Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #5292 üzenetére
Ez elég logikátlan. Nem lehet hogy ez valami hiba
-
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #4684 üzenetére
Volt olyan telefonod amit nem faragtál meg valahol?
-
Ricardo
titán
válasz
--Nozbert-- #4265 üzenetére
A ledek nekem valahogy kimaradtak
Hosszú volt a nap -
Ricardo
titán
válasz
IIIstIII #4263 üzenetére
Az olvasottak alapján tudok csak nyilatkozni. Sokan panaszkodnak arra hogy a navi gyűrűről lejön a festék. A kezdeti időkben nem volt a toppon a kamera, de a frissítésekkel helyre kapták. Xenon vakunál nincs zseblámpa funkció. lassulásra nem igazán panaszkodnak a felhasználók.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #4185 üzenetére
az akku nem magyarázná a zenék eltünését
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
válasz
PowerBuldog #2132 üzenetére
Köszi
Ez is jobb mint a kezdetekben. -
Ricardo
titán
válasz
PowerBuldog #2125 üzenetére
Ezek szebbek mint az első képek. Tudnál linkelni olyan képet is amin a "téma" piros?
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1913 üzenetére
"addig fogom használni a Nokiámat amig egy számomra kielégitö szoftot dobnak a k850-re."
Vagy addig amíg fel nem bosszant valami bug abban is -
Ricardo
titán
válasz
Anthony28 #1851 üzenetére
Nem véletlenül. Hülye lenne olcsóbban adni ha ennyiért is veszik. Kimutatták hogy az átlag magyar ha kell akkor kevesebbet eszik de akkor is elutazik, vagy megveszi magának a telefont, tv-t .....
Amikor megjelent a K750 pont Németországban voltam. Itt sok tízezrest kellett lerakni hozzá a két év rabság mellett, ott meg belefutottam egy olyan hirdetésbe miszerint ha aláírsz 2 évet akkor 1 Euroért viheted -
Ricardo
titán
válasz
Anthony28 #1761 üzenetére
"Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója"
Ez azért gáz mert a telefon egyetlen gyenge pontja az amire elvileg ki lett hegyezve. Kamera telefonként pont a kamera terén alul maradni a konkurenciától azért elég nagy blama.abban igazad van hogy mindenki vegyen olyan telefont ami kielégíti az igényeit. neked ebben van meg minden ami kell, vettél egy ilyet. Ez így van jól. Semmi sem tökéletes, de mégegyszer. A fényképezésre optimalizált telefontól várhatóan mindenki jó képeket vár. Mivel bőven hagy ezen a téren kívánni valót maga után, így érthető a fanyalgás.
szerk: Nekem sem mérvadó a kamera.
-
Ricardo
titán
"egyedül talán csak Sony Ericsson gépéről mondható el, hogy minden körülmények között használható képeket produkált. Az LG is csak a vakuja miatt vérzett el, amúgy jó fotókat készít a Viewty, a Nokia színei viszont kissé fakók, a Samsung meg elpusztul, ha besötétedik."
Van ám szakértelem -
Ricardo
titán
válasz
legiaap #1077 üzenetére
Sterintem semmivel sem szánalmasabb mint szobrot állítani D500 szobor
Főleg hogy az év telefonja lett, tehát elismerten jó telefon
És mint tudjuk:
"ami jó azt nem kell reklámozni" -
Ricardo
titán
Nem rosszak az új színek (a magenta kicsit erős), de nekem a lightmetal verzió jön be leginkább.
Szerk: A felhördülés nagyobb lett volna ha kék előlappal és sárga csíkkal adják ezeket ki.
Itt nem az egész telefon színvilága borult hanem a csíkok változtak meg, ami más kinézetet kölcsönöz, de azért nem olyan drasztikus.
-
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #296 üzenetére
K850 esetében számomra nehezen értelmezhető mit jelent a fő kijelző
-
Ricardo
titán
Majd élőben megkukkolom. Nem tudom mennyire lesz méltó utódja a K750i-nek.
A K750i/W800i párossal nagyon magasra tették a lécet, és azóta sem tudják azt tovább emelni. P és az M szériát most nem sorolom ide, az okostelefonok más kategóriába tartoznak. -
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #242 üzenetére
Bizony. Gondolom kezdetben közel annyiba fog kerülni mint a telefon.
-
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Szerintem is elketyeg majd 3 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest