Új hozzászólás Aktív témák
-
na igen, alapvetően egyetértek veled. Én is azt írtam hogy a levél és a mellé tálalt szöveg hiba volt, de egy részletet olvastunk belőle az egyik fél twitter posztjában. Azt levelet azért nekünk is látni kellene, ha már nyílvánosságra hozta egy részletét ami számára kellemetlen,hogy valóban mi van benne, mert jelenleg egyoldalú véleményt olvastunk a neten. Plusz évek óta partneri viszony van köztük ami működik, ez a 3, geneárciónyi FE kártya náluk tesztre.
A másik hogy a H.U nem független média vagy függő? Mint írtam feljebb egy független oldal nem fogad el kiemelt partneri szerződést és viszonyt. Kérdés van e köztük ilyen? mi van ha Nincs? mi van ha van?ha van és elfogadta akkor meg azt is látni kellene mi van benne, mihez kötötte magát.
ha nincs akkor meg Nv úgy dönt ahogy akar .akkor elég sok oldal megsértődhetne aki eddig nem kapott első napra kártyát.
Sokan összekeverik itt a függetlenséget és a pártatlanságot. A kettő messze nem ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest