- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
VladimirR #194 üzenetére
szarfoslinux, vagy a buzikurvafirefox kifejezesek
Ez nagyon szegeny fantaziara vall. Ennel probalj meg jobb vulgaris kifejezesket gyartani. A winfos pl ugyanazokat a maganhangzokat tartalmazza, es a kezdo illetve az utolso betu is megegyezik a windows-al, ezert jol hangzik. Kiejtesben pedig meg jobban hasonlit az eredeti szora.
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR #197 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy maga a "winfosozás" önmagában nem tiltott, ha csak nem húzzuk rá, hogy a fos szó túlságosan vulgáris, de ez mondva csinált indok lenne. Inkább ha olyan vitában fordul elő, ahol egyértelműen flame keltő, pont a vita tartalma miatt, akkor kerülendő.
Egyébként nekem sem tetszik, ahogy az összes többi ilyen jelző, de ennek általános tiltása, én úgy érzem, hogy túlzás lenne egy fórumon. Ez nagyom messzire és rossz irányba vezetne, mert nyilván lehetne még sok példát hozni, hogy akkor ezt se, meg ezt se és a végén a moderátorok egy szótárral olvasnák a fórumot. -
floatr
veterán
válasz
VladimirR #180 üzenetére
Valójában ez egy összeesküvés, hogy a linux felhasználóknak szar legyen. De ha netán torrentezés és hasonlók miatt töredezik a filerendszered, akkor egy kolléga korábban kinyilatkoztatott értékrendjéhez igazodva annyit tudnék mondani, hogy ha nem lopnál, akkor nem töredezne
Egyébként kicsit komolyabban, valószínűleg a dolog ezen a téren az átlagfelhasználáshoz idomul. Az e2defrag-ot sokan mitikusan veszélyes állatnak vélik, az e4 még nincsen kész, de Vladi javasolt egy XFS-t defragostul. Ehhez még én annyit hozzátennék, hogy vm alatt használhatsz egy XP-t ntfs-el, és defragolhatsz rajta. Vagy vegyél egy külső vinyót, pakolj rá ntfs-t, és havonta egyszer bootolj be XP alá defragolni.
Egyébként mérted már, hogy mennyivel lassabb/szarabb ilyen töredezetten? (má nem fikából firtatom, csak elkezdett érdekelni)
-
törölt tag
válasz
VladimirR #138 üzenetére
Lehet, de mi következik ebből? Az, hogy tehát egyszer volt vírusom, az is amiatt, hogy balfasz voltam. Ez is alátámasztja, hogy a vírus nem az internetbű gyün, hanem a hülyeség szüli.
Mellesleg úgy az egész cikkhez annyit tudnék hozzátenni: ki nem szarja le? Most komolyan, érdekes cikk, de kinek hír értékű a tartalma? Ezzel egyáltalán nem a szerzőt fikázom, csak szerintem ez senkinek nem befolyásolja a másnapját, mi nem tudjuk befolyásolni a számokat -> akkor mi a fenének van vita róla?
-
Vladi
nagyúr
válasz
VladimirR #82 üzenetére
Mániád ez a töredezettség.... xfs esetleg?
A hírhez: jupppiihííí!!!
-
válasz
VladimirR #123 üzenetére
Hát, ez sajna nem stimmelt, rendszergizda módban indítottam a gépet, mert a szóban forgó program nem megy fel XP-re sima felhasználó módban - emlékeim szerint.
(#124) moonman: Én akkoriban Norton Antivirust használtam, mert a cég ezt vette meg nekünk otthonra.
Amitóta Avirát használok, azóta tiszta a gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest