Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah ezt pont fordítva látom, egy fejlettebb OS-nek gyosabban illene futnia a gépen, nem lassabban.
Egy feljeltt os gyorsabb legyen egy olyan hardveren, amin már az xp is haldoklott?! Főleg úgy, hogy a 7-nek az ajánlott konfigja 2 mag 2 giga ram volt?! Az xp-s gépek része (97%) meg egy mag 512/1024 mega rammal volt szerelve... Ez hülyeség amit írtál.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Annyi ideig soha sem kellett küzdenem a Win8-cal, hogy megszokjam, ha rajtam múlik nem is fogom, nekem a M$ OS-ek már most a múltat képviselik. (utoljára DOS-nál éreztem kényelmesebbnek az alapvető műveletek elvégzését egy külső alkalmazás segítségével)
Szerintem a Win8 sok szempontól visszafejlődés, azt, hogy érzésre gyorsabb én részben ennek is tudom be. -
Csak amire win7 startert raknak, az a hardver nem elegendő neki. De mivel az xp-t már kukázták, a vistával nem foglalkoznak így marad a 7 starter. És nem azért lassú a gép, mert 7 van rajta, hanem a hardver kevés neki.
öreg XP-s laptop és meglepődtem rajta, milyen pörgősen futott
Kb . fél év, és belassul az egész. Bátyámnak is így volt, és mióta vettem bele 2 giga ramot az egy helyet, meg xp helyett 8-cat vettünk rá, ilyen gondja nincsen.... Másfél éve megy rajta a 8 lassulás nélkül. Xp-t meg 3-6 havonta telepíthettem mert megállt nekik az xp. (és nem buherált gamer változat, hanem gyári....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest