- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy lenne bármi köze is ahhoz a dolognak, hogy melyik adatkábelhez csatlakoztatod.
Egyébként elviekben az EISA partíciókat is másolnia kellene, mivel szektorról szektorra, bitről bitre ugyanazt írja fel az új merevlemezre is.
De ez már egy elég régi leírás, azóta én is 64 bitre váltottam és fentebb is linkeltek programokat, amik talán mára már eljutottak arra a szintre, hogy 1-2 kattintással megoldják ugyanezt és nincs szükség utólagos ügyeskedésre sem. De mivel mazochista alkat vagyok, amint merevlemezt cserélek a jövőben én akkor is maradni fogok a saját megoldásomnál és frissítem majd a cikket a 64 bites rendszer klónozására vonatkozó instrukciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest