Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
válasz
Theodoric #948 üzenetére
Hmm, ha ezen az útvonalon jársz:
P2k:/ezxlocal/download/appwrite/setup/theme/
és hibaüzenetet sem kaptál egyszer sem, akkor csak az lehet, hogy nincsenek témák a telefonodon, vagy csak a gyári... De ha ide létrehozol egyet abból baj nem hiszem hogy lehetne, mivel nincs mintád ezért linkelek egyet:
User_0.chm
Ezt a sajátomról szedtem le, amit akarsz írj át benne, mert a saját háttereimhez és csengőhangomhoz van beállítva, a többit megtalálod a leírásban, ha nem írod át a háttér/csengőhangokat, akkor sem történik semmi, indítás után az alapértelmezettre fog beállni. -
dawe666
tag
válasz
Theodoric #934 üzenetére
Theodoric: témák feltöltse részek miatt nézd át a 351-400 oldaltól kezdve, a #396-os hozzászólásomban találsz leírást és programokat. A linkek talán még élnek, mivel saját magamhoz töltöttem fel a dolgokat, s nem emlékszem, hogy letöröltem volna őket...
P.S. érdekel bárkit közületek friss java játékok V8ra? Utóbbi időben megint adaptáltam jópárat, vannak köztük egész színvonalasak is, ha van rá kereslet akkor szívesen feldobom valahova, az előző csomag is megtalálható valahol a HSZek között, de ha az is kell, belinkelem azt is.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Theodoric #934 üzenetére
Dawenek az üzenetében azért van igazság szerintem, mert ha már egyszer kinyitottad a telefont, akkor legalább az egyik kezed szabad, ergó azonnal tudsz is telefonálni. Mellesleg talán okosabb megoldás is az, ha elhallgat a csengés mikor kinyitod, mert legalább addig sem zavar másokat amíg a gombot megnyomod, viszont Te tudod, hogy hívnak éppen, de még szabaddá tudod tenni a kezeidet (persze mint már mondtam ha ki tudtad nyitni akkor már szabad a kezed
).
Az akksija pedig nálam az első feltöltés után ment 3-4 napot, pedig gondolhatod mennyit babráltam; jelenleg napi 20 perc zenehallgatás és kb. 10 perc telefonálás mellett 3 napot minimum kibír. Mondjuk én fényképezésre meg hasonlókra arra kitalált eszközöket használok -
dawe666
tag
válasz
Theodoric #931 üzenetére
Flip kinyitása után valóban elhallgat, de nem értem ez miért gond? Fel akarod venni gondolom, ha hívnak, nem? Ha meg már odáig eljutottál, hogy ki tudod nyitni a flipet, gondolom az agyadban realizálódott, hogy hívnak, akkor meg? megnyomod a zöldet és beszélsz... mit vártál ez egy telefon... te jó ég... emberek, miket akartok ti egy egyszerű telefontól??? néha nem fogom fel azokat a gondokat amiket ti sorscsapásként éltek meg, de bizonyára bennem van a hiba. Az akksi töltéssel meg vigasztaljon, hogy elég kb 2-2,5 órát tölteni és újra 100%on van, noha hamar merül, de legalább gyorsan tölt... tanuláság: be kell szerezni egy autós töltőt, este fel kell dugni tölteni, vagy ha olyan helyen vagy vigyél magaddal USB kábelt, arról is tölt, de szerintem extrém igénybevétel mellett is (videó, fényképezés, zene, telefonálás, sms) kibír egy napot, tehát reggel lehúzod estig ki kell, hogy bírja, engem például nem érdekel, hogy piros-e ,ár az akksi jele mire hazaérek vagy zöld, ha tovább bírná is felraknám minden este tölteni, hisz ez a dolga.
Ps: nem akarok mélyen belemenni, de semmi gond nem származik a minden napi töltésből, egy Li-ion akkumulátor élettartama körülbelül 1000 újratöltés, ez megközelítőleg ha mindennap átlagban egyszer töltve van akkor is több mint 2 és fél év, bár pár száz után névelegesen romlik a helyzet, de ez nem észrevehető, és ki az akinek ne érne meg legrosszabb esetben is évente 4k HUF-ot egy új akkumulátor?
szálljunk vissza a földre emberek, és várjuk a VE1-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest