- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
hagyjátok! nem mindenki alkothat olyan gyönyőrű szavakat mint "dózeroló gép"/(valszeg a dózerol->dózeroló gép), de én asszem maradok a doze->dózer változatnál, esetleg a lánctalpas tolólapnál, vagy mondom a nevén
omatsu D65, de azért jól derül rajta az ember. És mondjuk exkavátoroló gép a kotró helyett, nem rosz...
Szóval nem kell melre szívni! Engem is csak az érdekel, hogy bár a cenzor egyébként értelmes érvekkel cenzurázta a winf0st, ennek az angol megfelelője miért nem esik cenzura alá. Mert ennyi erővel idegenül lehetne Qanyázni ezerrel?
Ő majd talál más kifejezéseket. Lehet hogy nem tudja mi is az - és legfőbbként nem is akarja tudni, de legalább hasonlóan hangzik.
-
-
Nowhereman
őstag
Nos divx-et lehet gyártani tv adás, vagy éppen videokamerás vagy vebkamerás felvétellel. És lehet, hogy ez most neked újdonságként hat, de mondjuk egy digtalizált házi-video megmutatásához nem szükséges semiféle jogvédelmet sérteni.
az alaptalan vádaskodás meg nem csak szerintem lopás, de még a törvény szerint is.
-
Nowhereman
őstag
Kedves moonman. örülök neki hogy remek alkalmat nyújtottam a szellemi kissebségi érzésed kompenzálására. És ha "annyi eszed sincs", hogy megértsd, hogy mindezt a problémát már rég megoldottam azzal, hogy linuxra váltottam, akkor életed hátralévő része valszeg ezzel fog eltelni...
-
Nowhereman
őstag
Nálam nincs önigazolgatás. Tele lett a tököm azzal, hogy ha filmet akartam nézni bogarászhattam új kodekért, amivel aztán a másikon nem volt hang. Elegem volt azzal, hogy mindenféle menő antivírus-tűzfal ellenére az anyuka szörfözgetései után menetrendszerűen előkerültek az ajándékok. És az egyébb nyelvű irásokkal ég az arca az embernek, a szövegszerkesztő csak magyar és angol szöveget ellenőriz helyesírásilag. És az egészért még fizethet az ember, vagy svarcozhat.
Ha megmenekül ezektől az ember, és még fizetni sem kell érte, akkor most miért is lennék egy önigazoló mazo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest