- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Sry, kétszer ment el
Ez a hsz se legyen hasztalan:
erdoke: nekem az eddigi motoroláim a vbr-es mp3-akat nem szerették ez a v3x óta lehet változott ami jó lenne
Majdnem zenefon: de csak majdnem mert a motonál a zenefon az rokr utónevet szokott kapni
Egyébként meg miért vagytok úgy oda? Ott a D900 vs E250 dolog ez ugyanaz csak V8 vs V9... az e250 egész jó teló lett a borzalmas kijelző ellenére ennél ilyenről szó sincs... a 420 mega pedig igenis sok embernek elég! Viccen kívül: az ismerőseim többségének 256 mb-os kártya van a telefonjában ez meg már majdnem a duplája és a legtöbben 512-es mp3 lejátszóval rendelkeznek amennyiben nem mp3-as a telefonjuk és sokan kolisok! Ez azt jelenti, hogy 5-6 napra jut 512mb zene és még élnek! (szerencsére).
Szal nem tudom miért nehéz elfogadni, hogy ez a teló nem nektek készült de életképes!
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Én elférek
Mivel autóban hifin keresztül hallgatok zenét így nincs gond egyébként meg autóban 15 jobb napokon ennek fele ugyanaz az út amit megteszek, ez busszal olyan 20 perc... ha pedig suliban vagyok ott már a zene egy kicsit sem érdekel... estére/hajnalban pedig mire végzek mindennel már szintén nincs nagy kedvem zenét hallgatni... így van az, hogy még csak a fülese sincs itthon a telómnak mert minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest