- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Megcsináltam a frissítést. Egyelőre problémák vannak. Bekapcsolás után kiírja, hogy
"kis türelmet"
majd
"Konfigurációs hiba. Forduljon a hálózat üzemeltetőjéhez vagy a szolgáltatási központhoz."
Lehet bepróbálkozok egy másik firmware-rel. Ez most az R1FA035-ös volt. FS_Central_europe_red52.fbn és main_generic_so_red52.mbn
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Lasy
veterán
talán igen, ha létezett már ilyen akkor tuti. (persze nem erre a telóra)
ha nem is a kamera gombra, de a hangerőre igen. csak hosszan kell nyomni
;K850 SW-R1FA035
;Volume "-" (long press) or off / on (long press) = Replace button Play / Stop
;You must comment/uncomment to select what to use
;(с) 2007KrasH
;(e) -DeJaVu- aka -BourNe-
;(p) -DeJaVu- aka -BourNe-
+10000000
;Volume "-" (long press)
1A5B080: 916A1A11 E5474411
;off / on (long press)
;1B31958: 75625C11 E5474411
;now the message "Continue through the loudspeaker?" not appear
1444B60: 27F2C0FCE061 00F0E8F923E0
ja és nem csak zenelejátszóban, hanem mindenhol.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
nem hiszem hogy meg fogsz, csak az A2uploadernél tedd fel a ggsetup.exe fájlt, és figyel arra hogy ez nem vírus, de a vírusírtók annak veszik.
+36702778032
-
aimettirlz
tag
hello! k850i-hez nincsen valakinek kamera váltó gombja? privit írjon aki tudna szerezni mert az enyém sajnos az elválasztó feléig eltört magyarul kitört a fele, gondolom valamibe beleakadhatott... elõre is köszi
® aimeTTi atticuS ™
-
glutamin
őstag
Erről a cseh oldalról össze tudtam szedni a kellékeket. Este megpróbálom frissíteni. Remélem sikerül. Ha meg elakadok, akkor majd leírom meddig jutottam.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Lasy
veterán
-
glutamin
őstag
Ehhez javasolt alkalmazás? SEUS nem tudja. SeTool-ból meg csak olyanom van, ami még nem tartalmazza a k850i-t. Valmit nem ártana egy friss firmare is. Tegnap nézegettem, találtam is egy rakat torrentet, de sehol sem lehet prémium reg nélkül levadászni.
-
Lasy
veterán
otthon 20 perc alatt megvan ha szervizbe viszi elkérnek érte sokat, és még 1-2 órát várhat is rá, és persze nem csinálálnak mentést a telefonról.
+36702778032
-
glutamin
őstag
Az enyémen ezek vannak:
R1CA029
SEMCBOOT: R6A008
LCD: 200708241
Kamera: 2.9
Videohivási kamera: 3.0
ITP-szoftver verziója: 1200-2896 2A
Java: JP-8.0Biztos, hogy nem a legújabbak. Minden unlockolva van a telón.
-
Lasy
veterán
Akkor most tanultál. Bárcsak az én kérdésemre tudna valaki választ adni.
+36702778032
-
glutamin
őstag
Utánaolvasgatok a dolognak. Sajnos a SEUS nem rak fel újabbat. Gondolom valami buherált szoftver van rajta ("Józsi GSM", bár a Józsefvárosi piacos arabok még ezt a szintet is alulmúlják)
Majd beszámolok ha sikerült valamit haladnom. A telefon gyári tesztje szerint jók a hangerőszabályzó gombok.
-
madstunt
addikt
ott cs*szték el az SE-nél hogy az értékesítési csomagba nem adtak egy kis hidegvért a felhasználóknak
-
Lasy
veterán
csinálj akkor most már tényleg egy frissítést rajta.
+36702778032
-
glutamin
őstag
válasz glutamin #5178 üzenetére
Ehh, már nem megy telefonálás közben sem a hangerőszabályzás. Képnézegetésnél viszont megy a nagyítás/kicsinyítés.
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz LEFTHORSE1 #5177 üzenetére
Jó, valóban hülyén hangozhatott a kérdés. Nem sértődtem meg rajta. Ez a telefon-probléma kutyafüle ahhoz képest amit az autómmal bénáznak a szerelők már hetek óta. (inkább amiatt vagyok zabos mostanában)
A gombokat próbáltam finom nyomva meg hosszabban is. Nem hiszem, hogy ez lesz a baj, mert ugyanilyen nyomással más helyeken mennek a funkciók (pl telefonálás közben a hangerő, vagy képnézegetésnél a nagyítás/kicsinyítés)
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz glutamin #5175 üzenetére
Ez nekem is elöjött a ...37-es szoftnål, ott az volt a baj hogyha kapcsolòdva volt a BT füleshez, a hangerövàltàs telòròl komplekt elszållt, csak a BT füles play-pause gombjånak hosszas nyomåsàval tudtam szabålyozni a hangeröt, viszont vezetèkes fülessel vagy kihangositva normålisan müködött, most a legutolsò szoft egy ...35 szàmozàsu. Koråbbi vålaszomat nèzd el, nem tudtam megålni annyira gügye volt a kèrdès
Cseberből vederbe
-
addikt
válasz glutamin #5175 üzenetére
Ne ad fel olyan könnyen! Ha direkt erősen nyomod akkor csatornát vált, ha csak egy kicsit megbököd, akkor a hangerő beállító sávnak kell előjönni. Ezutána már tudod a szuflát állítani. Ugyan ezen az elven működik a zenelejátszó is. Érzéssel kell kattintani!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
glutamin
őstag
válasz glutamin #5174 üzenetére
Tuti szoftveres baja van. Most tesztelgetem, rádió alatt is a frekvenciát lépteti ez a szar a hangerő helyett.
Na kb ez a vélemény az ilyen Józsi GSM-ben vásárolt használt hulladék fo**okról. No mind1. Majd valahogy megpróbálok szoftvert cserélni rajta.
Valaki tudna ebben segíteni? Flash-elő szoftver valamint egy aránylag friss firmware vagy aminek nevezik ezt..
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz LEFTHORSE1 #5170 üzenetére
Jobb oldalon fent van a hangerőszabályzó, ami telefonáláskor működik is. Meg fényképezésnél azzal lehet a digitiális zoom-ot használni. Meg még egy rakat funkciója van, attól függően, hogy épp mit csinálunk. Ugyanakkor zenehallgatás közben nem hajlandó a hangerőt változtatni. Ha hosszan nyomom, akkor lépked a számok között. Szóval itt inkább valami szoftveres gond lesz.
Nagyon vegyesek az érzéseim ezzel a telefonnal kapcsolatban. A tudása alapján még a mai napig egy top készülék, de sok bosszantó dolga van, ami miatt már többször exportáltam volna a kukába.
-
udi
őstag
válasz madstunt #5171 üzenetére
igen sztem is ez a 90fokos dolog miatt lehet.ahogy zsebbe kerül csak törik a vége...
csak uncsi volt állandóan cserélni,pláne h engem néztek totál hülyénekRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
madstunt
addikt
ez a hülye kialakítás miatt van mivel a csati messze kiáll,oldalra megy a kábel nem felfele alapból vagy lefele és emiatt mindig meghajlik vmelyik irényba minimum 90 fokot,azt emiatt elég hamar megtörik... bár nekem van egy fél éves hpm 88 és elvileg jó és működik(csak a telóm nem szereti)
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz glutamin #5167 üzenetére
Akarod mondani behaltak a hangerő gombok, nem ? no de a kérdéseddel egyenrangu válasz , ha hallod a zenét akkor töle távolodva halkabban fogod hallani, ha meg hangosabb kell közelebb méssz, vagy a vaku alatti lukon benyulsz egy csavarhúzóval és tekergeted . Esetleg egy BT fülessel próbáld...
Cseberből vederbe
-
udi
őstag
válasz madstunt #5165 üzenetére
kár mert sokan nem zenélni hanem "csak használni" szeretnék.hihetetlen hogy ilyen keveset bír
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
togurolc100
csendes tag
HAli mindenki
Ma vettem egy fekete-ezüst színűt, az lenne a kérdés, hogy meik most a legújabb vagy a legjobb szoftver hozzá, mert a seus azt irja nincs most elérhető szoftver, és meik a legjobb kamera driver? -
glutamin
őstag
Hogyan lehet a hangerőt szabályozni zenehallgatás alatt? Nem tudom
-
Danny750
őstag
-
udi
őstag
Hát én csak telefonálásra használtam és napi kb 4-6 órában.És sajnos fogyóeszköz lett.Nyilván vannak profibbak de telefonálni ez a legjobb sztem.
Azért dobtam képet mert igy nem kell kattingatni,egyből lehet látniRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Lasy
veterán
eza sima hpm-62-es füles, ez nam a legjobb zenehallgatásra, de mindenkinek más és más a használhatósága. én már sok telefonban használtam a piros hpm-70 fülesemet, de ilyen hibám még nem volt, hogy cserélnem kellene. de lehet azért, mert én napi 2órát használom max.
de már 1.5-2 éve birja ez. igaz most szereztem egy hpm-83 at de az nem jött bel. igy visszatértem a piroskához, csak elhagytam az egyik gumit róla, már csak hozzá kell jutnom az ujhoz.K850 miért nem linkelted egyből a letöltési linket a MOBY EXPLORER-ről?
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
udi
őstag
róla lenne szó:
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Csak nekem fogyott a head-set kb 3 havonta vagy másnak is ilyen silány jutott.Hiába cserélték a gyári alap head-et kb 3 max 4 havonta az egyik oldal tuti kontaktos tehát néma lett.
A végén már azt hitték hogy direkt rontottam elRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
addikt
Én erre a problémára azt a megoldást csinálnám, hogy az SMS tartalmát,- szerkesztés, másolás; ezután a MobyExplorer szövegszerkesztő, új, üres fájl, menü, szerkesztés. Ide copyzod az előre kimásolt SMS szöveget. Ezt a szöveg állományt (txt) elmented, majd védelem, titkosítás. Ha teljesen elszeretnéd dugni, akkor tulajdonság menüpont itt kipipálod a rejtett funkció, ezek után ember legyen a talpán aki eltudja olvasni az SMS tartalmat. Ha tovább szeretnéd küldeni, akkor a sorrend fordított. A MobyExpoler kinézetét én egy kicsit átszabtam, de ugyan az a java progi mint a linkben szereplő.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Nem vagy vak, abban az értelemben, ahogy gondolod, úgy nem lehet a menürendszert lezárni. Amit madstunt javasolt az csak a telefon tolvajok számára teszi nehezebbé az életet. Motorolában ill. Samsungban láttam ami neked hiányzik, ilyen védelem nincs a SE-ban, próbáld ki a MobyExpolert én ezt használom erre a célra. Lehet vele tikosítani képet, videót, szöveget stb. más egyéb hasznos funkció is van ebben a java progiban. Van magyar verzió is, én ezt használom. Nagyon meg vagyok elégedve vele, ajánlom másoknak is figyelmébe. A megadott linken keresd Syriust. [link]
-
Mályki
aktív tag
Hy!Ezen a telón nem lehet zárolni a telót hogy csak kód beirásával férhessen az ember a menühöz?Vagy az sms ekhez.Ennél sokkal szarabb telókon lehet.Gondoltam megkérdem hátha csak én vagyok vak..
K.M.
-
udi
őstag
válasz madstunt #5149 üzenetére
A válasz nem nehéz sztem.Mindent addig gyártanak amig megéri nekik.
Amint nem hoz akkora bevételt vagy épp kell a "hely" az uj modellnek akkor delete...
De ez csak az én véleményemRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Bár én picit árulóként írok ide mert most adtam el a hőn szeretett SE-K850-esemet de észleltem egy pici negatív dolgot.A telefon egyik pillanatban elkezdett lefagyogatni majd gyors ki bekapcsolás után már be sem indult.Ha bekapcsoltam a kijelző fehéren villant fel és egyfolytában ujraindult.És hogy mindez tuti a legrosszabbkor hát az uj vevő kezében történ.Na hát mondanom sem kell hogy égtem mint a r...De a lényeg hogy az egész hiba csak szoftveres volt.Tehát ha valakinek elkezzd lassulni és a végén megáll akkor nem kell kétségbe esni csak a szoft omlott össze rajta.
-
madstunt
addikt
válasz salival #5144 üzenetére
Hogy miért nem gyártották addig mint a K800-at?
1. A K800-ból több fogyott alapból mint a K850-ből
2. A K800 akkor lett kiadva és gyártva mikor a Sonynak jól futott a szekere. Tavaly mikor mikor beütött a krach SE-nél akkor volt a K850 alig egy éves volt és a további egy év alatt nem termelt szvsz vmi nagy forgalmat így az ésszerűsítéseknél azokat a modelleket is értelmes volt kirakni amelyek nem generáltak kiadós profitot.
3. a K850 alapjában véve külsőre meg megjelenéskor sok más tulajdonságában véve "exkluzívabb" modell volt az átlagnál.elég csak megnézni a megjelenését...szvsz akár dizájnmobilnak is beillik,én pl nagyon szeretem a külső megjelenését
És ezek a tulajdonságok amelyektől annyira szerethető esetleg nem igazán alsókategória szagúak.
4. A K850 szerintem a Sony Ericssonnál olyasmi volt mint a Microsoftnál a Vista. Mindkettő arra a szerepre teremtődött hogy a révén egy sor esetleg alapvető ujjítást bevezessen és orvosi ló módjára az újdonságok esetleges hibái esetleg előjönnek rajta hogy a későbbiekben ne jöhessen elő illetve lelehet a teló fogadtatásán szűrni hogy a nagyközönség mit szól ezekhez az újdonságokhoz -
Lasy
veterán
sajna a youtube-on is egyben van...
...alsó szegmensbe a készüléket...
szerinted?
minek is hozná le ha a 25-30000 egy elfogadható ár érte. szép tudásban is ott van, és még akar egy kis éritőpanel is.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
salival
aktív tag
Szerintetek miért nem hozza le a gyártó az alsó szegmensbe a készüléket és miért nem gyártja már, mint a k800-at például?
YNWA
-
-
powerup
csendes tag
válasz Danny750 #5121 üzenetére
Hello!
Sajna egyre inkább úgy néz ki, hogy a plexi és a kijelző gyárilag egyben van...
Két helyről is ezt az információt kaptam, egy vaterás aki ilyet és mobilos cuccokat árul, nameg az SE fórumon is ezt mondták...Egy kijelző 6-7000 itthon, az előző hozzászólásomban linkelt oldalon olcsóbb..Ez van. -
Lasy
veterán
ha még bővebben érdekel.
play now plus+36702778032
-
addikt
Most látom, hogy a PlayNow arena ill. a PlayNow plus két különálló szolgáltatás. Engem az tévesztett meg, hogy a telom menüjében csak az áll, hogy PlayNow ill. kb. egy éve, amikor először próbáltam megnyitni az alkalmazást, akkor még nem volt elérhető. Ahogy megjelent a hír mindjárt kipróbáltam, de nem tűnt fel, hogy ez egy hasonló lehetőség, de nem ugyan az, ami a hírekben szerepelt. Cső madstunt! Itt egy cím ahol megnézheted a PlayNow arena árait, figyelmeztetlek előre, hogy jól kapaszkodj meg! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
azért 2400 a havidija a plus-nak.
de nem értem még mindig a lényegét, hiszen akinek ami a kedvence azt már megtalálja a neten, és még zárolva sem lesz. ha felteszed a telefonra még küldheted is. ha jól tudom a plus, és aréna szolgáltatásban nem lehet küldeni máagy tévedek?+36702778032
-
addikt
válasz #43620096 #5117 üzenetére
Szia elfenlied! Nem kell semmilyen segédprogramot telepíteni a készülékre. A menü ikonra rákattintva felvisz a PlayNow oldalra. Én T-Mobile Net 30 előfizetéssel használom. Régebben megpróbáltam kapcsolódni ehhez a szolgáltatáshoz és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a szolgáltatóm által nem támogatott. Mióta olvastam a hírekben, hogy nálunk is elídították ezt a szolgáltatást azóta működik, de én nem állítottam be semmit a készüléken. Azt el tudom képzelni, hogy a Pannon nem támogatja ezt a szolgáltatást, de ez csak feltevés. Én egyébként T-Mobilos vagyok, a készülék meg eredeti szolgáltató független. Gondolom a T-Mobile ezért reklámozza, hogy csak az új típusú készüléken működik, hogy ezzel is rávegye az ügyfeleit az új készülékvásárlásra. Én személy szerint sokkalom a havidíjat ezért a szolgáltatásért, de ha valakinek nem számít a pénz, akkor mért ne!
-
Danny750
őstag
Vkinek sikerűlt már leszednie a plexit a k850i kijelzőjéről?? Fontos lenne köszi!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
addikt
válasz mrThomi #5106 üzenetére
Nem lehet beállítani! Ennek a beállítási lehetőségnek van előnye is meg hátránya is. Én személyesen ezt a csipogós, villogós megoldást nem hiányolom a készülékből. A teló mindig látható, ill. hallható távolságban van velem. Ha a készüléket valahol ott hagyod biztos nagyon fognak örülni neki az ember társaid, hogy percenként csipog, amíg te elő nem kerülsz, ill. ha véletlenül hosszú órákon keresztül nem reagálsz rá az kihat az akku kapacitásodra is.
-
Mályki
aktív tag
Szia!Milyen árban van a komplett ház?Rákerestem a neten de itt a házra,a kamera fedelet(azt a vékony fekekete müanyagot) meg sz elejét értik.Nekem a középső részérwe is szükségem lenne.Legjobb áron mennyiért lehet hozzájutni?Köszi
K.M.
-
Mályki
aktív tag
Szia!Milyen árban van a komplett ház?Rákerestem a neten de itt a házra,a kamera fedelet(azt a vékony fekekete müanyagot) meg sz elejét értik.Nekem a középső részérwe is szükségem lenne.Legjobb áron mennyiért lehet hozzájutni?Köszi
K.M.
-
powerup
csendes tag
válasz Danny750 #5109 üzenetére
Most néztem meg egy szét-összeszerelős videót. Az előlapnak ezek szerint nem része a plexi. Találtam is már, külön kell megvenni:
http://www.datakits.co.uk/store/sony-ericsson-k850-k850i-original-genuine-replacement-lcd-lens-p-5933.html
Gondolom, a szélénél ragasztott, a Samsung U600-as régebbi telómon is így volt.Nem valami szerencsés megoldás. Na mindegy, házat amúgy is akartam cserélni. Az enyémhez T4 kell, legalábbis az akksi ajtóhoz, de hallottam , hogy egyes telókon az is T6.[ Szerkesztve ]
-
powerup
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót. Annyi a problémám vele, hogy az LCD előtti plexi karcos. Ez ragasztással van rögzítve az LCD-re? Hogy lehet róla leszedni? Olvastam olyat is, hogy csak LCD-vel együtt cserélhető, de ez elég hihetetlennek hangzik.(szétszedni nem tudtam a telót, T4 csavarhúzóm nincs egyelőre) -
mrThomi
addikt
Hi. Érdeklödnék hogy azt belehet e állitani hogy ha kerestek vagy üzenetet kaptam, akkor percenként csipogjon a telo vagy vhogy jelezze hogy kerestek(ugye ez arra jo hogyha nem hallom meg a hivást vagy sms-t hogy akkor utána egyből észrevegyem)
-
Tömy
csendes tag
a k850i nagyon jó
sony ericsson aino,k850i
-
madstunt
addikt
Tudtommal egyik szoftban sem volt dátumozás bár a röhej az hogy a kézikönyvben lévő fotosoppolt képen benne van a menűben
-
addikt
válasz Danny750 #5102 üzenetére
Igen az R1FA035 1200-4400 a legutolsó szoft. Ebben a verzióban biztos nincs dátumozás, lehet, hogy flasheléssel meg lehet oldani. De azt ne felejtsed el, hogy a kép EXIF infójában benne van a kívánt idő dátum.
-
Mályki
aktív tag
Melyik a legujabb soft?035?Legalábbis nekem még ez van sajna.Tök mind1 mert az összessel problémás a teló
K.M.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest