- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
nyilván nem rosszindulatúan, hanem "felnézve az ilyen erőre, kitartásra, lemondásra" irigykedem.
havi 1 gurigát kap egy ír szakács? ja te írben vagy, a "szomszédban"? lol, azért az már nem olyan rossz összeg szerintem még fontban sem. legalább is én ellennék veleigen, egyetértek teljesen az összefoglalóddal.
pü-ben meghallgatlak, ha gondolod
-
Yeffy
veterán
na hát igen, én nem vagyok jó - sőt, semmilyen - IT-s
nem ártana szakosodnom valamerre.
sajna nem vagyok otthon az ilyen jellegű munkákban/bértáblájukban, ezért is tartom kissé félrevezetőnek a számokat.
aztán úgy látszik, hogy már nem olyan légből kapottak ezek a számok otthon, de azért valamit villantani kell hozzá.eléggé eye opener volt hétszámjegyű nettós állásajánlatokat kapni.
hát, az enyhe kifejezés, hogy eye openeraz utolsó, hozzám címzett bekezdésre meg giga +1
JasL: ??
láttam, és reagáltam is rá feljebb
-
Yeffy
veterán
válasz
#95561216 #79 üzenetére
nem tudom, nekem ezek eléggé elszállt árak. de mivel nem látom senki bankszámláját/fizetési papírját, így nem mondok rá kifejezetten semmit.
jó neked, én sajnos ezeket nem tudom megtanulni, nem vagyok reálos. irigylem az ilyen embereket.t72killer: utána fogok olvasni, mik a kritériumok, de először mindenképp az angolom kéne felhúzni nagyon nagyon erősre, ami nem fél év, még itt sem
utána tudok jobban mozogni szerintem
szerk: ránéztem, hát, van egy-két kritérium, aminek én nem felelek meg egyelőre, szóval majd később
-
Yeffy
veterán
válasz
t72killer #72 üzenetére
hmmm, igen? az angolom épp most, mióta itt vagyok, javítom élőben, valós angol környezetben az emberkék között
, mindenesetre elég jól hangzik. de gondolom nehéz, nagy felelősség, nyilván nem találomra osztják ezt a lóvét, illetve kell hozzá pár skill, nem?
gygabor88: háát, esetleg még ezt tudnám elképzelni, de szerintem ez nem olyannyira jellemző. aztán ki tudja.
MongolZ: igen, én is ilyesmire tippelek, egyszerűen sajnálom, de nekem ezek az összegek hiteltelenek. otthon. nyugaton talán, bár ott meg mivel döntő többségében magasabbak a megélhetési költségek (bizonyos szeletei), kb ugyanott vagy, mint otthon havi - mittomén - 300k-val. nem rossz, de azért nem 800k-k.
-
Yeffy
veterán
tényleg no offense, meg az én hibám, hogy lusta, hülye, alkalmatlan, stb vagyok, de hogy tud valaki otthon legálisan - értsd, nem strici, felszopó, politikusgyerek, (adó)csaló, vagy 500-as IQ-jú tudós - 800+k-kat, vagy pl itt az ennek megfelelő életszínvonalat biztostó fontot (mittomén 3-4+k vidéken) keresni...
bődületes összegek számomra. fel nem tudom fogni, hogy jön az össze. pláne "csak" pár év tapasztalattal.mindegy, én születtem rossz helyre/bőrbe/aggyal, vállalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest