Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Jelentem nekem eddig 3 különböző opera verzió volt/van fenn és problémamentesek
-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Megértelek, hogy nincs kedved újra telepítgetni, ill. beállítani a készüléket, de más megoldást nem nagyon tudok elképzelni. Egy kérdés a memória kártyádat több készülékbe is használod, az is meg tudja zavarni a teló szoftverét. Én egyszer egy kollégám LG-be tettem bele, kérdezés nélkül feltette a saját mappa szerkezetét. Eltudom képzelni, ha a T650-el közösen használod, hogy onnan eredhetd, olyan falj, ami bezavarja az OperaMinit. Elrettentésképpen egy kép a system-ams memória mappámról, és ha belenézel a system-ams-java-db mappába akkor látod, hogy mennyi feljegyzést gyűlik össze.
Próbáld ki azt, hogy a memória system-ams mappából töröld ki az OperaMini nevű faljokat és ez után telepítsd fel a Minit, hátha így fog működni. Egy próbát megér, mielőtt bekerül a fiók aljába.

-
LEFTHORSE1
őstag
A legujabb szoft van rajta, a 35-ös, arról meg szó sem lehet hogy meformázzam, az egész estémet elcseszném amíg visszarakok mindent. Elvileg nem szabadna semmi "szemét" ilyen zavart okozzon, hisz ez egy zárt rendszer. Ott van a T650-em, azzal nincs semmiféle baj
, pedig még több dolog van rajta, ső olyanok is amiket a teló nem bír futtatni, de nem hatódik meg töllük. Hát lehet hogy egy életérzés, de nem mintegy mit érzel a társaságában, olyan ez mint egy rossz házasság. A megoldás talán az lenne hogy ujra tenni ezt a szoftot, de akkor ugyanott vagyok mint a formázással. eladni meg nem fogom, kell a gyűjteményembe egy ilyen "elrettentő" példány is -
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
„Tisztára időpocsékolás ez a teló”
Nem ártana, ha megformáznád a memória kártyádat ill. a készülék szoftverét is frissíteni kellene. Az Operával biztos nincs gond, nekem mind a kettő egyszerre fut, de lehet, hogy a memória kártyád system- ams mappád tele van szeméttel vagy pont ellenkezőleg hiányzik neki egy fájl. Rakjál rendet előbb a készülékbe, és utána próbálkozzál újra feltelepíteni az OperaMinit. Úgy emlékszem nem is olyan rég már meggyült a bajod 5.0 Beta2-vel, azt sikerült beállítani? Idézett Blaze13-től:” A K850i nem telefon, hanem egy életérzés.” Ha ez nincs meg, akkor sürgősen ad el te is!

-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Ez elég logikátlan. Nem lehet hogy ez valami hiba

-
LEFTHORSE1
őstag
Gondoltam egyet hadd használjam e telót mint fő telefon, hát nem bírtam ki még két óráig sem ugyanis azt csinálja hogy az Opera Minit (4.2) minden inditásnál ujra installálja, elvesznek a beállitások de a könyvjelzők meg maradnak. Tisztára időpocsékolás ez a teló
-
Blaze13
tag
Tegnap eladtam a telefont 35ért, szerintem nem rossz ár, ahhoz képest, hogy 2 éves...
Hiányzik
, de most van egy gt500-am
...bőven rosszabb...mind1...
Szeretném megköszönni minden segítségeteket, melyet bizonytalanságaim közepette nyújtottatok

Lehet, egyszer még vissza térek...

Viszlát!A K850i nem telefon, hanem egy életérzés

-
Ricardo
„Gondolom nem a házi szoftver tudningra gondolt.” A skins otthoni tovább alakításra gondoltam, az nem jár olyan nagy veszéllyel, mint a szoftverben turkálni. Lasy!
Egyébként nem azért vetettem fel a témát, hogy egymást túllicitálva fényezzük tudásunkat, ahogy írtam, csak egy lehetőség, mindenki a tudásának és igényének megfelelően választhat. Tudok olyan márkát ahol nincs meg ez a lehetőség, hogy több média lejátszóból is lehet egyazon készüléken választani. madstunt!
Nem tudom, hogy ki miért szereti, vagy nem, az biztos, hogy a másik két lejátszóban (KDPlayer,TTpod) nagyon gyors a számlista görgetés. Ebből arra következtetek, hogy szoftveresen is lehetne rajta segíteni, de nem akarják! Ez van!
Azért nem olyan rossz a médialejátszó része, hogy hanyagolni kellene a márkát. Zárt op. rendszeres telók közül nem nagyon tudok olyan készüléket, ami annyi mindent engedne a videó lejátszás közben, mint a SE-é. Lassítás, szinte kockánként is, videó kinagyítás, gyors beletekerés, emlékszik a lejátszást hol hagytuk abba, kép kimásolás a filmből, videó szerkesztés stb. Egyszer egyik kollegám Nokia E51 tulaj, csak lesett, hogy mit tud a K850, a Nokia E51 természetesen ezeket a funkciókat nem mindet ismerte. "Az tény ha az ember ért hozzá, és nem érdekli a garancia hihetetlen dolgokat ki lehet hozni belőle." 
-
Lasy
veterán
ok, hogy a gari ugrik, de uj K850-et már nehezen kap az ember.

és ennyivel nem lehet elrontani, ugyanis ez egy layout amit csak fel kell másolni, mind készen van már.
tehát ha kell valakinek valamelyik, akkor kérje szám szerint nyugodtan. pl a legfelső az 1-es.... -
„ Agyári lejátszónak hátránya kicsi az albumborító megjelenített képe, és kevésbé lehet személyre szabni a kinézetét, „
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem veszélytelen csak úgy beletúrni a teló szoftverébe, a szakértő kezeknek nem probléma, de egy átlagembernek komoly fejtörést okozhat, ill. garanciás telóknál nem kimondottan ajánlott. A TTPod lejátszóban a menüben van négy féle beállítási lehetőség, nem kell hozzá ügyeskedni, és egy pillanat alatt át lehet állítani.
Azért megköszönöm Lasynek, hogy bemutatta a Sony Ericsson szoftverében lévő lehetőségeket. Ezért szeretjük sokan a márkát.

-
Lasy
veterán
A saját SE média lejátszó erénye jól szól, nem sok kritika érheti a hangzást, csak egy jó füles kell hozzá. Hátránya kicsi az albumborító megjelenített képe, és kevésbé lehet személyre szabni a kinézetét
miért is lehetne nehezen testre szabni?

válogass kedvedre.

-
madstunt
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
a főképernyőn lévő softkeyek funkcióinak módosítása
/alapértelmezésben ugye média-menű-kapcsolatok/ -
válasz
madstunt
üzenetére
"Nekem a gyári lejátszó is nagyon megfelel pedig elég intenzíven hallgatok rajta zenét..."
Ez csak egy lehetőség a sok közül, igény szerint, még mások a zárt op.rendszerű telók kijelzőt tapicskolják, én inkább élvezem a Sony Ericsson Java Platform 8-ban rejlő lehetőségeket. Egyébként, ha a három média lejátszót összegyúrnák, akkor volna igazi ütős zenelejátszó progi. A saját SE média lejátszó erénye jól szól, nem sok kritika érheti a hangzást, csak egy jó füles kell hozzá. Hátránya kicsi az albumborító megjelenített képe, és kevésbé lehet személyre szabni a kinézetét, ill. a legtöbbet felrótt hiba lassú a számlista görgetés. A KD Player hátránya nem lehet olyan mértékben állítani a hangzáson, mint a SE és a TTPod hang beállításait. Erénye: könnyen lehet a kinézetet változtatni, akár otthon is lehet módosítani a skins-et (lejátszó kinézetét), gyors a görgetés, kiforrott megbízható program. A TTPod-nak is nagyon variálható a hátér képe, de még ingyenes skinst nem találtam rá, ezt is lehet házilag módosítani. A hangszín beállítási lehetőségei ennél a programnál tetszett legjobban, öt saját beállítás lehet elmenteni benne. Ez a program tudja a karaokie lejátszást is, én kipróbáltam, tényleg megy, javasolja, hogy letölti a számhoz a szöveg fáljt (.lrc) , kétszer kipróbáltam, de mindig azt írta ki, hogy nem talál. Szerintem kicsi lehet az adatbázisa. Németet tanulok most, a hanganyagomhoz készítettem lrc szöveget, ezt simán lejátszotta a számmal együtt. Jó pofa ill. nekem hasznos is. Ezzel a programmal az a gond, hogy nincs kiforrva teljesen, nagyon sok beállítási lehetőség van benne, de csinál néha egy-két furcsa dolgot. Én most a 1.0.0 betát használom, ha kinövi a gyerekes hibáit az egyik legsokoldalúbb lejátszó lehet a kategóriájában. 
-
Lasy
veterán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
CrusherW
üzenetére
A zseblámpát ki lehet tenni a navigyürüre, nekem a felsőre van kitéve és három gombnyomásból tudom a ledeket használni, fel-fel-ok. Ezt a lehetőséget elérheted a beállitások-általános-gyorsbillentyük alatt. Ha jól értem a leddel szeretnél fotózni, hát azt én is nagyon szeretném de nem lehet csak videó felvételnél, a sötétben készült makróknál (de nem csak ott) sokkal jobb lenne a xenon vakunál
-
CrusherW
tag
Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehetne valami gyorsgombra kitenni a lámpa funkciót? Nagyon kellemetlen, hogy egy egyébként nagyon hasznos funkció menüben érhető el, és a kikapcsolása sem csak egy mozdulat, hanem menüs. Ezenkívül olyan lehetőség nincs, hogy a fényképezés vagy filmezés alatt a ledek menjenek? Jelenleg ha még menüből be is kapcsolom a ledeket, a fényképező aktiválásakor egyből kihuny. Értem én hogy expohoz kell, de csak annyi kéne, hogy utána ne is kapcsoljon ki.
-
Ha ma valaki zárt op.rendszerű telóban gondolkodik, ezt a típus már 20 000Ft- tól meg lehet venni, természetesen használtan. Ár és tudás viszonyában az egyik legjobb vétel.Természetesen nem árt, ha valaki jártas az informatikában, de jó kezekben nagyon hálás tud lenni. A Java alkalmazásokkal nem lesz gond, mint más márkáknál ill. szakértő kezek nagyon tudják tuningolni, lásd Lazy. Itt egy kép három zenelejátszóról: A sor SE saját lejátszója, B sor KD Player ill. a középső kockán az látható, hogy egyszerre is megnyithatóak, nem fog hátast dobni a teló, C sor TTPod látható. Mindhárom lejátszónak vannak előnyei ill. hátrányai, de abban megegyeznek, hogy teljes értékű zenelejátszók. Természetesen magyar menüvel.

-
glutamin
őstag
BROD. Ilyen volt nálam is. A legújabb szoft óta szerencsére nem jött elő. Valóban sok bosszantó dolga van a telefonnak, de mindezekkel együtt is nagyon jó. Vagy úgy is mondhatnám, hogy kevés alternatívája van.
-
LEFTHORSE1
őstag
Kék halál? Na még csak az hiányzik, a fényérzékelő lyukát én hiába pucoltam 10-40 cm makrónál nem is villan nagyot mégis a fehér részek beégnek és hiába állitom az expozició korekciót -2 re (a navi gyűrűn) a kép ugyanolyan mértékben beégett marad, csak nyállal (ha csak az van kéznél) vakura ragasztott papirfecnivel tudom annyira tompitani-szétszórni hogy megfelelő legyen a fényerő. A PhotoShoppal meg rabbá teszed magad a PC előtt, egy párat még be lehet vállalni de a többi? Én már 4 ezer fotón is túl vagyok, nem állhatok neki az egésznek, épp ezért beállitottam fekete-fehérre, így legalább a színek miatt nem öl a szégyen ha másnak is mútatom
-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Remélem, hogy kiérezted az előző hozzászólásomból az iróniát!
A legnagyobb gáz a telóval a „kék halál” nevű bug, előző SE készülékeim is indultak újra használat közben, de mindig talpra állt a rendszer, az én K850-nek a szoftja háromszor is eldobta az agyát, de mióta nem teszek válogatás nélkül mindent rá, ill. gyakran újra indítom a készüléket az óta nem jelentkezett ez a probléma. A többi említett problémára van megoldás, kamerának szoft. cseréje, vagy egy jó képszerkesztő progi pl. Adobe Photoshop. Ezzel a programmal játszva helyre lehet tenni a színeket. A vaku fényérzékelőjét néha nem árt megtisztítani, elég szerencsétlen helyre tervezték. Ha kéztől bezsírosodik úgy érzi, mintha nagyon kevés volna a fény ,ezért villan túl nagyot. Zene lejátszó terén szerencsére van más lehetőség pl. KD Player , TTPod (mind kettőnek van magyarosítása ). Ebben a két lejátszóban olyan gyorsan megy a görgetési lista, hogy csak úgy füstöl a kijelző. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LEFTHORSE1
őstag
Tényleg jó móka, egészen addig amíg használat közben fogja magát és ujra nem indul, addig amíg észre nem veszed hogy a vele készült fotókon a piros inkább rózsaszín-ciklámen, a kék meg lilás, és a makró vakus képet túl exponálja, aztán a zene vezérlése (lista görgetés) piszok lassu... Kimondottan szoftveres hibái vannak, szerencsére van pár java cucc amivel egy kicsit föl lehet dobni, amugy meg nagyon dögös teló, jó ránézni-kézbevenni
-
madstunt
addikt
A c az China és amiatt csak edge mert a kínai 3G szabvány nem kompatibilis az itteni UMTS-sel (TD-CDMA)
a Sonynál az I international vagy mifene tudtommal(nem távol keleti,nem amerikai hanem a maradék)
A nokiánál az i az csak ritkán jelentet internetet,általában egy javított kiadás volt ld pl 6230i és 6230 -
Lasy
veterán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Az I igen, de nem fejeztem be, a A-t nem nagyon láttam még, a C-talán lehet a kinai, de soha nem néztem még meg. ugyanis C nem került még hozzám csak nokiából, de ott Classic-ot jelent. persze nem is értem minek ennyire túlbonyolitani az egészet, ha egy tipust kiadnak az legyen mindenre készen. Értem ezt arra, hogy minden földrészen rendesen lehessen használni.
Na jó kapjon közel azonos tipusjelzést ha csak annyiban külömbözik, hogy EDGE, és HSDPA.
De ennyire túlkomplikálni? Oké, hogy kell 850, 900, 1800, és 1900as gép is, de miért nem lehet minden telefon 4sávos. pár telóba belerakják, és a többibe nem? Gondolom olcsobb ha csak 3 sávos, de mennyivel. 2-3000 forint? Ez előállitásban még annyi sem lehet. Na már megint nagyon eltértem a K850től.
Most egy ideig úgyis K850et használok megint. -
Lasy
veterán
amúgy ugyan az, annyi külömbséggel, hogy az 858c az EDGE, mig a K850 HSDPA.

ja meg más földrészre került kiadásra. a SonyEricsson-nál csak a földrészekre való kiadást jelenti a számok végén a betü. jó ok. régebben volt még változás is benne. pl. T68i, vagy T68m.
de ez mára már teljesen eltünt.[ Módosította: Foglalt név ]
-
válasz
Norb3rto
üzenetére
A teljes elnevezés Sony Ericsson K850i vagy Sony Ericsson K850c, a paraméterei alapján majdnem ugyan az mind kettő, csak szerintem más régióba szánták a „C” változatot. Itt nálunk a K850i forgalmazzák, de ha lemarad az „i” betű akkor is ugyan arról a telefonról van szó. Egy link ahol megnézheted a két típus leírását. [link]

-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
SE k850 k850i között mi a különbség vagy csak szimplán lehagytak egy i-t a k850 nél apróhi'rdetéseknél

-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Most jut eszembe, hogy te ajánlottad a TTPod zene lejátszót, ha valakit zavar az angolnyelv akkor le lehet már tölteni lespanol Web oldalról [link] , igaz regisztrálni kell, de jól működik. Ez már az 1.0 beta változat, szebb a kinézete, nagy változást nem tapasztaltam. Én is próbálkoztam a magyarosításával, de az enyém nem lett olyan jó. Az angol tudásom nem valami tökéletes, de ha valakit izgat a dolog, házilag is meg lehet oldani. A .jar fájlt át kell nevezni .rar-ra, majd ezt Total Commanderrrel kicsomagolni. Majd a lang mappában lévő, eng nevű lng fájlt Jegyzettömbel átírni az angol szavakat magyarra, mentés (én UTF-8 koddal) ugyan arral a fájl névre ill. a zene lejátszó progit visszanevezni jar-ra. Ha valakinek van kedve fordítani, akkor hajrá.

-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Engem annyira nem zavar a nyíl, nem egy szép látvány, de valamikor jó segítség célozni vele. Neked ezzel a protocol - HTTP beállítással működik, mert nekem csak tölt, meg tölt, de semmi. Én úgy használom, ahogy a képen is látható, protocol – soket. Nekem így működik, ha képet mentek azt viszont nem engedi, hogy megadjam a mentési útvonalat, mint a 4.2-ben. Egy szerűen, csak a memória kártyára teszi a mappák közé. Lehet, hogy ez is csak beállítás kérdése.
-
LEFTHORSE1
őstag
Most töltöttem le újból és így néz ki nálam [link] de közben rájöttem hogy ennél a második bétás kiadásnál a fullscreen edit az inline editing megfelelője, no de az egér kurzort nem lehetne valahogy eltüntetni? sokkal jobb volt a 4-es megoldása a linkekre való ugrás függőleges síkon, na az sokkal gyorsabb megoldás mint ezt a nyílacskát mozgatni
-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Setting - Advanced - InlineEditing. Kapcsod ki, (ne világítson a zöld köröcske). Én ebben a módban ki tudom használni a teló szövegszerkesztőjét. Próbáld ki!

-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
„most már tényleg nem lehet a telefon szövegszerkesztőjét használni” Lehet használni csak a beállításokban ki kell fülezni valamelyik opciót.

-
válasz
madstunt
üzenetére
Tényleg jó volna a többnyelvű támogatás (karakterkészlet), de én már annak is örülnék, ha a böngésző a magyar lapokat venné előre, úgy, mint a magyar nyelvű 4.2-ben. Sokszor én is ezt a gyakorlatot használom, amit mondtál te is, hogy egyszerre használom a 4.2 ill. 5.0-t. Reméljük, ha megjelenik a végleges 5.0 verzió annak már lesz magyar nyelvű változata és támogatja a magyar oldalakat.

-
Megjelent a Opera Mini 5.0 beta2, van benne letöltéskezelő, lehet szinkronizálni, és jóval gyorsabban fordítja el a képet..

-
válasz
Jolly Roger
üzenetére
Szia Jolly Roger! „T-mobilos netről van szó pontosabban média mánia előfizetés” Szerintem a szolgáltatót hívd fel, és kérjél tőlük új net beállítást SMS-ben, ha elmenteted a beállításokat akkor -beállítások - internet beállítás - kapcsolódás ezzel - adatfiókok- és kijelölöd a T-Mobile_NET .

-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan problámám van hogy nem tudok netezni és a beállításokat nem telepítti fel amiket az se oldalról szedtem. Valaki esetleg le tudná írni a beállításokat? T-mobilos netről van szó pontosabban média mánia előfizetés. Előre is köszi a segítséget.
-
Lasy
veterán
Persze természetesen megoldható.
Ugyancsak az a2uploaderrel. -
Lasy
veterán
igen az a legujjabb a K800-ra, de a gyárira is az, nem csak a T-mobilosra.
-
Lasy
veterán
ja és a SEUS hazudik, ugyanis a legujjabb már majdnem egy éve az R1FA035 ami CENTRAL EUROPE tehát tartalmazza a magyar nyelvet is.
ha kell erről is van leirás. -
Lasy
veterán
a progi az az A2uploader.
amikor csatlakoztál akkor simán a IFS/SETTING/ACUSTIC mappában találod a hangdrivert, ide kell betenned a másikat. ha a mappán megnyomod a jobb oldali egérgombot és a READ-ra kattintassz akkor egy PH_OUT mappában fogod megtalálni, de amit leszedsz azt ne tedd vissza mert semmi értelme nincsen.
tudom ajánlani a rayo power 13.5 tökéletesen működő akusztikot -
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
ha a k850-el megabass-al hallgatok zenét, már 30% hangerőnél
zúg és sistereg, élvezhetetlen a zene, de bármely más
hangszínnel még max hangerőn is tökéletes a hangminőség, tehát
nem hardverhiba, hanem sw-probléma??
A seus meg azt mondja, ez a legfrisebb változat?
verziója: 1200-4400 R1DA038 071207 SonyEricsson
Ez milyen régiós? Vagy generic world-ös?
Mert a seus már nem írja ki a felismert verziót, mint régebben.
Megoldás a problémára?
Lehet vhogy downgrade-elni? -
madstunt
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
ezer köszönet... végre találtam egy normális java alapú twitter klienst -
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Köszi a tippet, letöltöttem TTPod most ismerkedek vele. Elsőre elég szimpatikus, a hangszín szabályozó az biztos, hogy jobb mint a KD playerben. Az látom, hogy nagyon sok féle beállítás lehetséges, több féle fájl formátumot kezel(wav, aac, m4a, amr, mid, midi,wma,mp4, xmf, awb, 3gp, mp3, jts.) de ki kell elötte próbálni mielött az ember véleményt mond róla. Eddig tetszik.
-
glutamin
őstag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Melyik alkalmazást érzed kincsnek?
-
LEFTHORSE1
őstag
Kincset találtam [link]
-
Lasy
veterán
HBH PV703
A fülhallgató alaphelyzetbe állítása Ha szokatlan működést tapasztal, állítsa alaphelyzetbe a fülhallgatót.
A fülhallgató alaphelyzetbe állítása
1.
Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva a fülhallgató mindkét hangerőbillentyűjét, amíg a fülhallgató sípoló hanggal, illetve a jelzőfény felváltva vörös és zöld villogásával nem jelez.
2.
Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva a fülhallgató mindkét hangerőbillentyűjét, amíg a fülhallgató ki nem kapcsol.
3.
Párosítsa a fülhallgatót a telefonnal az első alkalommal való párosítással megegyező módon. -
Lasy
veterán
nem a telefonból kell törölni, hanem a fülesből. ha jól emlékszem 5db telefonnal lehet párositani, de lehet hogy 10el, ezt pontosan nem tudom. utána ki kell ütiteni a memóját, mert nem tud több telóra csatlakozni, mert már elfoglalta a többi. de utána kérdezek pontosan, hogyan is kell kitörölni.

-
glutamin
őstag
BROD

-
Lasy
veterán
szükséged lesz az A2uploader progira,
vírusírtót kikapcsolni, vagy a kivételekhez hozzáadni ezt a progit!
telepíted a ggsetup.exe fájlt, hogy a gyári kábeleddel tud használni.
elindítod az a2uploadert
teló kikapcs
progiban katt a jobb oldalon lévő FILE SYSTEM TOOL gombra
telón a "C" törlés gomb folyamatos nyomvatartása mellett rádugod az adatkábelt
bal oldalon elkezd kiírni minden ekkor elengedheted a "C"-t
középen megjelennek a mappák
tpa/preset/system/language mappába lépkedsz és a HU.LNG és HU.T9 fájlokon jobb egér gomb read.
ha megvagy alul a piros felratra katt, és lehuzod a telefont.
ekkor már visszakapcsolhatod, és ahonnan elindítottad az a2uploadert abban a mappában lesz egy PH_OUT mappa amiben megtalálod őket!de minek az neked?
K850 r1fa035 hu.lng, és hu.t9 nyelvi fájlok letöltésevisszarakni ugyan abba a mappába kell.
-
Egy kérdés:
Hogyan lehet letölteni, majd vissza a telefonra a nyelvi fájlt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Próbáld ki azt, hogy a memória system-ams mappából töröld ki az OperaMini nevű faljokat és ez után telepítsd fel a Minit, hátha így fog működni. Egy próbát megér, mielőtt bekerül a fiók aljába.
, pedig még több dolog van rajta, ső olyanok is amiket a teló nem bír futtatni, de nem hatódik meg töllük. Hát lehet hogy egy életérzés, de nem mintegy mit érzel a társaságában, olyan ez mint egy rossz házasság. A megoldás talán az lenne hogy ujra tenni ezt a szoftot, de akkor ugyanott vagyok mint a formázással. eladni meg nem fogom, kell a gyűjteményembe egy ilyen "elrettentő" példány is
Nem ártana, ha megformáznád a memória kártyádat ill. a készülék szoftverét is frissíteni kellene. Az Operával biztos nincs gond, nekem mind a kettő egyszerre fut, de lehet, hogy a memória kártyád system- ams mappád tele van szeméttel vagy pont ellenkezőleg hiányzik neki egy fájl. Rakjál rendet előbb a készülékbe, és utána próbálkozzál újra feltelepíteni az OperaMinit. Úgy emlékszem nem is olyan rég már meggyült a bajod 5.0 Beta2-vel, azt sikerült beállítani? Idézett Blaze13-től:” A K850i nem telefon, hanem egy életérzés.” Ha ez nincs meg, akkor sürgősen ad el te is!

...bőven rosszabb...mind1...
Azért nem olyan rossz a médialejátszó része, hogy hanyagolni kellene a márkát. Zárt op. rendszeres telók közül nem nagyon tudok olyan készüléket, ami annyi mindent engedne a videó lejátszás közben, mint a SE-é. Lassítás, szinte kockánként is, videó kinagyítás, gyors beletekerés, emlékszik a lejátszást hol hagytuk abba, kép kimásolás a filmből, videó szerkesztés stb. Egyszer egyik kollegám Nokia E51 tulaj, csak lesett, hogy mit tud a K850, a Nokia E51 természetesen ezeket a funkciókat nem mindet ismerte. "Az tény ha az ember ért hozzá, és nem érdekli a garancia hihetetlen dolgokat ki lehet hozni belőle."
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem veszélytelen csak úgy beletúrni a teló szoftverébe, a szakértő kezeknek nem probléma, de egy átlagembernek komoly fejtörést okozhat, ill. garanciás telóknál nem kimondottan ajánlott. A TTPod lejátszóban a menüben van négy féle beállítási lehetőség, nem kell hozzá ügyeskedni, és egy pillanat alatt át lehet állítani.
Azért megköszönöm Lasynek, hogy bemutatta a Sony Ericsson szoftverében lévő lehetőségeket. Ezért szeretjük sokan a márkát. 

(Pedig imádtam és számomra talán a legideálisabb telefon volt)