- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reedly
tag
Az enyémnek nagyon jó a hangminősége és a térerő is sokkal jobb, mint a panasonicon volt. Ami gáz az az akksi. Minden este tölteni kell, ha még nyomkodom is, akkor naponta kétszer.
Nem tudom miért nem fejlődik az akksi is a mai modern telefonokkal. Mb-ok repkednek, de az akksi nem tart velük lépést. Vagy csak ennél a tipusnál nem. -
Reedly
tag
A 46-os softal sikerül témákat rátenni és futattni. Theme manager V0.1.1-el minden gyorsan és jól működik. Raktam rá vagy 20-30-at, de csak kettő tetszett később is. Nagy részük gagyi. Idétlen színek, olvashatatlan sms-ek, lecsúszott felírat, olvashatatlan apró betűk... Kicsit többet vártam. Hogy lehet olyan skint szerkeszteni, amin az sms háttér és a betűk színe majdnem ugyanaz?!
-
Reedly
tag
Először is köszönet dawe666-nak a sok okosságért!
Pár hete vettem egy használt v8-ast és ha nem olvasgatom ezt a fórumot, azt hiszem hülyén halok meg.
Egyáltalán nem csináltam még semmilyen módolást telefonokon, de az 1050-es hsz alapján sikerült szoftvert frissítenem. Nekem kezdő létemre (semmilyen tapasztalattal) gond nélkül sikerült a fórum olvasgatása után.
Letöltöttem az RDS lite3.9-et és telepítettem.
Ezután letöltöttem a bootloadert és kicsomagoltam. A nevét módosítottam, hogy első lépés.
Ezután letöltés 46 soft és kicsomagolás.
Végül a magyar nyelvet is letöltöttem a megadott helyről.Az RDS lite megnyitása után egy táblázatszerűséget láttam. Modem módban rádugtam a gépre a telt és a program szépen felismerte. Átküldtem először a bootloadert, majd a 46-os szoftot és végül a nyelvi csomagot.
Kicsit izgultam a folyamat közben, már-már láttam lelki szemeimmel, hogy a telefon kiír egy nagy ERROR-t és vége mindennek... de szerencsére nem így történt.Előtte 42-es pannonos soft volt rajta, de ez sokkal jobb! Mintha gyorsabb lenne és a külső kijelzőn lévő plusz szolgáltatások is nagyon tetszenek. Ami érdekes, hogy én turbo simmel használom vodás karival. A régi softal olyat csinált, hogy bejövő hívás esetén kiírta, hogy böngészőben vagyok és nem tudtam egy gombnyomással, vagy aktív flippel felvenni a hívást. Volt a térerő mellett egy nagy fehér kocka alakú ikonom is. Bármit állítottam, nem tudtam ezeken változtatni, de a 46-os softal minden normális lett. Super!
Bízom benne, hogy előbb-utóbb - talán az új softnak köszönhetően - sikerül új témákat is feltennem. A theme manager több verziójával is próbálkoztam, de eddig nem működött egyik skin se. A telefonon látható, alkalmazható, de minden maradt a régi alkáli szín. Talán az új soft ezt a gondomat is megoldja, majd kiderül.
Ha esetleg valaki tudna küldeni egy linket, hogy honnan tudnék működő progit letölteni téma feltöltéshez, azt megköszönném. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest