- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #217 üzenetére
kerlek, mondd mar el megegyszer, mit jelentenek a dose es doze szavak, lehetoleg egy-egy szotarbol szarmazo link-kel megtoldva, mert pl a sztaki egeszen mast mond, mint amit te probalsz elhitetni
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #210 üzenetére
hat neked mi faj?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #208 üzenetére
monnyad bubi, ha eleg sokaig birod, lehet elhisszuk
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #202 üzenetére
egy kis segitseg moonman post-janak ertelmezesehez, mert lathatoan nem megy egyedul
#203: erre semmi olyat nem tudnek irni, ami bennmaradna egy esetleges moderacio utan, szoval maradjunk annyiban, nem gyoztel meg affelol, hogy nem hazudsz, s a rosszindulaton, hangulatkeltesen kivul semmi mas okod nincs a winfos irasmodra
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #199 üzenetére
te most tenyleg ennyire sotet vagy, vagy csak engem nezel annak, hogy ezt a magyarazatot megeszem?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #196 üzenetére
megis melyik resze?
ez egy egyszeru, fonetikus irasmodja a windows szonakRacecam: melyik idezett resz szerint? csak mert ha az altalam idezett szerint, akkor elobbi allitasod, miszerint (idezem) "A winfosozás egyébként nem tiltott...", nem helytallo
kerhetnek a kerdesben egy egyertelmu allasfoglalast? (mar csak a tovabbi felreertesek elkerulese vegett is) -
VladimirR
nagyúr
A moderáció, a moderátor, a házigazda:
[...]
amit tiltunk fórumunkban:
[...]
a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot).
[...]
minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.ezzel szemben a jelzok hasznalata valoban tiltott... (de ha gondlod, kipontozhatod - en mar nem tudom)
de vegulis nekem mindegy, viszont innentol kezdve ne lepodjetek meg, ha idonkent majd megyek a modkerbe kerni megerositest egy-egy hozzaszolashoz (egy moderator/hazigazda altal az adott topic-ba irt post kepeben), miszerint a szarfoslinux, vagy a buzikurvafirefox kifejezesek tokeletesen megfelelnek a moderacios alapelveknek
p.s.: arrol nem is beszelve, hogy igy - ha lehet - meg nevetsegesebb a post, mint volt (mennyivel szebb lett volna atirni windows-ra - akkor mindenkinek megfelelne, s nem lenne egyertelmu egy ovodas szamara is, hogy mi allt ott)
-
VladimirR
nagyúr
akkor a tisztelt es elsosorban elfogulatlan moderator legyen szives kiszedni awinfos-ozast is
koszonomszerk.: javitok, hazigazda, csak az elobb meg nem latszott
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Nowhereman #185 üzenetére
pedig minden pontban igaza volt
az, hogy neked a linux-ra valtas megoldast jelentett (melynek szivbol orulok), nem jelenti, hogy a windoze-volt a szar (sot!) -
VladimirR
nagyúr
nem, nem mondom, hogy osszeeskuves (de meg ha az is lenne, engem leginkabb a sok besult agyu atomfan zavar akik gondolkodni nem, de linkelni nagyon tudnak), fentebb leirtam, hogy igen, atlagos felhasznalas mellett szamit, viszont attol eltero esetben annyit er, mint halottnak a csok
egyebkent nem, nem mertem, hasznalom a gepet elsosorban nem benchmark-olok, de romlani nem sokat tud
-
VladimirR
nagyúr
elarulnad, hogy ezt miert nekem irtad? (amugy ha mar bekapcsolodtal te is a trollkodasba jo szokas szerint, ajanlanam figyelmedbe a #6-os hozzaszolast, valamint a #15-ot, melyben jol lathatoan mindket felhez szoltam)
mellesleg igen, a toredezettsegmentesites mondhatni a maniam, mikor 50% folotti toredezettsegu particioim vannak es nem talalok normalis progit ra (az mv-n kivul persze), "mer' a linux nem toredezik"
az, hogy nem mainstream hasznalat soran fordul elo ez nalam, nem lehet indok
olyan, mintha azt mondana az orvos a torott kezu gyereknek, hogy nem gipszeli be, mert az ember keze ugysem torik el (mainstream hasznalat soran) -
-
VladimirR
nagyúr
na jo, ezt meg magyarazd mar el nekem
az, hogy "hasznald a xyz programot, mer' az uberkirajjj" miben valasz barminemu problemara is, ahol nem azt kerdezte a user, hogy "milyen programot hasznaljak"?p.s.: legkozelebb legy szives fogalmazz ugy, hogy a vlc felteszi a sajat codec-jeit es azzal jatssza le a cuccot (codec nelkul legfeljebb a szabad helyet viszi)
-
VladimirR
nagyúr
ezaz sracok, csak kemenyen, induljon a hitvita (topk jo nezni, hogy olyan suletlensegeket irtok, amibol kiderul, egyikhez sem ertetek igazan, csak fanboy-ok vagytok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest