőm, vírusom pedig egyszer volt, SP nélküli XP-n, amikor megjelent az RPC-n keresztül shutdownt toló ügyesség. Kijött a patch, megdöglött a féreg. Tehát a víruskereső hasznos, okos dolog, de az egyetlen dolog, ami a vírusfertőzés ellen véd, az a józan paraszti ész.
-
moonman
titán
nekünk NOD32 Enterprise-unk van bent, jönnek is néha a státusz e-mailek, hogy fogott ezt azt.... csak éppen http szűrésről van szó, mert a fájlt még az iecache-be sem engedi leírni. így aztán elég nehéz befertőződni. (pláne, hogy ilyenkor odamegyek és személyesen mészárolom le a személyzetet.)
a saját gépemen nincs is antivírus (vélményem szerint nem kevés szopástól kímélem meg magam ezzel, a teljesítményről nem is szólva) és valahogy 5 év alatt egyszer sem kezdett "furcsát csinálni", sem lehalni, sem semmi ilyesmi. eddig vírussal csak úgy találkoztam, hogy direkt rákerestem, letöltöttem és elindítottam - virtuális környezetben antivírus-tesztként.
-
moonman
titán
1: ha a munkahelyi szerveretek vírusos, akkor meg is érdemlitek.
2: szerinted mennyire életszerű, hogy mindenki a munkahelyi szerverről fertőződik be?
3: simán el tudom képzelni, hogy nem a fájl volt vírusos, hanem már fertőzött volt a gép, vagy kitaláltad az egészet. no offense. -
dark100
aktív tag
A jatekosok nem pct hasznalnak. A warez miatt nem eri meg ra fejleszteni, ugyhogy a pc tipikusan az utolso platform, ha egyaltalan kijon ra valami. Leszamitva az mmo-kat, ott ugyanis nincs ertelme a wareznak. A mostani konzolok meg inkabb hasonlitanak egy pcre, az agyamra mennek az allando update toltogeteseikkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest