- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR #138 üzenetére
Lehet, de mi következik ebből? Az, hogy tehát egyszer volt vírusom, az is amiatt, hogy balfasz voltam. Ez is alátámasztja, hogy a vírus nem az internetbű gyün, hanem a hülyeség szüli.
Mellesleg úgy az egész cikkhez annyit tudnék hozzátenni: ki nem szarja le? Most komolyan, érdekes cikk, de kinek hír értékű a tartalma? Ezzel egyáltalán nem a szerzőt fikázom, csak szerintem ez senkinek nem befolyásolja a másnapját, mi nem tudjuk befolyásolni a számokat -> akkor mi a fenének van vita róla?
-
törölt tag
Akkor megmaradhatunk abban, hogy egy elbaszott programot futtatsz egy szerverről, ahol nem ért munkájához a rendszergazda.
Ez mind a moonman-féle vírus-hülyeség ekvipotenciáltételt, mind pedig a kétes forrást kimeríti a vírusfertőzések okai közül.
További kérdés?
És igen, biztos én vagyok a buzi, de mióta kétágú vagyok, sosem volt víruskeresőm, vírusom pedig egyszer volt, SP nélküli XP-n, amikor megjelent az RPC-n keresztül shutdownt toló ügyesség. Kijött a patch, megdöglött a féreg. Tehát a víruskereső hasznos, okos dolog, de az egyetlen dolog, ami a vírusfertőzés ellen véd, az a józan paraszti ész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest