- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reedly
tag
A 46-os softal sikerül témákat rátenni és futattni. Theme manager V0.1.1-el minden gyorsan és jól működik. Raktam rá vagy 20-30-at, de csak kettő tetszett később is. Nagy részük gagyi. Idétlen színek, olvashatatlan sms-ek, lecsúszott felírat, olvashatatlan apró betűk... Kicsit többet vártam. Hogy lehet olyan skint szerkeszteni, amin az sms háttér és a betűk színe majdnem ugyanaz?!
-
dawe666
tag
Szerintem ez egy eredetileg tipikusan távolkeletre szánt készülék lehet. Nem olvastam végig a mobilaréna cikkjét, csak átfutottam, de a menü és a rendszer egy az egyben ugyanaz mint az E6-on, ami pedig linux, csak átgyúrva az érintőképernyős megoldásra.
Ha erre a készülékre 2 éve akartál volna váltani, akkor nagy dobás lett volna, de szerintem ma már nem éri meg, a kamera ugyanaz a fix fókuszos 2MPx-es, ami a k1-ben volt, és szerintem silányabb képet készít mint a v8 (noha ez is fix fókuszos sajnos). MicroSDHC támogatás természetesen még nincs benne, meg amúgy is minek, mert szerintem továbbra sem képes avi és mpeg videók lejátszására sem. Az okostelefon látszat pedig valójában megreked ugyanott, ahol a V8-ban sajnos, mert beépített pdf olvasóval vagy hasonlókkal itt sem fogsz találkozni, ha pedig beépítve nincs, akkor utólag sem fogsz tudni rátenni
Én ma már úgy látom, hogy ez a linux platform pont annyira életképes, mint a mindennapokban a PC-ken, tehát elsőre megcsodálod és aztán rájössz, hogy nem erre van szükséged. szerintem. -
dawe666
tag
saját mappákhoz valóban tudsz rendelni saját képet is akár, ha beraksz egy megfelelő méretű kis animált gif képet, akkor lehet, hogy jól fog kinézni, sose próbáltam, mert nem nagyon használok saját mappákat, a gyáriakat pedig csak az iconres.ezx fájlban tudod megváltoztatni.
A 80.46os szoftver pont az érintőgombok terén hozott némi újítást, végre lehetőség nyílt az sms-ek olvasására az érintőgombokkal, valamint az ébresztőóra funkciói is kikerültek rá. Sokkal több újítással nem szolgált. Ez a platform nem igen képes ennél többet nyújtani.
Az A1200 lehet, hogy némiképp más felülettel rendelkezik, de ezek apró eltérések, mint az E8 esetében, aminél egy új elrendezésű felület, és egy új kezelőszerv került beépítésre, noha a témában változott csak meg a jól ismert linux. Hosszú távon úgy néz ki, nem volt egy nyerő megoldás a motorolától ez a rendszer, az összes telefonjukból, ami linux-szal érkezett hiányzott a 3G, mivel a mai napig nem képes megfelelően kezelni azt. Egy nagy újítás volt a régi P2K-s szoftverek után, szebb is volt talán, és többet is tudott, de soha nem emelte a telefonokat arra a smartphone szintre, amire a motorola remélte. Eleinte voltak tesztadatok, mennyivel gyorsabban áll fel a rendszer mint mondjuk egy s60-es nokia, de hamar rájöttek, hogy ez csak res szemfényvesztés, és még a symbian szintjétől is messze elmarad a MotoMagX, vagy MotoJUIX, vagy nevezzük akárhogy ezt a linux szörnyeteget.
Mostmár lassan 2 éve használom a V8-at, és több mint 4 éve vagyok motós, de többet biztos, hogy nem veszek telefont, amin valami gyártó által fejlesztett szofver van, vagy linux vagy akármi. WinMobile vagy AndroID alatt nem érdemes gondolkodni.
Bár, lehet hogy a moto V13-a kivétel lesz, és mégiscsak beruházok egyre(bár még reménykedem, ha már végre hivatalosan is bejelentették, talán andro-val érkezik... talán)
-
dawe666
tag
átvezető fóliát javítani nem lehet, de a nagyobbik gond, h a belső hangszóró is ezen megy keresztül, tehát ha ez elszakad, akkor csak kihangosítva tudsz telefonálni.
ára kb 4000 HUF, ennél sokkal olcsóbban nem igen hiszem, hogy találsz, de ennyiért a motorola szakszervíz be is szereli neked. -
dawe666
tag
ez egy 80.44-es firmware, egy jó ideje nem jelent már meg új, és nem is bízom benne, hogy lesz majd, de a "legfrissebb" a 80.46-os. Én is ezt hazsnálom már jó ideje, próbáltam a 44-est is, nekem abban rengeteg GUI hiba volt, pedig nem egyet próbáltam. Előtte pedig a 80.42-est használtam, de az már tényleg nem egy mai darab.
80.46
Itt egy link egy 80.46-os SW-hez, amit én is használok, ez a legjobb amit találtam.
Előbb azonban egy friss Bootloadert kell a telefonra raknod:
bootloader A3.CF
és ha fent van mindkettő, akkor egy magyar nyelvi csomaggal máris rendelkezésedre áll majd a magyar nyelv, itt is van:
LP002F
Ahhoz, hogy mindezt feltedd rá, tölts le egy RSD Lite programot, mondjuk a 3.9 vagy a 4.3 teljesen jó lesz. Keress rá, biztosan beleakadsz majd.
Ikonokat külön nem tudsz feltenni, ezek az egyes témákhoz tartozó iconres.ezx fájlokban vannak, de erről rengeteg szó esett olyan 300 HSZ-szel ezelőtt, és én sem emlékszem már rá úgy mint akkor, ajánlom, hogy olvass vissza, abból minden kiderül. Továbbá általam feltett programcsomagokat is találsz ha visszaolvasol programokkal és játékokkal. könyvolvasó nincs hozzá, PDF fájlokat nem képes megnyitni. HTML fájlokat kezel, ha valakinek van kedve csak emiatt a szöveges dokumentumait HTML-be menteni, akkor azt kezeli, bár ekkora kijelzőn olvasni...
A1200 pedig ugyanilyen MotoJUIX operációs rendszert futtat, semmivel sem lennél vele előrébb, szerintem felesleges, érdemes egy új AndroID-s vagy WinMobile oprendszerű telefont vásárolni, szerintem.
Ház problémákkal kapcsolatban pedig nyugodtan kérdezz, szedtem már szét ilyet az utolsó csavarig. -
malisonX
aktív tag
Remélem, hogy mégis a pink rose gold-ot árulják. Ezt azért gondolom, mert ugyanannyi az előfizetéses ára, mint a szürkének. Ha a független telefonokat nézem, ott a Luxury majdnem dupla annyiba kerül mint a többi. Írtam a trémobilnak az ügyben, remélem válaszolnak hamarosan, és rendelhetem is
7K előfizetéssel, megéri nem?
-
-
dawe666
tag
én már a 10-12nek is örülnék, ha az országban ennyiért találnék, a gigatel egy 20ast kér érte, és a motoker is egy 20asért adna újat, bár ők ennyiért be is szerelnék. Egy átvezető fólia, ami kijelző csere után megsérülhet, és felelős többek között az érintőgombokért olyan 4 és 5 ezer között van beszereléssel szintén a motokernél. gigateltől 4 egy új és neked kell berakni
-
rep3at
őstag
Az kellemes ár egy kijelzőért, általában 10-12 fele szokták dobálni. Én is akartam ilyen telefonmt, jelenleg egy Motorola V3at használok, de egy átverés következtében (mobilok + pénz elküld, mobilok visszakap pénz nem) miatt sajnos meghiúsult a tervem...A formája nagyon bejön, és hát Motorola fan vagyok, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest