- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1007 üzenetére
A piros nem az én színem, de nem rossz. Szerintem a zöld is jól állna ezeknek az alkatrészeknek, így megmaradna a telefon zöld/ezüst színvilága.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1004 üzenetére
"króm bevonatokat lekapartam a gombokról és a keretről, az utóbbit le is festettem feketére, és persze az exponáló, hangeró, bekapcs és hátlapkioldó gombokat pirosra, a szám és választó gombok most csupaszok és több fényt juttatnak ki, sötétben rövid távolságokat jobban megvilágit, az elő és hátlap érintetlen."
Tudsz linkelni képet? kíváncsi vagyok milyen lett.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1001 üzenetére
Zöld /fekete? Az szép lesz ha jól sikerül. A piros biztos kell bele? Így látatlanban csak elképzelni tudom... Kíváncsian várom az eredményt.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #986 üzenetére
Jól sikerült gratulálok.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #984 üzenetére
Én nagyon kíváncsi leszek az eredményre. Várjuk a fényképes beszámolót
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #980 üzenetére
Akkor meg értelmetlena kérdés. Ha nem tudják meg akkor marad a garancia.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #978 üzenetére
Szerinted
-
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #300 üzenetére
Ez ritka gusztustalan
Azt hiszik hogy attól lesz elegáns hogy valaminek arany színe van? -
Ricardo
titán
válasz
Thuglife #268 üzenetére
A "mehetne lefele" megjegyzés a megvétele miatt jött elő
A T610 is elég jól tartotta az árát.
A k750 elég sokáig volt kapható, gondolom azért mert nagyon felkapott lett. Kevés mobil fut be ilyen hosszú pályát a boltok polcain.A 6680 is 60000Ft volt hivatalosan, függetlenül amikor befejezték a forgalmazását. -
Ricardo
titán
válasz
AMD Power #213 üzenetére
Megint elolvastam a tesztet (ez már fanatizmus) és jól emlékeztem .Ezt írják:
"És akkor a gombok. Apró, pici, négyzetes billentyűk teszik megdöbbentővé a telefon elülső részét, mintha katonásan rendezett ékkövek volnának. Elsőre ijesztő: hogy fogok én ezeken gépelni? Ám miután az egymástól való távolságuk elég nagy, ezért egyáltalán nem nehéz nagy sebességgel szöveget bevinni, a gond nem ez. Hanem hogy fáj."Most már a kezeim közé akarok kaparintani egyet hogy megnyomkodjam
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #212 üzenetére
Fene az SE-t hogy fém telefonokkal dobálózik. Még a végén megsérül valaki
-
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #202 üzenetére
A nagy kijelző nem minden. Pont ezért lenne jó ha a jó szoft mellé raknának egy nagyobb kijelzőt mert akkor szólna akkorát mint anno a T610 ami az SE első olyan készüléke volt ami eladási rekordokat döntött.
-
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #199 üzenetére
Itt is azt írják hogy,használhatóak a gombok. Elgondolkodtató. Anno a T610 nagyon bejött.
A kijelző mérete azonban még mindíg zavar -
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #170 üzenetére
Kézbe kell vennem egyet. Ennél a telefonnál az egyik fő vonzerő az anyagválasztás és a minőségi összeszerelés lenne, mint anno a T610-nél. Ez adja meg a karakterét.
-
Ricardo
titán
Egyértelműen tetszik. A gombokra kíváncsi vagyok élőben. Az optika valóban hiba, de szerintem elviselhető. Az ár nagyon érdelkel engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest