- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egy szempontból hasonlítottam hozz: felhasználói élmény. tudom elég jó amúgy, hogy mi a különbség az s60 és a sima touchwiz közt.
azt nem tudom, hogy szoftverfrissítés volt-e azóta rá, de amikor olyan szeptember környékén próbáltam, akkor még az i8910 is lassú és nehézkes volt, még a menüben is. amúgy szerintem a szifon is és az omniahd is nagy, csak másképpen. az egyik így hosszú a másik úgy széles. nekem most egy 3,4"-os kijelzős telefonom van, az még egész kényelmes. -
törölt tag
szakmai vagy nem szakmai, de szerintem is borzasztó az i8910... ugyan nem próbálgattam sokáig, de ez részben annak is betudható, mert az első érintéstől kezdve kényelmetlen és számomra használhatatlan volt (úgy, hogy előtte másfél évig S60-as telefonokat nyűttem). a kijelzője szép, de maga a telefon nekem nagy lenne fizikailag (ettől még persze lehetne jó), viszont amit próbáltam, az szoftveresen nagyjából egy szinten volt a Jet-tel használhatóság szempontjából.
nem, a szifont sem szeretem egy rakás szempontból, ha már itt tartunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest