- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
peestike #6194 üzenetére
Ha netán ismét szűzzé akarnám varázsolni a kicsikét, akkor elég a mi fiókban készüléket eltávolítani, fiókból kijelentkezni? Utána mehet a gyári adatok visszaállítása?
Igen, így ok, (illetve finde device kikapcs) bár nem lesz szűz, mivel TWRP és custom rom (eu) marad. Ha nagyon akarsz TWRP-ben is csinálhatsz factory reset-et. Ebből következik, hogy következő (eu) stable verziók bármikor feltehetőek updater-rel.
-
dzsi23
addikt
válasz
peestike #4416 üzenetére
Köszi a választ! Tölti is rendesen, mint a gyári kábellel, de biztos, ami biztos, inkább rákérdezek.
Ugyaninnen rendeltem 30 pinest barátnőm iphone 4s-éhez, remélem, az is működni fog (tegnap jöttek meg az enyémmel együtt, még nem volt alkalma kipróbálni). Iphone-oknál azért vannak gondok a nem gyári töltőkkel, és kábel sem jó mind, ahogy néhány hely0en olvastam.(#4418) karesz81:
Valószínűleg a gyári kamerához van hozzárendelve, nem az alapértelmezetthez, így mindig az fog elindulni.(#4420) Sir Pocok:
Vannak olyan appok/funkciók, melyek csak roottal/mókolással bírhatók működésre. Ha neked ezekre nincs szükséged (egyelőre nekem sincs, nem is mókoltam), akkor nem is kell értened, használd egészséggel.Egyéb:
6.11.3-as verzió fut a telómon, 10-én jött a frissítés, de nem nyomtam rá, mert nem volt kedvem hozzá, viszont azóta hiába frissíteném, "Nincs elérhető frissítés", sem wifin, sem mobilneten. Ilyenkor mi a teendő? -
dzsi23
addikt
válasz
peestike #3479 üzenetére
"facebook, messenger, viber, időjárás, mifit futna folyamatosan"
Nekem ezek 1.5 gigával is simán futottak az előző telómon. A folyamatosság csak a miui szeszélyessége miatt lehet kérdéses (néha akkor is leállítja az alkalmazásokat, ha meg van tiltva neki). A másik kérdés meg az, hogy van-e B20 az olcsóbb verzióban (ha kell egyáltalán B20).(#3426) Pmohai:
A VR Play-t (alias Mi VR-t) még nem próbáltam, de örülnék, ha le tudnék játszani egy vr videót (3D, 180°,360°, stb.) a 3S-en, mert eddig nem jött össze.
Komolyan egy gagyi mp4-et nem tud lejátszani, amit a gépről másolok fel? A VR alkalmazásokkal 1 videót sem tudtam megnyitni, ami az S3 Neo-mon simán ment. Egy mp4-et a "legalapabb" telefon is le tud játszani, de ez nem. Persze, MX Player vagy VLC lejátssza, de VR-hoz azok nem alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzol Screenshot
- MotoGP & WSBK
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest