- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #27 üzenetére
Hemzseg a hozzászólásom a ragozási hibáktól. Többet kéne magyarul írnom
-
Döglött Róka
veterán
"És a játékosok? A játékosok elégedetlenek." - Érdemes súlyozni ezt az alapvetést.
Honnand tudod, hogy a játékosok elégedetlenek? A fórumokról.
Minden játékos fórumozik? Nem.
Minden játékos elégedetlen? Fogalmunk sincs mivel az elégedett ritkábban ad hangot ill elnyomja az elégedetlenkedő hang ami mindenképp erőszakosabb lesz mint az elégedett.Pl vegyük azt ami itt folyik, szerintem az extraction vállalható játék, semmi extra. Pár ember szintén élvezi rajtam kívül de nem írja le ide. A párbeszéd fő témája mégis hirtelen az lett hogy az ubisoft magába roskad és dögöljenek éhen mert valaki (te betoppant) hogy jaj de utálod őket.
Tudtad hogy ez csak egy cég nem egy önálló entitás? Aki nem szeret ott dolgozni, az eljön. Aki nem szereti a termékeit, az meg nem veszi meg. (én pl AC4 óta nem játszottam a játékaival).
Ez a fajta érzelgős hozzáállás elég cringe a fórumokon, miért jófelülni erre a vonatra? Ha egy fórumon ugatsz hogy jajderosszak a munkakörülmények xy cégnél attól még nem tettél semmit értük, csak ugatsz
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem a játék mint platform jó lett. Van benne bőven bővítési lehetőség.
Mivel eddig nem játszottam quickplayt csak 2 haverral ezért fogalmas sincs milyen lehet hülyékkel. (Illetve de, az ismerkedési fázisban azért követtünk el pár hibát).A tutorial szerintem pont elég. Ha több lenne akkor nem lenne meg a felismerés. (Zöld nestek irtásától sokadik nekifutásig paráztunk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest