- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A Gemiust nem érdekelte, tőlük nem fogod megtudni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Nyilván minden egyéb, főleg Andriod, iOS, némi Linux, MacOS.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #46 üzenetére
Ha folyamatosan swappol a gép akkor ott röpködnek a GB-ok, simán túllépheted azt az értéket, amivel a gyártó kalkulálta a várható élettartamot, és az sincs kőbe vésve, annál sokkal hamarabb is kimúlhat aktív használat mellett. Szerintem annyira azért nem olcsó egy SSD, és a használt RAM sem olyan drága, hogy ezzel érdemes legyen szórakozni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #33 üzenetére
A Bartont nem a HDD akasztja meg, pláne nem az, hogy IDE vagy SATA, hanem a 768MB ram, aztán persze vad swapolásba kezd amikor kifut belőle. Nem feltétlen jó ötlet ezt SSD-vel elfedni, mert a sok swap nem fog neki jót tenni. Inkább tolni kell bele 2GB memóriát és akár egy sima HDD-vel is élvezhetően elfut a Win7. Persze ha ezen felül kap egy SSD-t is akkor egész fürge lesz. Kérdés nem-e jobb ötlet egy használt, de újabb lap+proci, amibe olcsóbb a RAM, és mondjuk eleve egy komolyabb IGP-vel jön, hogy egy lyútyúb ne fogjon ki rajta.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Annyi ideig soha sem kellett küzdenem a Win8-cal, hogy megszokjam, ha rajtam múlik nem is fogom, nekem a M$ OS-ek már most a múltat képviselik. (utoljára DOS-nál éreztem kényelmesebbnek az alapvető műveletek elvégzését egy külső alkalmazás segítségével)
Szerintem a Win8 sok szempontól visszafejlődés, azt, hogy érzésre gyorsabb én részben ennek is tudom be. -
VaniliásRönk
nagyúr
Én épp a napokban ültem le egy ismerős vadi új notebookja elé, természetesen Win8... sikítófrászt kaptam a hülyeségeitől, Modern UI-n szinte semmilyen mélyebb beállítás nem érhető el, ellenben minden eszközzel megpróbál megakadályozni abban, hogy előcsald a hagyományos felület elemeit. Még soha nem küzdöttem ennyire egy OS-szel, pedig kipróbáltam már elég sokat az évek során. Igaz egyiknek sem azt volt a koncepciója, hogy megakadályozzon abban amit csinálni akarok.
Amit kimondottan szórakoztatónak találtam, az a Live account aktiválása, küld neked e-mailt, aztán rögtön várja MUI-n a kódot... mintha lenne rendes multitask azon a hulladékon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest