- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
A régi játék elavult, és nem is az volt a fejlesztőknek a megközelíteni kívánt szint, hanem az Uncharted. Majdnem sikerült.
Egyébként nekem a régi részek közül is max a Legendtől volt élvezhető a széria. Az azelőttieket nagyon nyögvenyelős irányítással áldotta(verte) meg a sors. -
persze. igazad van, de én csak arra reagáltam, amit írtál.
nem ez az első játék, ami kap egy reboot-ot és ezzel jól bemutatnak a régi rajongóknak.
nekem a régiek (bár nem voltak ellenszenvesek) valahogy kimaradtak, a későbbi részeket próbáltam, de mindig volt valami hülyeség, amivel ott is hagytam az egészet (QTE, vagy ügyességi feladatok). ez az új viszont nagyon bejött (az a minimális QTE belefért, bár sok értelme azoknak sem volt).úgy érzem ez már "járt nekem", miután a Splinter Cell-nél, és egy kicsit a Crysis-nál is eddig a rossz végén voltam a megújulásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Pro 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged