- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Eszem ágában se jutna egy csodálatos napfelkeltét fényképezni.... Mondjuk ha ilyen beállítottságú vagy akkor tényleg érdemesebb valami best of kamera telót venned akár a P1 helyett is. Csak azért linkeltem a képet, mert én vélek felfedezni pirost, holott úgy volt beállítva hogy piros az nincs is a képeken.Persze kinek mi a piros, nekem az ami ott van mint piros az bőven elég. Megvettem, de nem azért mert kamera mobil.Azért mert ebben a telóban vannak azok a jó tulajdonságok összegyúrva mint telefon, és amit a többiben nem véltem felfedezni, de ezt már korábban is leírtam.Persze már megszoktam hogy az egyetlen gyenge pontján lovagol mindenki akinek nincs ilyen telója, de erre is csak azt tudom mondani, el kell látogatni más tipusok fórumjaiba ahol a problémák gyökere sokkal inkább mélyebbre nyúlik egy egy tipus esetében, mint az hogy mennyire csinál jó vagy rossz képet.Tehát azt mondom maradjon alul a fényképezésben a konkurenciához képest, de a többi tulajdonságában verje a konkurens tipusokat...elsősorban amire én használom.
ui: azt pedig kár volt magadra venned hogy ki mire és mennyit használja a telóját, mert általánosságban írtam és példálozva.
[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite: Dangerous
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Kutya topik
- További aktív témák...