Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Nahátakkor...
A megoldás nem igazán az én érdemem, de leírom, mert lépésről-lépésre nem írta még le talán senki.
Tehát, a NAGY kérdésre a NAGY válasz:
Az alapinfókat innen is össze lehet szedni, én is ez alapján csináltam:
[link]
Kicsit részletesebben:
Innen [link] letöltöd a Windwos Service Installer változatot. Asszem lényegében Next-Next-Next-Finish stílusú installja van, még I Agree sincs benne, ha jól emlékszem.Aki itt elakad, az ne is folytassa.
Megjelenik kis ikon az óra mellett, ellenőrizzük, hogy fut-e a szervíz? (Természeresen a Szolgáltatások (Services) között is megtaláljuk Apache Tomcat néven.)
C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 6.0\webapps\ROOT\ könyvtárba be kell rakni a .jad és a .jar file-t is.
Bár nekem működött nélküle is, de csináljuk meg ebben a könyvtárban a ''.htaccess'' nevű fájlt is és tegyük bele a
AddType text/vnd.sun.j2me.app-descriptor jad
AddType application/java-archive jar
sorokat. (Lehet, aki ért a Tomcat-hez, most hülyének néz, mert lehet, hogy tényleg semmi szükség rá, de az tuti nem baj, ha ott van.) Elvileg ezután már csak a telefonon kell irogatni: URL-nek megadni:
ipcim:8080/programnev.jad
Kisbetű-nagybetű a Tomcat miatt számít! ''ipcim'' helyére a saját géped ip címét írd, illetve én használok dnsalias-t, azzal is műxik. ''programnev'' helyére meg természetesen a letöltendő program nevét.
Tapasztalatok:
DC-vel letöltöttem innen-onnan nagyon sok játékot, még csak egy néhányat próbáltam ki, de eddig elég kevés működött. Valszeg mert más telefonra készültek.
Valamiért a letöltés elég lassúcska, pedig nem azért mert lassú nekem a kifelé menő vonalam, a DU Meter nevű programmal figyeltem a kifelé menő forgalmat és mintha a voda szervere elég komótosan kérdegette volna az adatokat a gépemtől. A telcsi meg csak akkor kezdi letölteni, ha már a teljes fájlt áthúzta a gépemről a voda szerver, addig 0%-on áll a letöltés, türelmesnek kell lenni. (Volt, hogy talán 2 percet is vártam, mire megindult a letöltés.)
Néha gateway hibát ír ki, aztán újrapróbálom és műxik, szóval nem kell megijedni, ha elsőre nem sikerül.
MENNIE KELL!!! Nálam működött, nem hülyeséget beszélek.
De ha valamiért nem megy, akkor szóljatok, de remélem, hogy nem hagytam ki semmit. (De azért a tűzfal, vagy ''az ip cimem 192.168.0.2'' stb. problémákat oldjátok meg magatok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Képregény topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest