- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Polacheck #52 üzenetére
Egyszer érdeme slenne tesztet csinálni xhtml wapozással kapcsolatban is.
Bármennyire is designos ugyanis némely telefon, ha még egy nyamvadt body háttérkéept se tud lekezelni...
Ma egyébként hatalmasat csalódtam a v3i pengében. A menúje sem jön be, nehzeen hazsnálható, a böngészője pedig egyzerűen és tömören: Sz*R
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Polacheck #56 üzenetére
oppáoppá.
Nem moddolt, házilag barkácsolt, hanem gyári frissített szoftverrel az L7 sem üzenetenként állítható, lehet változtatni az alapértelmezést is. Azt én sem értem, hogy miért nem bírják már a beta szoftokban előhozni ezt, ez ugyanolyan hülye para mint az automata bill.zár.
Mindkettőt tudják a motók, csak alap szoftverrel, menüből nem elérhető. Érthetetlen buta hiba, bár nem kizárt hogy csak az európai verziók szegényebbek ezzel... -
Atlantis
veterán
válasz
Polacheck #52 üzenetére
Hívás elutasítása, némítás megy összecsukva? Kihangosítás egy gombos, vagy bonyolultabb? Állandóra állított kézbesítési jelentés megoldott? SMS hang lehet egyedi, akkor is, ha olyan telefonkönyvben szereplő személytől jön az üzenet, akihez egyedi csengőhang van állítva? Régi Motoknak asszem ez bosszantó hibája.
-
AS
félisten
válasz
Polacheck #11 üzenetére
Sajnos már nem tudom ez nem most volt pár hete inkább.
Lényeg az hogy annak idején a V3 forradalmi dolog volt és akkoriban luxus készüléknek számitot.
Nem volt párja . Most már ez nem számit nagy dolognak csak egy újabb tucat készüléknek.
Iphone is közrejátszik, most kb annyira középpontban van mint annak idején a V3. , és ugyan történik most is, más gyártok ugyan olyat csinálnak csak nagyobb tudással.
Mióta Nokia a csucs készülékeit is forgalmazta Amerikában , vagy Samsung penge de nagy tudású dívatelefonokat , azóta csappant meg Motorola iránti népszerűség.
Szoval az lényeg hogy V8 9 már nem tud olyat felmutatni amitől népszerűbb lenne más gyártok hasonló készülékeikkel szemben .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest