Új hozzászólás Aktív témák

• k850

addikt

válasz MaciG #5545 üzenetére

:) Ha egy sötét térben vakuval (játék) fényképezel, ne számíts nagy csodára, ha közeli a téma akkor szerencsés esetben sikerül, de sokan panaszkodnak, pont az ellenkezőjére. A közvetlen közel lévő célpont kiég, a távoli meg sötét marad. Én úgy gondolom, hogy a busz ablakon a villanó fény nagy része eltávozott, nem verődött vissza a kamera lencséjébe. Ezért olyan sötét a busz ablak. Ez a kis xenon vaku csak pár méterig használható, ez látszik a képen is, ha jól saccolom a korlátok 2-3m-re lehetnek, de a busz vége 6-8m az már túlságosan nagy távolság egy ilyen kis játék vakunak. Szerencsésebb ha egy világos falú szobában vagyunk, itt jó esetben több fény verődik vissza a érzékelőbe. :K Nem tudom, hogy mért, de csak adattárolás funkcióban tudod megnyitni a Total Commanderrel. Szerintem ez így van mindenkinél. Arra figyelj ha így fogsz csatlakozni a PC-hez, amikor leválasztod a gépről, akkor csak az a téma fog betöltődni, ami a telefon memóriába van, más esetben azt fogod tapasztalni, hogy a gyári téma fog előjönni a leválasztás után. :R

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák