- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR #197 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy maga a "winfosozás" önmagában nem tiltott, ha csak nem húzzuk rá, hogy a fos szó túlságosan vulgáris, de ez mondva csinált indok lenne. Inkább ha olyan vitában fordul elő, ahol egyértelműen flame keltő, pont a vita tartalma miatt, akkor kerülendő.
Egyébként nekem sem tetszik, ahogy az összes többi ilyen jelző, de ennek általános tiltása, én úgy érzem, hogy túlzás lenne egy fórumon. Ez nagyom messzire és rossz irányba vezetne, mert nyilván lehetne még sok példát hozni, hogy akkor ezt se, meg ezt se és a végén a moderátorok egy szótárral olvasnák a fórumot. -
Racecam
nagyúr
Legyetek szívesek befejezni a személyeskedést!
Ezen kívül, a Windows-t, vinfos-nak hívni egy operációs rendszerekről szóló vitában erősen flame keltő, így kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest