- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Update:
Már ment nálam tegnap este a Java-s Gmail, szépen, gyorsan...
Csatolni azt viszont nem...
Sok sikert, remélem, azért nem kell emiatt szolgáltatót váltanod. -
tildy
nagyúr
jahm, tudnék mesélni az ingyenesnek meghirdetett mobilemailről, ami ha valami oknál fogva nem tudsz a szerverhez kapcsolódni, szépen gyűjti a KB-okat, ami mobil internet start esetén nem kevés összeg (10Kb/12 Ft, ha csak 1 Kb-t ot töltesz akkor is megkezdett 10 KBosnak veszi)
-
tildy
nagyúr
No pannonos csaj azt mondja, állítsam be a kimenő levelekhez azt smtp.pannonmail.hu-t . Hitelesítés nem kell, usernév jelszó szintén nem kell... Azt mondta ha nem tud a kifelé menőhöz csatlakozni,akkor azért írja, hogy a kiszolgáló nem válaszol...
De ugyanúgy a kiszolgáló nem válaszol ilyen beállításnál is .Király . Bezzeg t mobile-lal megy.
-
tildy
nagyúr
T mobile net apn-nel tmobilos kártyával jó...
-
puttputt
őstag
Javulgat már szép lassan...
A Címtár még mindig nincs meg, de általában nem is szoktam hiányolni...Egy kis érdekesség:
Küldtem magamnak 1 próbalevelet a Java appletről (amit az előbb Dare2Live ajánlott); most néztem, kétszer is elküldte, duplán érkezett!Holott kiírása szerint be sem tudott lépni a küldőfiókba...
Vannak fura dolgok. -
Dr. Oid
aktív tag
tuti a pannon mobilhálózati részén lesz a gond, én anno e51-en témobillal remekül elértem mindent a gmailen. nézd meg még 1x a gmail helpjében a leírást, ha továbbra sem megy, call pannon üfsz...
-
puttputt
őstag
Nem láttam ilyen opciót, az imént néztem azt is.
(Fura egy program, nem enged belépni, de levelet írhatok...)
Amellett, tudnám még részletezni... a Gmail most teljesen meggárgyult, pedig használnám...
Le lehet ellenőrizni.Nem tudom, az is lehet - pannon -, de most teljesen lehaltak a postafiókjaim. (3 van)
-
puttputt
őstag
"...mind a kettőn a saját emailklienst szeretnénk használni (nem a javas gmailest)."
Amúgy, most én is kipróbálom, lehet hogy suvickoltak rajta valamit az elmúlt időben és már nálam is elindul...
ps.: az "araboknál" nem maradnak online a metrón? /a bemutató videóra.../
MOD.: "Hiba történt a szerverrel való kommunikáció közben..." Sajnos, ahogy sejtettem, nem megy.
Maradok a "kaptafánál"; "Opera Mini".
-
Dare2Live
félisten
Megszokás miatt én ezt használom:
[link]És bár vannak hátrányai a J2MEnek de nekem nagyon bejött.
Szvsz egy próbát megér Tildy.
-
puttputt
őstag
Igaz is... Épp olvasgattam nemrég az Opera fórumon, hogy más is kérte a letöltések (ott képről volt szó) "tisztázását".
Nem tudom... a 4.2 végsővel milyen lenne?Egyébként nálam mezei GPRS van, jobban mondva a Vodafone "Adat" nevű kedvezményét használom. (1Mb-ig díjtalan, aztán fokozatosan... 100-nál 1800Ft.)
-
ABE
őstag
Pannonos vagyok, nálam Nokia N78-on magától beállított mindent:
Incoming Mail Server: imap.gmail.com
Acces point in use: default
Mailbox type: IMAP4
Security: SSL/TLS
Port: 993Outgoing Mail Server: smtp.gmail.com
Acces point in use: default
Security: StartTLS
Port: 587Még annyit, hogy én nem pannonos netet használok, hanem WLAN-ra csatlakozom.
-
puttputt
őstag
A szolgáltató (történetesen Vodafone) saját Mail-kliensével nekem sem volt szerencsém, gyorsan le is mondtam róla.
A java applet belépni sem engedett a Gmailbe.
Viszont:
Opera Minivel kiválóan betöltődik (ha akarom normál, ha akarom mobilnézetben), s már csatolni is sikerült vele a telefonmemóriából és azt továbbküldeni. (Kicsit macerás ugyan, mert minden lépéshez "biztonsági-megerősítést" kér...)
Letölteni meg pláne könnyű vele.
Esetleg egy próbát? Hátha.
(Most jött ki belőle a legújabb béta, elég jónak tűnik, egész "böngésző/életszerű".)Bocs, kimaradt:
K800i SE-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged