- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
válasz egy_senki #1216 üzenetére
Szia!
Én is így voltam vele,ugyan ezt produkálta szintén magentás telóm.
A megoldás másik mini-USB kábel!
Elöször a fényképező kábeljét használtam, átvitelre tökéletes is volt,de valószínű a komolyabb feladatokhoz már nem volt elegendő!https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Kicsirics77
veterán
válasz egy_senki #1274 üzenetére
van igen
én is átírtam a pc-t és simán felment az 5.5 szoft
utánna csak annyi dolgom volt hogy vissza írtam a pc-t és kész is ja és mindezt röpke 6 perc alatt adatvesztés nélkül
de ha javasolhatom akkor ment egyet a pc suite-al előtte azért.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
-
South Velen
addikt
válasz egy_senki #1349 üzenetére
Nem véletlenül adja a nokia ilyen olcsón. Én is használtam egyet. Nekem különösebb problémám nem volt vele, de egyik haveromnak az itt említett recsegés állandósult, a másiknak pedig az Mp3 lejátszó akadt bele néha a számba plusz a recsegés. Az akku olyan amilyen.
Ezeken kivül jo telo, bar nekem nem tetszik a design-ja se. -
törölt tag
válasz egy_senki #1454 üzenetére
Erre én is kivi lennék, h a pannonos miért "jó" a többi miért nem jó?
Tudnátok olyan helyet mondani, ahol megbízható, bontatlan, új, független mobilokat tudok vásárolni, nem bolti, hanem legjobb nokia garival (legalább 1 év legyen rá, de olvastam, h vhol 2 évet is adnak). Én a gsmline-t néztem, de nem ismerem ezeket, csak google alapján főleg ebbe botlottam bele és ők már régóta is működnek, de nem tudom, h a feltételeimnek megfelelne egy ilyen hely (már amivel ezt a bekezdést keztem). Köszi!
-
Coyote2000
őstag
válasz egy_senki #1454 üzenetére
Kollegám panaszkodott, hogy trémobilost vett, és szoftvergondjai voltak - bevitte a trémobilhoz, ahol a 4.71 volt a legfrissebb, ami már alapban rajta volt. Erre elment Nokia üzletbe, ott 5.5-öt raktak volna rá, de mivel nem független, nem tették fel neki.
Nem tudom pontosan milyen hátrányt jelent ez, hiszen valakinek 4.71-es T-mobile-os szofttal sincs gond... Amúgy trémobilos vagyok én is, de mindig szoptam a magentás telcsikkel, kivéve a 6680, mert abba nem raktak magentás szarokat, csak egy feliratot a hátuljára.Vodásat ne vegyetek, az okokat nem is sorolom.
A Pannon szokott a legkevésbé belenyúlni a menübe, épp csak a simlock miatt lehet észrevenni a különbséget egy függetlentől... Persze nem esküszöm meg hogy ez minden telefon esetében igy van.
-
Zsolto
őstag
válasz egy_senki #1571 üzenetére
Nézz körül itt, meg kell adni a teló típusát és felhozza a legfrissebb változatot. Én talán engedtem a telepítésnél az automatikus frissítést, bár nem rémlik, hogy ilyet kérdezett volna.
Amúgy a PC Suite-ban van egy Internet menüpont, ott is felkínálja, hogy PC Suite az interneten.
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
válasz egy_senki #1709 üzenetére
Nekem van egy Motorola HT820-as BT headsetem. Működik, sztereó, kezeli a bejövő hívásokat, lépteti a számokat, nem kell hozzá drót, de kissé fárasztó a hangja, karcos és nincs igazi alja. Persze most télen alkalom sincs használni, amikor az előnyei kárpótolhatnának a hátrányaiért. Húszezerért hatalmas csalódás lett volna, de szerencsére 6k-ért vettem egy sráctól itt a Mobilarénán, annyit azért simán megért.
Ami még szóba jött, és valószínűleg jobban szól, az a SE HD 970-ese, de az egy öszvér megoldás, végülis olyan, mintha egy drótos füles végén egy MP3 lejátszó lógna a nyakadban, ráadásul egybe van öntve a füles a BT egységgel, szóval ha törik a drót, akkor kuka az egész (ezeket a drótokat nemigen lehet forrasztani, én profi műszerésznél is próbáltam már javíttatni egy kontakthibás Panasonic fülest).
Szóval zenéhez a legjobb egy 2,5-3,5 mm-es Jack-adapter és bele a kedvenc profi fülesed. A 6300 ilyenkor rájön, hogy az nem egy headset, és a bejövő hívást kiküldi a fülhallgatóra, viszont a saját mikrofonját tudod használni a beszélgetéshez, kulturált megoldás.
Szerintem
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Coyote2000
őstag
válasz egy_senki #1715 üzenetére
Nem feltétlenül!
Pl. zsírúj szoftot raksz fel, ami tök üres. Lehet hogy amíg nem hozod létre az email postafiók beállításait (cím, IP, jelszó stb. beírása) addig meg sem jelenik a menüpont.
Aztán az is lehet hogy ha mondjuk trémobilos szoftot cserélsz gyárira akkor eltűnnek a speckó hivatkozások, amit a trémobil rakott bele. (ez nem is lehet hanem biztos )
Próbálj témát változtatni, lehet hogy ott van a menüpont, csak egy kis bug van a témában és nem jeleníti meg.Millió lehetőség van, ha nem jössz rá, akkor vidd vissza a nokia szervízbe, és mondd meg nekik hogy itt valakinek k*rva az anyja. De komolyan, ott tudnak segíteni a leginkább.
-
attisx
addikt
válasz egy_senki #1715 üzenetére
Hidd el tapasztalatból tudom, hogy más nem segít csak az sw update, kétszer volt emiatt szervízben a telóm (6233). A legutóbb a szervízes frissítés után néhány órával fagyott egyet a telefon és volt e-mail, nincs e-mail. Aktívkészenlétben ott van az ikonja (ki se lehet venni ), de ha rákattintok: "Az alkalmazás nem található"... De különösebben nem is izgat, úgyse használtam sokat, ha nagyon el akarom olvasni, házon kívül is a leveleim, ott az Opera Mini...
@Coyote2000: ha nincs egyáltalán ott a menüben az e-mail kilens, tehát nem tudja elindítani se a progit, akkor mégis hogy a fenébe hozhatná létre a beállításokat...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest