- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #5292 üzenetére
Ez elég logikátlan. Nem lehet hogy ez valami hiba
-
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #4684 üzenetére
Volt olyan telefonod amit nem faragtál meg valahol?
-
Ricardo
titán
válasz --Nozbert-- #4265 üzenetére
A ledek nekem valahogy kimaradtak
Hosszú volt a nap -
Ricardo
titán
válasz IIIstIII #4263 üzenetére
Az olvasottak alapján tudok csak nyilatkozni. Sokan panaszkodnak arra hogy a navi gyűrűről lejön a festék. A kezdeti időkben nem volt a toppon a kamera, de a frissítésekkel helyre kapták. Xenon vakunál nincs zseblámpa funkció. lassulásra nem igazán panaszkodnak a felhasználók.
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #4185 üzenetére
az akku nem magyarázná a zenék eltünését
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
válasz PowerBuldog #2125 üzenetére
Ezek szebbek mint az első képek. Tudnál linkelni olyan képet is amin a "téma" piros?
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #1913 üzenetére
"addig fogom használni a Nokiámat amig egy számomra kielégitö szoftot dobnak a k850-re."
Vagy addig amíg fel nem bosszant valami bug abban is -
Ricardo
titán
válasz Anthony28 #1851 üzenetére
Nem véletlenül. Hülye lenne olcsóbban adni ha ennyiért is veszik. Kimutatták hogy az átlag magyar ha kell akkor kevesebbet eszik de akkor is elutazik, vagy megveszi magának a telefont, tv-t .....
Amikor megjelent a K750 pont Németországban voltam. Itt sok tízezrest kellett lerakni hozzá a két év rabság mellett, ott meg belefutottam egy olyan hirdetésbe miszerint ha aláírsz 2 évet akkor 1 Euroért viheted[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Anthony28 #1761 üzenetére
"Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója"
Ez azért gáz mert a telefon egyetlen gyenge pontja az amire elvileg ki lett hegyezve. Kamera telefonként pont a kamera terén alul maradni a konkurenciától azért elég nagy blama.abban igazad van hogy mindenki vegyen olyan telefont ami kielégíti az igényeit. neked ebben van meg minden ami kell, vettél egy ilyet. Ez így van jól. Semmi sem tökéletes, de mégegyszer. A fényképezésre optimalizált telefontól várhatóan mindenki jó képeket vár. Mivel bőven hagy ezen a téren kívánni valót maga után, így érthető a fanyalgás.
szerk: Nekem sem mérvadó a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"egyedül talán csak Sony Ericsson gépéről mondható el, hogy minden körülmények között használható képeket produkált. Az LG is csak a vakuja miatt vérzett el, amúgy jó fotókat készít a Viewty, a Nokia színei viszont kissé fakók, a Samsung meg elpusztul, ha besötétedik."
Van ám szakértelem -
Ricardo
titán
válasz legiaap #1077 üzenetére
Sterintem semmivel sem szánalmasabb mint szobrot állítani D500 szobor
Főleg hogy az év telefonja lett, tehát elismerten jó telefon
És mint tudjuk:
"ami jó azt nem kell reklámozni" -
Ricardo
titán
Nem rosszak az új színek (a magenta kicsit erős), de nekem a lightmetal verzió jön be leginkább.
Szerk: A felhördülés nagyobb lett volna ha kék előlappal és sárga csíkkal adják ezeket ki.
Itt nem az egész telefon színvilága borult hanem a csíkok változtak meg, ami más kinézetet kölcsönöz, de azért nem olyan drasztikus.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Dr.Anonymus #296 üzenetére
K850 esetében számomra nehezen értelmezhető mit jelent a fő kijelző
-
Ricardo
titán
Majd élőben megkukkolom. Nem tudom mennyire lesz méltó utódja a K750i-nek.
A K750i/W800i párossal nagyon magasra tették a lécet, és azóta sem tudják azt tovább emelni. P és az M szériát most nem sorolom ide, az okostelefonok más kategóriába tartoznak. -
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #242 üzenetére
Bizony. Gondolom kezdetben közel annyiba fog kerülni mint a telefon.
-
Ricardo
titán
válasz Dr.Anonymus #5 üzenetére
Szerintem is elketyeg majd 3 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest