- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Én is ezt akarom,csak a vodánál (15k) és én ipod touch mellé. Nekem eddig is moto-m volt és meg voltam vele elégedve,szeretem a flip-es kialakítást és nagyon jól néz ki,remélem nem fog fagyogatni és hasonlók...de én várok még a vásárlással,mert a mostani v3x-em még bírja(csak néha berecseg a hangszóró telefonálás közbe,ekkor egy újrahívás segít). Csak remélem mire ez kipurcan,még 15k-ért fogják adni....
-
Davey7
senior tag
válasz
flatbeat #395 üzenetére
akkor itt is vagyok,mert én már találkoztam ilyennel
Nekem egy régi SE F500i-m csinálta ezt...3szor volt szervizben emiatt,mindig szoftvert frissítettek és nem oldotta meg soha a problémát,pedig én is másolgattam a számokat a simre-telefonra. Random válogatta,hogy melyiket jelzi ki. És olyan is volt,hogy mondjuk kijelezte,hogy hív fater ő is volt,beszéltünk,de a híváslistában,már más néven volt benne,hogy hívott...
Én nem tudtam mit kezdeni vele,de neked hátha megoldja egy szoftverfrissítés. -
Davey7
senior tag
ááá az nekem dizájnban nagyon gagyi...túl keskeny,alján ott a bumszli,stb.
Ez tökéletes lenne,mert gyönyörű és vékony,csak ott írták,hogy a billentyű nem érzékelt a srácnak semmit egy idő után,meg flip lehajtásnál kikapcsol/újraindul random,meg ami a mostani telónál is van,hogy hetente 2perce hozáadódik/kivonódik az aktuális időből, meg még jópár hibát (most nem sorolom) az nem nagyon tetszik...Mindenképp vékony telefont fogok majd venni...Majd még gondolkozok,de nem akarom állandóan szervizeltetni (debreceni vagyok és míg felküldik Bp.-re,megcsinálják és visszaküldik az ált. 2hét),így nem hiszem,hogy beválallom...
-
Davey7
senior tag
Hívást el lehet utasítani felnyitás nélkül? Mert sajna a v3x-emben ilyet nem lehetett....
-
Davey7
senior tag
Köszönöm a válaszodat! Nekem mikor Moto-ra váltottam,nem tűntek fel a "következetlenségek/össze-vissza menük" amikről oly sokan beszélnek...1nap alatt megszoktam és tényleg ez az első teló ami kibírt 2évet(volt SE,siemens,nokia telefonom).
Pár kérdés:
-a szoftver elhanyagolható a válaszideje? (pl. 2x-er a középsőgomb és rögtön az adott menün belül van,vagy várni kell egy hangyányit?-az oldalsó gombok mennyire strapabíróak? (nekem már egyik sem működik,csak ha kedve tartja...pl.hangerőt nem tudok állítani
,mondjuk ezt használtam zenehallgatásra és ott állítgattam,de azóta az ipod-omat nyúzom,meg lett fényképezőgép is azóta )
-az a billentyűzethiba amit olvastam itt az micsoda pontosan és milyen gyakori?
-hol van a hangszórója? (mert a mostaninak az alján és sokszor halk és tompa emiatt a csörgés)
egyenlőre ennyi. Amúgy nagyon tetszetős kis telefon így kívülről.
-
Davey7
senior tag
megérett a régi v3x-em a váltásra (az első telóm amelyik kibírt 2 évet),és most a vodánál 15k-ért lehet kapni v8-sat...
megéztem haveromét és nagyon tetszik és a méretét sem lenne nehéz megszokni,mert szinte ugyanakkora mint a v3x-em csak vékonyabb.Mennyire megbízható telefon ez? Az aksi tudom,hogy nem bika,de a mostani is 2-3 napot bír. A voda mennyire nyúlt bele a szoft-ba?
Haver akinek ilyen van azt mondta,hogy ne ilyet vegyek,mert neki már volt szervízbe és néha csinál furcsaságokat,meg lekopott a hátuljáról a festék és így fényes acél színe van(de jó így is),bár neki asszem független és már több mint fél éves,szóval még az első szériából lehet.
Megérné ez a telefon ezt az árat? Mert ami még játszik a nokia 6300...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest