Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nekem az ősöreg Albacomp Activa Mobil Classic laptopon XP van (erről gépelek jelenleg is). Kb 2 éve lett rárakva ez az eredeti XP, vírusirtó nincs rajta, hogy az se lassítsa és tökéletesen működik. Az egyetlen gyáritól eltérő állapot az, hogy a 256MB RAM helyett már 1GB van benne, ennél több bele sem megy. Bár kétségtelen, hogy szövegszerkesztésen, netezésen és ezer éves játékok futtatásán kívül, mást nem csinálok vele.
-
Osibaa
senior tag
Egy feljeltt os gyorsabb legyen egy olyan hardveren, amin már az xp is haldoklott?! Főleg úgy, hogy a 7-nek az ajánlott konfigja 2 mag 2 giga ram volt?! Az xp-s gépek része (97%) meg egy mag 512/1024 mega rammal volt szerelve... Ez hülyeség amit írtál.
Ki mondta, hogy az XP haldoklott a laptopon? Épp azt mondtam, hogy milyen fürgén futott! Ezzel szemben a Win7 tohonya. Abban a laptopban 2 magos Turion proci, 2 GB RAM van és 4 évig futott gond nélkül rajta az XP, csak azért cseréltük le, mert lejár az XP támogatása, az Internet Explorer leragadt a 8-as verziónál, stb. Ha ez nem lenne az XP-vel, eszünk ágában sem volna lecserélni.
-
törölt tag
emlékszem még arra a mac-es időszakra, amikor a g3-g4 erában az újabb os-ek ténylegesen gyorsabban futottak ugyanazon a vason, mint az előző verzió.
egyébként ha nem élnénk ilyen kifordított, erőforráspazarló világban, igenis elvárható lenne, hogy egy új windows okosabban használja az erőforrásokat, mint az elődje. (persze az ms-en felnőtt embereknek ez utópia és fikció, elismerem)
-
M5Norbi
őstag
Én egy 1.6 Celeronon gondolkodtam hogy 7-est feltegyem e rá.
Eredetileg oprendszer nélküli volt aztán persze nXp került rá csak alig lehetett összevadászni hozzá a drivereket. És szvsz ilyen gond a 7-essel nem lenne.
De azért gondolkodom rajta lehet hogy kevés lenne neki a vas. Csak egy 6-7 éves laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest