- One mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tényleg mi is ez a "kék halál", olyan mint a hűséges asszony, mindenki róla beszél, de senki nem látta. -Használd a keresőt!!! -Tünetek, orvoslás semmi más. - Lehet, hogy fel sem fognám?
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
madstunt
addikt
nah nekem meg lassan érik a kijelzőcsere. gondolhatjátok milyen boldog vagyok a dologtól
-
Lasy
veterán
Amíg nem gyözödtél meg róla, hogy csak szoft baja van addig ne mondjuk, hogy kék halál. az teljesen más, és drágán javítható...
+36702778032
-
doki13
aktív tag
Sziasztok)kék halál esetén mit lehet tenni???Sajnos nálam bekövetkezett.........
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van h mintha kékhalált kapott volna a teló. Nem csinál semmit csak világít a kék led a hátulján meg az elején a gombok és ennyi se kép se hang. Egyszer csak pittyent egyet és azóta ezt csinálja. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Meghalt a teló és már csak alkatrésznek jó vagy újra lehet éleszteni valahogy?
-
r-chee
őstag
Mikrofon lesz rövid időn belül, csak gondoltam tart már ott a technika, hogy addig szoftverrel meg lehet ilyet oldani telón. De tévedni emberi dolog.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
addikt
-
r-chee
őstag
Hali. Meg lehet oldani, hogy a K850i-met mikrofonként használjam TeamSpeak-hez?
üdv.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
zakroland
tag
Köszi a segítséget, pü-ben is sokat segítettél!!!
Egy jótanács:
amit linkeltél, azok közül ezt biztosan ne rakja fel senki:
"Mega Bass Volume - Acoustic Driver For SE K850.rar"
Felraktam még aznap este, és másnap egésznap szívtam, mert kilőtte a mikrofonomat telefonálás közben....de szerencsére acoustic--ot cseréltem és megjavult!
köszi mégegyszer -
Lasy
veterán
Igen könnyű...
sok akusztik hozzá:
[link]+36702778032
-
madstunt
addikt
vannak
kamdrivert alattad linkeltek
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz zenész88 #5579 üzenetére
Tesztelgessetek egy picit...
BestPic Color 8.0 Final BrAzzUkA's
Snapshot v2.9
v1.1 CamDriver by Strong
v1.3 CamDriver by Strong
Cybershot v5.25 BestPicColor
Cybershot Xperience
Én az elsőre szavazok, de kinek melyik tetszik a legjobban, csináljatok tesztképeket.
Legegyszerűbb, ha VKPban felteszitek a FULL FS vkp-t, és akkor pl mobyexplorerrel tudjátok cserélni a drivert. Ehez még ujra sem kell indítani a telefont, csak a Kamera alkalmazást bezárni, kicserélni, és indítani.+36702778032
-
zenész88
tag
Valami jó camdriver van a telóhoz?
-
Lasy
veterán
válasz zakroland #5574 üzenetére
egy kóddal nem lehet fentebb vinni sehogy csak a samsungokat.
mind a kettőhöz a rayo power 13.5 akusztikot tudom ajánlani, és feltölteni az A2uploaderrel tudod, minden fájlt a csomagból feltölteni az ifs/setting/acustic mappába, ami ott van felülírva.
rayo power 13.5 letöltése...glutamin:
topse.ru oldalról nem tudsz képet linkelni, mert az saját...Nem moddolt, csak a 037 az a hutchinson szoft, az is egy szolgáltató...
Kicsit visszaolvasva linkeltem a Hu.lng, és hu.t9 fájlokat, azt átnevezed en.lng, és en.t9-re, és amikor a telefont angolra állítod magyar lesz....[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
glutamin
őstag
válasz zenész88 #5576 üzenetére
A magyarítást meg tudod oldani a nyelvi fájllal.
Az ikonok valóban mások. Engem speciel nem zavar.
Itt meg egy elég extrém téma:
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
zakroland
tag
üdv. mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mégpedig:
Van egy SE K850i telefonom, és szeretném a hangerőt kicsit feltuningolni.
Én nem vagyok sony-s, inkább nokiás, és winmobile-os, de ezt megvettem mert jó áron jutottam hozzá(10e... dobozosan, full tartozékosan, függetlenül, 1év garival..). Egyik haverom telefonján régebben (ha jól emlékszem k660i) egy kód beírása után feljebb lehetett állítani a hangerő korlátot, ami szerintem nem egy hátrány. (omniánál is lehet ilyet... ) Szóval ezt a kódot le tudná nekem írni valaki? K850i-n is működik?
Köszi előre is! -
zenész88
tag
Most felrakom a R1FA0037-es szoftot, mert az volt eredetileg és azzal jobb volt a kamera.
-
Lasy
veterán
Az ember csak egy pisit nem néz be ide és elrontjátok a telefont.
Ezt csináld meg elösszőr. Utána meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
glutamin
őstag
válasz zenész88 #5563 üzenetére
Nekem is volt hasonló nyűgöm. Ha nem felejtem el, eset beírom, hogy pontosan hogy oldottam meg. A2 Uploaderrel raktam fel egyébként a legfrissebb angol softot és mellé magyar nyelvi fájlt és azóta komolyabb gondom nem volt a telóval.
Vagy írhatsz privit és e-mailben elküldöm az összes szükséges cuccot hozzá egy leírással.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
addikt
válasz zenész88 #5563 üzenetére
Szia! Sajnos ez a rettegett "kékhalál" , ennél a típusnál gyakran előfordul. Nekem is volt már többször, először szervizben frissítették, majd én otthon a SEUS-al. Úgy tudom, hogy ha lett flash-elve a telód, akkor a SEUS-al nem fog menni. Kérj segítséget Lasy-től, szerintem ő biztos tud adni egy-két ötletet. Sok sikert!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zenész88
tag
Akartam frissíteni, de azt írja ki hogy már a legújabb szoft. van rajta.
-
zenész88
tag
Sziasztok, lenne egy olyan problémám a telóval egy egyszer csak kikapcsol és bekacsolálnál csak világít a billntyűzet és a kamera kéken. és semmi más. mit tudok csinálni vele? köszi.
-
addikt
Lehet, hogy valamilyen driver nincs fent a gépeden. Tedd fel először a Sony Ericsson Suitot, abban benne lesz minden ami kell. Utána már csak a programból kapcsolódni kell, először meg fogja kérdezni a hogy mi legyen a készüléked neve, de más nem nagyon kell beállítani. Kézi beállításnál kellene a kapcsolódási portot megadni, de nekem mindig sikerült automatikusan.
-
madstunt
addikt
Glutamin: hát ha a segédfényt bekapcsolom nekem nincs valami sok problémám a fókuszálással sötétebb helyzetekben sem
MaciG ha csak azért kell a médialejátszó mód hogy időnként rámásolj vmit amit találsz akkor azt a windózéban is meg tudod csinálni nemcsak TCben így az hogy nem látja a TC szvsz nem olyan nagy érvágás
-
glutamin
őstag
Nekem van k800i meg k850i is. Előbbit kb egy évig használtam és lőttem pár képet vele. A napokban hasonlítottam össze két borongós időben készült fényképet. (Nagymaroson a Dunapartról fényképeztem a Visegrádi várat). Meglepő módon tapasztaltam, hogy az 5mp ellenére semmivel sem tisztább a képe a k850-nek.
A vakus beégéses problémát azt sajnos én is hamar tapasztaltam. Meg úgy egyáltalán a sötétben az AF nem igazán van a helyzet magaslatán. Ez a k800-ban jobban működött. A k850 vakuja viszont erősebb valamivel, így nagyobb távolságra lévő dolgok is még világosak lehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Helló!
Nekem hasonló gondom volt egy családbeli K660i-vel:
"Sajnos nem ment el az mms.
a beállításnál a se oldalán, pedig jön sms-, de azt írja hogy valami hiba . és a szolgáltatót kérdezzem.."De kézzel beállítottam, és sikerült, az a telefon T-s kártyával van, és hiába kértem le a SE oldaláról, meg a szolgáltatótól, nekem is ugyanezt írta ki.
[link], vagy [link]"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Lasy
veterán
1.7.4 ből van magyar verzió, és énzt használom, mert ennek jó a képernyőfotótója is.
+36702778032
-
addikt
Feltétlenül próbáld ki, szerintem az egyik legsokoldalúbb szinkronizáló program a Sony Ericsson készülékekhez. Itt ezen a linken találsz egy kis ízelítőt: [link] Régebben mindig innét töltöttem le a frissítést, de megváltozott a weblap szerkezete és nem találom a magyar változatot. Ha jól tudom, akkor az 1.7 volt az utolsó magyar, de angolból vagy németből van már 1.7.5-is.
-
addikt
Nekem azért nem hiányzik a Total Comnder, mert a készüléket a MyPhoneExplorerrel kezelem. Biztos ismered, amikor odaülök a géphez azonnal ezt használom, innét írom az SMS-ket, telefonálok vele ill. a fájl mozgást is innét irányítom, miközben töltődik a teló. Csak egyszer-kétszer használtam az adattárolási módot, amikor az egész memória kártyát másoltam. Tudom a szokás hatalma nagy úr, próbáld ki ha nem ismernéd.
-
MaciG
addikt
Nincs meg mind a kettő, mert a k800 az nem az enyém hanem egyik barátomé aki ott volt azon a bizonyos bulin amikor erre a különbségre rádöbbentem. Az meg ,hogy annak jobb a kamerája elég durva, bár én sem a fényképező miatt veszek egy telefont, de ha már van benne akkor legyen olyan, hogy egy adott esetben amikor szükség van rá tudjak egy normális képet készíteni (a normális alatt nem azt értem, hogy hig-end).
Ez meg, hogy nincs benne a commanderbe azért furcsa, mert régebben volt sokáig K750i-m, aztán egy ideg p990i-m és én azt csináltam, hogy hazaértem, rádugtam gépre és ha netezgetés közben találtam valami jó zenét, stb. akkor fogtam és ráhúztam ,és közben még a telefon is töltődött. Szóval szerintem ez meg egy visszalépés, hogy ennél nem lehet így, de nem értem ez mért jó a gyártónak...BANZAII
-
addikt
Ha megvan mind két készülék, készíts képet velük és akkor tárgyilagosan ki lehet elemezni. Egyébként már sokszor sokan megállapították, hogy a K800-nak jobb a kamerája. Elképzelhető, hogy a vaku funkcióban is veri a K850-et. Nekem a telefon funkciói közül a utolsó a kamera, legyen használható és kész. Sokkal fontosabb a kijelző nagysága és láthatósága, ill. a kisegítő alkalmazások használhatósága. Igen amikor adatátvitelen van, akkor a telefon funkció nem elérhető, "hibernálva" van. Ha több száz MB mozgatsz akkor érdemes a kártya olvasót használni, ha meg 1-2 MB másolsz, akkor nem számít az a pár másodperc.
-
addikt
Ha egy sötét térben vakuval (játék) fényképezel, ne számíts nagy csodára, ha közeli a téma akkor szerencsés esetben sikerül, de sokan panaszkodnak, pont az ellenkezőjére. A közvetlen közel lévő célpont kiég, a távoli meg sötét marad. Én úgy gondolom, hogy a busz ablakon a villanó fény nagy része eltávozott, nem verődött vissza a kamera lencséjébe. Ezért olyan sötét a busz ablak. Ez a kis xenon vaku csak pár méterig használható, ez látszik a képen is, ha jól saccolom a korlátok 2-3m-re lehetnek, de a busz vége 6-8m az már túlságosan nagy távolság egy ilyen kis játék vakunak. Szerencsésebb ha egy világos falú szobában vagyunk, itt jó esetben több fény verődik vissza a érzékelőbe. Nem tudom, hogy mért, de csak adattárolás funkcióban tudod megnyitni a Total Commanderrel. Szerintem ez így van mindenkinél. Arra figyelj ha így fogsz csatlakozni a PC-hez, amikor leválasztod a gépről, akkor csak az a téma fog betöltődni, ami a telefon memóriába van, más esetben azt fogod tapasztalni, hogy a gyári téma fog előjönni a leválasztás után.
-
MaciG
addikt
Nah közben visszatérve az esti képek témára. Most úgy néz ki ha a szobában lefényképezek pl. egy virágot akkor jó az esti kép, de ha nagyobb a tér akkor az esti kép az nagyon sötét. A kijelzőn még világosan látszik, de a kép meg xar. Ez akkor most mitől lehet?
De ,hogy értsétek itt van egy esti kép. Azért ezt tettem fel példának, mert buszon gondolom mindenki ült már este és így ,hogy felkapcsoltam az összes utastér lámpát, szinte nappali világosság volt, de a képen ez nem látszik... DE éppen tehettem volna be egy képet az esti városról is az is hasonlóan sötétebb lenne a kelleténél.BANZAII
-
MaciG
addikt
Az mitől lehet, hogy mikor rádugom gépre, kiválasztom a médiaátvitel módot akkor csak a sajátgépnél látom a telót a tcommanderbe meg nem?
BANZAII
-
addikt
Szia! Az SMS beállítások állítólag rajta van a SIM-en, azt automatikusan beállítja, azért is működik, de ha jól emlékszem, akkor az MMS azt be kell állítani a szolgáltatónál is, hogy engedélyezve legyen, hogy milyen funkciókat kívánsz használni pl. olyan mint a tel.szám küldése, nemzetközi hívás tiltása stb. Hívd fel a szolgáltatód és a profilodnál kapcsoltasd be az MMS szolgáltatást ill. kérj SMS-ben képüzenet beállításokat. Ha okoskodnak, hogy erre a készülékre nincs nekik beállítás, akkor mond, hogy küldjenek valami hasonlót, mint pl. W760-ra. Ha már valamikor használtad ezen funkciót, akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
-
addikt
válasz madstunt #5539 üzenetére
Köszi! Felkeltette az érdeklődésemet, a Sennheiser fülhallgatóm meg lett egy kicsit zavarva és a nagyon mély hangoknál berezonál, lehet, hogy én is benevezek egy hpm90-re.
-
madstunt
addikt
vettem egy hete hpm90et. teljesértékűen használható vele csak kár hogy a rádiós oldal limitációjával elcseszték az egészet
-
addikt
Szia! Legegyszerűbb ha lekéred a beállításokat! Az egyik lehetőség nekem ez midig bejön. [link] Másik lehetőség: [link]. Vagy felhívod a szolgáltatód az ingyenes tudakozón 1430, és kérsz tőlük MMS beállítást. Itt egy kép, hátha segít.
-
manó17
csendes tag
Sziasztok van egy független K850i-m és beszeretném állítani az MMS profilt. t-mobilra.
valaki letudja írni hogy hogy miket kell beírni?
pl Profilnév
jelszó
ip címstb.
köszi. -
addikt
Ez általánosan igaz minden márkára, néha érdemes újra indítani a készüléket. A Sony Ericsson készülékek használati utasításban le is írják jó tanácsként. A nejem Nokia 6131 is szokott hasonlókat produkálni.
-
udi
őstag
válasz glutamin #5530 üzenetére
idáig csak az se-imnél tapasztaltam én is ezt de most hogy van egy másik márka nok... cégestelefonom igy ott is bejött ez aksi fel le dolog.pedig a k850 és egy fapados kamera nélküli teló közt van egy kis különbség.
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
glutamin
őstag
válasz glutamin #5529 üzenetére
Valószínűleg a sok játéktelepítésnél valamelyik memóriaterületet nem tudta rendesen üríteni és ebből lett a gond.
-
glutamin
őstag
Szarakodik a telefonom activity menü gombja. Nem reagál tegnap óta semmit. Másnak volt hasonló problémája? Érdemes egy szétszedés/takarítással indítanom?
-
MaciG
addikt
Ahan, értem.
(#5523) madstunt:
Hardveraprót igen a vaterát még nem de akkor megnézem.
Nem nagyon állítottam rajta semmit, csak tegnap este volt egy kisebb összejövetel, gondoltam csinálok pár képet, de az első kép után szinte a kép tök sötét lett, pedig villant a vaku. Másik srác előkapta a k800-as telóját és ugyanabból a szögből csinált egyet és az meg teljesen világos, minden látszott rajta.
mod: Gyors rákerestem vaterán ,de semmi.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
madstunt
addikt
-
addikt
Nem tudom, hogy mennyi ideig bírná a készülék akkuja. Én 1-2 órát szoktam folyamatosan hallgatni, de nem venni észre, hogy sok energiát szívna le. A hangerő 3-4 szer erősebb, mint a telóé, a hang minőség az sokkal jobb, a mély nem olyan telt, de meglepően jól szól a méretéhez képest.
-
r-chee
őstag
Üdv skacok. Az lenne a problémám, hogy a2uploadert alindítva hiába dugom rá telómra a kábelt C bill. lenyomása közben, nem látja a program a telefont. Korábban használtam már 64bites Win7-en a programot, hogy kiszedjem a gyári játékokat, hangokat. Eszközkezelőben az egyéb eszközökön belül megjelenik a SEMCBOOT Download kiírás előtte sárga felkiáltójellel. Próbáltam frissíteni a hozzá tartozó illesztőprogramot, azt írja, hogy megtalálta gépemen, de nem tudja telepíteni.
AMúgy szedtem le USB drivereket, amiket bemásoltam a C:\Windows\drivers mappába. SE PC Suite-tal tudom használni a telót, de nagyon kéne, hogy működjön a2-vel, ogy kigyomláljak még ezt-azt.Válaszokat előre is köszi.
-
MaciG
addikt
üdv.
Nekem is ilyen telóm van és nagyon tetszik, csak azt nem értem ha ebben is xenon vaku van mint az elődjébe a k800i-ben, akkor ez mért csinál sokkal xarabb képet a sötétben ugyanolyan fényviszonyok mellett?
BANZAII
-
Mályki
aktív tag
Én már réges rég lecseréltem.Ha belegondolok ekkora egy rakás szar telefonom nem nagyon volt.Nagyon tetszik, sztem egy igazi férfias teló.Ha jól müködött nem volt vele semmi baj...Csak ritkán müködött jól Nem adtam el jó lesz cseretelónak..Jött ki mostanság rá uj szoft?
K.M.
-
AMD Power
titán
Idegesít ez az érintőgomb. Nem rossz ez a telefon de elég volt belőle.
-
Danny750
őstag
Ezt hova kell tenni összeszerelésnél?? Mert kiesett és nemtom hova való?Köszi
[link]
ami sárgával van bekarikázva azt nemtom ,hogy hova kell rakni??
Légyszi gyorsan segítsetek!!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Az előlap belső felén van a pici fehér csúszka, ami belekapaszkodik a kapcsoló pici fekete pöckébe. Mindez a hátlap eltávolításával megkémlelhető, nem a fehér retesz-tartóval lehet a probléma, hanem azzal amit az huzogat.
Az általad linkelt képen a jobb piros nyíl közepénél az az ezüst téglalap a kapcsoló, ezt működteti a retesz.
A téglalap alsó élénél van egy kis fekete pöcök, na az kapaszkodik bele az előlap belső felén fellelhető fehér műanyagba.Jószerencsével csak ez akadt ki, és ez az előlap eltávolítása nélkül is orvosolható.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Lasy
veterán
válasz mrlujoak #5510 üzenetére
ezen a képen
a jobb oldali nyilnál van a kapcsoló.
de ott már nincsen rajta a müanyag rész az az előlapon van, ott nem a kapcsolót birizgálja, hanem a pöcköt ami fogja össze az egészet.neked akkor kell figyelned amikor 1:50nél leszedi az előlapot, és abban lesz az a pisi fehér müanyag.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
zho-lee
addikt
Helló..!
Sajnos az én vaku-problémás K850i-m piacra lett dobva, de annyira jó volt amúgy, hogy szeretnék megint egyet..
Ha valakit esetleg érdekelne egy W950i (új), meg egy kis kp, akkor írjon nekem.
Az sem baj, ha nem újszerű a K850i, csak múkodjon...Előre is köszönöm!!!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
madstunt
addikt
érdekes nekem is volt egy-két ilyen nem érzékelősdim a kapcsolóval. szintúgy azt hitte hogy a galériát akarom megnyitni de egy ki-be kapcs segített mindig
-
mrlujoak
veterán
válasz bibimad #5508 üzenetére
hm.
A kapcsoló be is fog állni a három állásba, mert a burkolat alatt olyan a kialakítása.
Remélhetőleg csak kiakadt a kis retesz a kapcsolóból, ami egy burkolat eltávolításával visszaakasztható.Ha van affinitásod - és eszközöd - a telefonszereléshez, ezt a műveleted magad is megpróbálhatod. Csupán a garázsajtót (akkufedél) és a hátlapot kell leszedned. Ez két 5-ös torx csavar eltávolításával, és némi szétpattintással kivitelezhető.
K850i szétszerelése
A video 1:18 - 1:21 -nél látszik( ahova nyúl a narancs pengetővel(?), hol is van az a kapcsoló, ami valószínűleg kiakadt a műanyag tolóreteszből.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
balazs78
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném a se-met már egy újra, ez a SATIO-t szerintetek megéri megvenni?:
http://www.vatera.hu/sony_ericsson_satio_u1i_4gbsdhc_uj_tmobilos_165829725.html -
mrlujoak
veterán
válasz bibimad #5506 üzenetére
Sajna akkor vagy alaplapi, vagy kapcsoló hiba okozza a jelenséget.
Tényleg, ha a módváltót húzod jobbra balra, akkor érzed, hogy az a burkolat alatti kapcsolót is működteti?
Jóesetben csak a kapcsoló ment tönkre, ami könnyen cserélhető.mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest