- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Reális felhasználási forma" és "elég sokan használják ilyesmire"? Nem te mondtad, hogy nem alkalmasak rá? :-)
Ez elég sok zöldség és értetlenség egyszerre. Szerintem nem kellene hadakozni ellene, hogy a hobbisták mennyi mindent valósítanak meg SBC-kkel, ami nem multimédia és játék...
Inkább hagyjuk, mivel nem mondtam, hogy mit nem lehet, csupán azt mondtam, hogy van még egy elég tágas világ a szokásos multimédiás hétköznapiságokon kívül, csak éppen nem látod elsőre, tehát nem létezik, nincs elegendő súlya... és én vagyok a tudálékos. :-) Ha a felderítéshez sincs meg a türelem...
"Valószínűleg azért emelik ki például a tinker board esetében is a 4K videó és 192 kHz/24 bites hang támogatását, mert NEM videók lejátszására akarják egy csomóan használni majd?"
Ezt jó, hogy mondod, akartam írni, hogy részben a gyártók hibája is, hogy mennek a világ hülysége után, és természetesen a reklámokból sem hagyják ki a multimédiát, hátha több fogy a termékeből, mert az mindenkinek jó... de letettem róla, mert ha benne van egy SBC-ben és alkalmazható, az azért ma nem árt, hiszen ki tudja, mire lesz használva, szóval nem egy katasztrófa. Meg sok gyártó van; itt most vegyesen esett szó többet és kevesebbet tudó boardokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest