- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
szerintetek?
Tegyél mellé 1 evökanál cukrot, lassan adagold a töltö nyílásán, addig mig meg nem telik. A tetejére írd rá a POWER ON feliratot voodoo gyanánt, ez fontos része a projectnek! Az elöre elkészített 150 fokos sutöbe helyezd be úgy 15 percre, majd vedd ki, locsold meg egy kis ionizált vízzel nehogy baja legyen és zárlatot kapjon. Süsd még további 10 percig, újból vedd ki és hadd kihulni. Mindezek után kísérletet tehetsz a bekapcsolására.
Öszintén milyen választ vártál? Egyértelmüen SZERVIZ -
eddie17
addikt
Hali!
Kicsit kiegészíteném amit Viktor0610 írt. Nos amikor nekem ilyen telefonom volt, és 512-es Nokia típusúmicro sd-t használtam. Tökéletesen használta a telefon. Zenelejátszás terén egész jól domborít. Mélyek vannak, dinamikusnak is mondható. Tehát ha nem vagy nagyon vájtfülü akkor tökéletesen megfelel.
-
Nem tetszett elég körültekintően olvasni, mert leírtam (igaz, nem konkrétan
), h. microSD kell bele. A maximális méretről nem tudok nyilatkozni, én 256 MB-ossal próbáltam, azzal gond nélkül ment.
Zenehallgatásra sz.tem teljesen megfelelő, bár nem lesz SE Walkman-szintű a füles hangminősége.
(Ja, nekem a nagytestvér 770SH van, de a két készülék belsőre nagyjából megegyezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest