- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
WongFeiHong #71 üzenetére
lol?
te vagy az egyetlen aki hetek óta magyarázza, hogy mindenki hülye akinek nem tetszik, és csak te tudod a tutit, mert...csak.
ne fárasszál már kérlek. ha tényeket nem tudsz, akkor jön a személyeskedés, annyira tipikus.
engem aztán nem érdekel hogy ki játszik vele, én is játszottam vele. engem csak az zavar, hogy a nevén kívül nincs sok köze az eredeti szériához. ha te....áh mindegy, hagyjuk.... -
ripla
addikt
válasz
WongFeiHong #69 üzenetére
az hogy mit keresek itt, ahhoz mondjuk nem sok közöd van, de megsúgom neked, hogy ez egy fórum, ahol az emberek kommentelni szoktak, gondolom ez neked új.
amúgy neked tényleg az a mérvadó, hogy hárommal több árnyék van, néggyel több helyen gyűrődik a ruhája, meg van +20 darab fűszál?
elhiszem hogy elvetemült fanboy módjára védened kell ezt a játékot, de ez már túlzás amit művelsz, nem gondolod?
amúgy meg ja, szebb, és? attól még ugyanaz a játék marad, aminek semmi köze nincsen sem a tomb-hoz, sem a raider-hez. -
ripla
addikt
válasz
WongFeiHong #67 üzenetére
Örök érvényű szabály, hogy nem feltétlenül a grafikától lesz jó egy játék.
Ilyen nüansznyi különbségek amiket felhozol, azokat a játékosok 99%-a pont le***ja, és fel sem tűnik nekik.
e-penis növelésre jó maximum, másra nem nagyon. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
WongFeiHong #63 üzenetére
Tress FX nagyon zabálja a PC-s erőforrásokat, ezt tapasztaltam. De mondjuk a grafika is eléggé masszív..
-
Shing
őstag
válasz
WongFeiHong #59 üzenetére
Ja, bocs... A másik összehasonlító kép elkerülte a figyelmem. Na ott már tényleg jobb.
Látom a gif készítői vették a fáradtságot és felvették maguktól a jelenetet.
Rákerestem youtube-on a plane crash-re, hogy megnézzem jobb minőségben és egyből annak a csávónak a videóját hozta ki amit ők is felhasználtak. Azzal pedig az a baj, hogy patch-ek előtt jött. Pontosabban rögtön 1 nappal jött utána egy patch ilyen frissítéssel:
Improved sunlight shadow qualityNa, majd ha megjelenik a játék, biztos lesznek értelmesebb összehasonlítások. Így semmi értelme...
Amúgy ránézésre változtattak a post-process effekteken is. Elsőre pont olyan élesnek tűnnek a távolban lévő dolgok, mint sweetfx-el:
[link]De biztos nehéz lenne átportolni az effekteket PC-re.
-
Shing
őstag
válasz
WongFeiHong #57 üzenetére
Nem mondta, hogy nincs különbség, csak hogy eget verő nincs. Amúgy van még a neten pár összehasonlító kép és egyelőre csak azt látni, hogy Lara modelljét cserélték le jobbra.
-
Televan74
nagyúr
válasz
WongFeiHong #54 üzenetére
Mint mondtam nem látok eget verő különbségeket.Ha neked szebb az a te dolgod. Vedd meg és játssz vele boldogan. Ki érdekel.
Hát a PC -m nélkül nem biztos hogy ekkorát fejlődött volna a konzolos grafika. Lehet,hogy még mindig PS2 színvonalon játszanál. Egyébként meg én is tervezem PS4/XONE vásárlását. Mert kezdem unni a PC -n való selejtes irányítást,meg az exkluzív címek elmaradását.
-
Jakesz
addikt
válasz
WongFeiHong #54 üzenetére
Irigy, hogy egy 120 ezres konzolon, ha csak egy kicsit is, de szebben fog muzsikálni, mint a félmillás PC-jén
-
Televan74
nagyúr
válasz
WongFeiHong #51 üzenetére
Hú mekkora különbségek. Hasra ne ess már. Én nem látok eget verő eltéréseket.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
WongFeiHong #51 üzenetére
Most még jobban bánom, hogy nem jön PC-re
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
WongFeiHong #47 üzenetére
Bögyös karakter, még milyen jó, hogy legtöbbször hátulról látjuk, de úgy se rossz
-
robyeger
addikt
válasz
WongFeiHong #18 üzenetére
belső teszt minden grafikai beállítás maxon Radeon 7970Ghz Edition alatt fps-ek min 30,1 - max 46,7 - átlag 38,9
-
Televan74
nagyúr
válasz
WongFeiHong #21 üzenetére
Reménykedj csak.
-
robyeger
addikt
válasz
WongFeiHong #18 üzenetére
elolvasva az angol cikket, amit lusta volt ide lefordítani a cikk készítő...így igéretesnek hangzik, de hát látni kellene majd élőben, mert az mpeg kódolás minőségromlásán és a youtube alacsony bitrate-án keresztül felesleges nézegetni
-
robyeger
addikt
válasz
WongFeiHong #16 üzenetére
A gépemen 13.12 catalyst-al, a játék már v2.0x verziónál jár és semmi drop-ot nem tapasztaltam. Életem eddigi legszebb játéka, nekem nagyon tetszik. (mondjuk a Crysis 3-at, Battlefield 4 vagy a Metro Last Night-okat még nem láttam.) Sokan kritizálták a Lara haját is, de sokat dob az egész játékon. Úgyan mit tudnak, még javítani next-gen konzolokon, főleg ha netán nem is lesz natív fullhd a felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged