Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brobert91
csendes tag
Sziasztok. Sajnos nem értek a témához, ezért kérdezek itt. Adott sony ericsson live with walkman wt19i készülék android 4.04 rendszerrel. Az előző op rendszert szeretném visszatenni(2.36vagy 2.3.7) hogy a telefon hasznalhato legyen. A valaszotokat es a segitseget elore os koszonom
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
mrlujoak
veterán
Újabb Sony Ericsson Xperia duo pletykák röppentek fel...
Sony Ericsson Xperia duo leaks again; launch rumored to be scheduled for September
4,5" qHD , Bravia Engine kijelző
Novathor A9500 - 1,4 gigaherz 2 mag
Mali-400
1,5 GB RAM
Exmor R 12 mpx
2500 mAh akku... -
mrlujoak
veterán
Lehet meghallotta a kritikát a ruhája miatt - hogy többen inkább 50-es csajnak nézték - és levetette...
Egyébként ugyan ez a vidi egy másik linkről:
-
mrlujoak
veterán
Hivatalos Sony Ericsson sajtóanyag a három újdonságról:
Technikai infók is találhatók benne, jó csemegézést!
-
mrlujoak
veterán
Az Xperia ray videóbemutatójában láthatjuk, milyen finom anyagokból építkezik a jövevény:
Xperia ray - design and inspiration
és:
-
mrlujoak
veterán
Xperia active - Maria Sharapova's new phone
Maria videón mutatja az új Xperia active modellt, ami vízálló, és a videóban egy pohár vízbe is beleteszi
-
mrlujoak
veterán
Ugorva egyet az időben (az előttem szóló dátumához képest) ma 3 új Sony Ericsson mutatkozott be.
1 "hagyományos, és 2 Sndridos okostelefon.A "hagyományos" nem okos modell a Sony Ericsson txt névre hallgat.
Az egyik új okostelefon a Sony Ericsson Xperia active - ami a nevéből is kiindulva strapatelefon lesz, 2.3-as androiddal.
A harmadik telefon szintén okosmobil, szintén 2.3-al, és már sok kémfotón is megtekinthettük. Ez pedig az Xperia ray lett:
forrás:[link]
-
Ricardo
titán
válasz
HardSanyeee #682 üzenetére
Köszi. Nem hallottam róla, és egyszer csak szembe jött velem a virtuális tér mezején. Gondoltam rákérdezek mi a szösz ez.
-
Ricardo
titán
Erről mit lehet tudni?
-
nota bene
csendes tag
Ma 9 órától érkezett két újabb Sony Ericsson: Zylo és Spiro!
[ Módosította: Gubro ]
-
nota bene
csendes tag
A Motorola 01.28-i bejelentése szerint csak a smartphone kategóriában "legalább" 20 modellt kíván forgalomba hozni 2010-ben, nem pedig néhányat.
A Motorola 2009-ben 12 millió mobilt értékesített, a Sony Ericsson az eddigi leggyengébb évében, 2009-ben 96,6 milliót. A SE 2009. negyedik negyedévben értékesített 14,6 millió mobilt. Óriási különbségek ezek!
A Sony Ericsson piaci részesedésének aránya 2009-ben 7,9% volt, a Motoroláé 3,7%.A Motorola 2009.negyedik negyedévében olyan kevés mobilt adott el, amilyen keveset eddig sohasem, a veszteségének csökkenése abból származott, hogy gyakorlatilag "megfelezték" a cég létszámát, értékesítettek egy hatalmas vagyonrészt és beléptek a kínai piacra értékesítésben és az eddig USA gyártelepekről Kínába vitték a gyártás egy részét..
Ne hivatkozzunk tehát a Motorola bármilyen sikerére! Éppen a napokban van napirenden a mobil divízió végleges elkülönítése a cégen belül, mert a várható 2010-es veszteséget már nem viseli el a teljes vállalat. Nem valószínű, hogy az Android vonal képes lesz jelentős javulást hozni a cég árbevételében, ha a hagyományos (nem smartphone) területen meg továbbra sem sikeres.
Info Motorola: [link] -
HardSanyeee
őstag
Legalább autófókuszt kapott a két mini X10-es az 5 MP kamera mellé.
-
madstunt
addikt
nekem tetszetős a felhozatal főleg a vivaz pro. látszik hogy a gyártó próbál kilábalni a szar helyzetből.Anno mikor a javulás útjára lépett a moto ot se volt túl nagy választék.
2 ütőkártyát meg már kijátszott(X10,Vivaz)
persze elvagyok mostmár teljesen SE fannak könyvelve de ez érdekel a legkevésbé. -
kaller1
veterán
válasz
HardSanyeee #670 üzenetére
Hát az akkor elég sovány...
-
Ricardo
titán
válasz
HardSanyeee #664 üzenetére
Nekem is bejön a fekete. Kár hogy a hátlap egy része szürke
-
HardSanyeee
őstag
Sony Ericsson Aspen (aka Faith) bejelentve
Feketében szerintem gyönyörű -
kaller1
veterán
válasz
HardSanyeee #662 üzenetére
A kiscsávó hiába nyomta magát,ezzel már elkéstek...
Amúgy meg sok volt a duma,és kevés a lényeg.
-
HardSanyeee
őstag
-
Ricardo
titán
Nem vettem észre az itteni hírt
Remélem nem lesz magas az ára. Megjelenés után jöhet a Symbian, és az Android verzió is
-
HardSanyeee
őstag
GreenHeart, 5 MP AF kamera, 16M 2.6" kijelző (utóbbi csak Hazel-en), úgy néz ki magához tér az SE félig meddig
mod: ez fura, press event leírásban microUSB töltőt írnak, de képeken meg Fast Port van
-
rep3at
őstag
De ki akarna presztízsmobilt venni éppen a Sony Ericssontól?
-
Ricardo
titán
válasz
HardSanyeee #651 üzenetére
Szerintem lehet QVGA a kijelző. Az M2-es kártya meg belefér. aki ezt megveszi, azt nem vágja hanyat egy drágább fajta kártya megvétele sem.
-
HardSanyeee
őstag
Hivatalos az Xperia Pureness [link]
Azért az a QVGA kijelző szerintem sántít...
Az M2 kártya meg... nem ezt ígérték
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #647 üzenetére
A SE honlap egy katasztrófa. arra ne alapozz szvsz.
-
Danny750
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #647 üzenetére
Figyu itt a w200i-t is kompatibilisként mutatja ,pedig abban még bluetooth sincs!!
Tuti jó W890-el is!
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #645 üzenetére
SzerintemW980al is működni fog. Nem hiszem hogy más lenne a szabvány, a különböző készülékek esetén.
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy új tartozék is napvilágot látott, MW 600, ez egy sztereó BT füles amely beépitett Fm rádióvevőt is tartalmaz, ez mellett 3,5 jack, teljes értékü zenevezérlő gombok, oled kijelző, agybadugos füles és talán kapacitiv csuszkás érintésvezérelt hangerőszabályzás. A furcsaság az hogy hivatalosan egy féltucat fostelefonal kompatibilis meg az új X10-el. Most értsem úgy hogy a W980-al nem működne?
-
Ricardo
titán
Új platform ?
Új kép a Susanról, ahol láthatóan más a fő képernyő.UI: Eddig ez a legjobb kép a telefonról. Nekem tetszik.
-
rep3at
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #639 üzenetére
Egy belépő szintű érintőkijelzős modell szerintem jobb befektetés lenne.. Persze nem az Ainora gondolok, mert annál egy Omnia Pro is olcsóbb..
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #637 üzenetére
Ha a rövidítést kiejted,akkor nyilván úgy helyes.Én nem szoktam.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem csak neked van olyan érzésed, én is úgy gondolom, talán ha egy óriás kapacitásu akuval jönnének, mondjuk 3000mAh, na azzal henceghetnének, vagy az anyaghasználat, esetleg a kamera minősége, vajon a kamera modul méretei miatt domborodik ki középen? Hmm, még kiderül hogy egy kiskompakt kamerája lesz bennük...
-
zH.
senior tag
Csak nekem van olyan érzésem ,hogy ez is újracsomagolás lesz ?
5mpx AF nélkül ,a szoftver meg gondolom a szokásos.
Persze 70k alatt nem fogják adni. -
joey04
titán
na még két teljesen érdektelen modell.
-
LEFTHORSE1
őstag
Most már tudnak védekezni a fast port védelmében azzal hogy ezekkel is használható az ujonnan megjelent kapacitiv vezérlésü fülesük, amugy ezzel az íves hátlappal nem tudom hogyan tudják kihasználni a készülék belsejét, valószínü hogy szűk hátsó farmer zsebbe álmodták bele hogy gugoláskor nehezebben tudjon meghajolni a készülék
-
zH.
senior tag
-
Ricardo
titán
Új SE telefonok a láthatáron?Susan és Sunny
-
HardSanyeee
őstag
Valami lesz szeptember 21-én 11 órakor. (GMT+1) Bár a szöveg alapján szerintem csak zenei tartozékok lesznek.
-
Ricardo
titán
Az a baj hogy a képeken, és a videon, számomra nem jön át hogy ez most milyen. Élőben kell majd megnéznem
-
nota bene
csendes tag
2009.09.03. Xperia Pureness
-
nota bene
csendes tag
Az XPERIA X2 megérkezett! [KLIKK!!!]
-
HardSanyeee
őstag
Persze a Dolce&Gabbana változathoz zajszűrős headset jár...
Élőképek (nem a legjobbak) -
nota bene
csendes tag
Jalou a nők álma!
Hír: [SEria.hu] -
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
Értem az álláspontod, de erre - hogy ez neked mennyire tetszik vagy nem, illetve mennyire illene a SE repertoárjába - ott van annak a topikja. Itt, kiderült, hogy hülyeség a közölt kép, ámde a neten fellelhető még infó az ehhez a képhez társított névről, így érdemesebb lenne azután nyomozni.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Na, na!
Ne kóstolgassátok egymást!Ez nem az a topik!
mrlujoak
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #608 üzenetére
hát ezt bebuktad, mert ismerem néztem azt a topicot is, sőt még régebben vagy később már nem emlékszem egy másik topicban is írtál róla.
-
nota bene
csendes tag
Na valahogy így képződnek a szenzációs értesülések. Nem az első eset!
Annyi örömünk legalább lehet, hogy egy magyar honfitársunk alkotása járta meg a szenzációt kergető mobilos sajtót. Hurrá! Egyébként úgy olvasom, hogy a seria is kéltelkedik a hírben, és el is utasítja annak valóságtartalmát. Az viszont érdekes, hogy egy kínai oldalon jelent meg először... Soha ne higyj kínainak. -
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #604 üzenetére
Ehh, az szép
Akkor miattad került le az SEMC blogról?
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
HardSanyeee #601 üzenetére
Én mikor megláttam a Serián a hirt, hát katt a linkre és mit látok? a saját koncepcióm... majd leszakadt a pofám...
-
nota bene
csendes tag
válasz
HardSanyeee #601 üzenetére
Naaa azért nem egészen.
Olvasd el itt: SEria.hu. 2009.08.07. -
HardSanyeee
őstag
Meet the new Sony Ericsson Jalou
Egy jó nagy érintőkijelző az egész, ennyi az összes info róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két eddig sosem látott Sony Ericsson modell képe bukkant fel egy fórumon.
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háború Izraelben
- EAFC 25
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest