Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Cifu #57 üzenetére

"Reális felhasználási forma" és "elég sokan használják ilyesmire"? Nem te mondtad, hogy nem alkalmasak rá? :-)

Ez elég sok zöldség és értetlenség egyszerre. Szerintem nem kellene hadakozni ellene, hogy a hobbisták mennyi mindent valósítanak meg SBC-kkel, ami nem multimédia és játék...

Inkább hagyjuk, mivel nem mondtam, hogy mit nem lehet, csupán azt mondtam, hogy van még egy elég tágas világ a szokásos multimédiás hétköznapiságokon kívül, csak éppen nem látod elsőre, tehát nem létezik, nincs elegendő súlya... és én vagyok a tudálékos. :-) Ha a felderítéshez sincs meg a türelem...

"Valószínűleg azért emelik ki például a tinker board esetében is a 4K videó és 192 kHz/24 bites hang támogatását, mert NEM videók lejátszására akarják egy csomóan használni majd?"

Ezt jó, hogy mondod, akartam írni, hogy részben a gyártók hibája is, hogy mennek a világ hülysége után, és természetesen a reklámokból sem hagyják ki a multimédiát, hátha több fogy a termékeből, mert az mindenkinek jó... de letettem róla, mert ha benne van egy SBC-ben és alkalmazható, az azért ma nem árt, hiszen ki tudja, mire lesz használva, szóval nem egy katasztrófa. Meg sok gyártó van; itt most vegyesen esett szó többet és kevesebbet tudó boardokról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés