- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Ez számomra is voodoo kategória, még nem jöttem rá mi okozza, de sajnos a tapasztalat ezt mutatja... Tök ugyanaz, mint régen a Windowsok, azok is lelassulnak idővel, pedig észérvvel nehéz megmagyarázni. Egyébként a helyszínen nem reseteltük a telefont, lehet ez volt a hiba
-
válasz
#16820480 #62 üzenetére
Nem a modell volt a hibás, bár lehetett rajta antik szoftver. Egyszerűen szarrá volt már aprítva... Legalábbis én erre jutottam utólag.
Quasi_modo: Nem hazudik, én is ott voltam, meg még jópáran mások, akik ott voltak a Mobilarénás találkozón. Az az egy darab i8910HD beteg volt és kész.
Itt egy jobb szó: UX. Tetszik?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#16820480 #52 üzenetére
nem tudom, hogy szoftverfrissítés volt-e azóta rá, de amikor olyan szeptember környékén próbáltam, akkor még az i8910 is lassú és nehézkes volt,
Nem akartam itt belefolyni a szokásos háborúba, de amit itt állítasz az szimpla hazugság. A HD sosem volt sem lassú sem nehézkes.Másrészt ettől a bizonyos "felhasználói élmény" című rizsától az embernek lassan hányingere lesz mert kötőszóként használjátok. És nem kicsit idegesítő még akkor is ha van benne valami. Valamki új szót kellene kitalálni.
(Fogadjunk, hogy ezt most valaki azonnal félreérti és nekem támad) -
Dare2Live
félisten
válasz
#16820480 #52 üzenetére
már juniusban első FWvel is ilyeneket írtak:
"A rendszer sebessége a legtöbb helyen abszolút megfelelő. Egyetlen esetben lassul be csúnyán a szoftver, ha a képeket szeretnénk visszanézegetni. A több megás alkotások betöltődésére ugyanis várni kell, nem is keveset, ami nem tesz jót a felhasználói élménynek. Minden más esetben viszont az i8910 HD szaporán teszi a dolgát." -
zack
nagyúr
válasz
#16820480 #46 üzenetére
Jet? Jesszusom!
Nem értem az összehasonlítást, mert az még csak nem is Symbian. A Jet a Samu egyik legnagyobb melléfogása, míg az i8910 az egyik legjobb terméke. Tényleg jogos a párhuzam.A méret más kérdés, tényleg nagyra sikerült, de 3,7 colos kijelzőnek kell a hely. Nekem nem volt gondom az i8910 méretével, pedig 3 hetet használtam. Nagyon bika hardvere van, és sosem lassult be. Ellenben az iPhone annyira széles, hogy átérnem, 1 kézzel használnom szinte lehetetlen. HD2 feeling. Számomra ez a kizáró ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest