- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
dawe666 #1057 üzenetére
A készülék valóban inkább a távolkeleti régióban volt jelen, de európában is forgalmazták. Hogy miért is váltanék erre a gépre? Elsősorban az érintőkijelző és a szimpatikus forma miatt. Tudásában nagyjából tényleg megegyezik a V8cal, de nekem nem szempont a jó kamera.
Viszont az úriember adna hozzá elég sok programot, ami már inkább szempont. Régebben inkább PDAt tartottam, akkor szoktam hozzá ahhoz hogy este olvassak rajta, ez sajnos a V8cal nem megoldható.
Fontos a dokumentumok (Word, Excell, Adobe, *.doc) kezelése is, a készülék ebben is jeleskedik hiszen beépített Picsel Viewer alkalmazás található rajta.
Szempont még a zenelejátszás is, buszon vagy séta közben gyakran hallgatok zenét, és ilyenkor kell az hogy "zsebből" számot tudjak váltani. Ez a Mingnél lehetséges lecsukott flippel is, és a hangminősége emberünk szerint (akiben amúgy feltétel nélkül megbízok) kiváló.
Nekem 2GB memória kezelése bőven elég, ezt még pendriveként is használhatom hiszen mindig van nálam miniUSB kábel (sajnos microUSB nincs), és így legalább egy helyen lesznek az adataim.
Még nem 100% hogy elcserélem, de egyre inkább hajlok felé. Igaz hogy nagyon megtetszett a V8ban található "új" rendszer, de vannak benne bosszantó hibák is, igaz nem annyira zavarnak de hosszú távon azért mégis. Kelleni fog pár nap hogy átgondoljam az biztos..
-
rep3at
őstag
válasz
dawe666 #1054 üzenetére
Nézd meg az A1200 tesztjét, szerintem teljesen más alapokon nyugszik a rendszer. Szeretek új tapasztalatokat szerezni, ezért is gondoltam rá hogy meg kellene szereznem. Na meg azért is, mert az érintőképernyő a divat.. És az sem egy utólsó szempont hogy elég ritka készülék.
-
-
rep3at
őstag
Nem tud valaki olcsón átvezető fóliát az érintőgombokhoz? Ezt nem lehetne javítani esetleg ha elszakadt?
-
rep3at
őstag
válasz
dawe666 #1047 üzenetére
Modmymoton találtam egy gyári firmwaret, csak nem tudom, hogy ez-e a legfrissebb.
A gyárihoz hasonló ikonokat hol találhatok hozzá (a menübe kellene)?
Hogyan lehetne ezeket feltenni rá? Milyen formátumban kell lenniük?Valaki valami jó programgyűjteményt tud ajánlani? Egy könyvolvasó nem lenne rossz...
Szerintetek megéri lecserélni egy Motorola A1200ra? (szép állapot, gyári független, fekete)
-
rep3at
őstag
válasz
malisonX #1041 üzenetére
malisonX: Arany színben tudtommal csak a Luxury pompázik.
Sikerült szert tennem egy ilyen telefonra, sajnos a háza törött. Rendeltem hozzá egy házat, amivel hétköznapi használatba vehetem. Sajnos nem tudom hogy kell szétszedni / összerakni, ebben kérném most a segítségeteket!
-
-
rep3at
őstag
válasz
gothic20 #1036 üzenetére
Először is regisztrálni kell, remélem eddig megy. Az új soft letöltéséhez a downloads mappa "files for your moto" részét kell keresned, ahol is megtalálod a telefonod tipusát is. Itt kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb softok közül. Már csak egy frissítőprogram kell. Volt egy nagyon jó, de elfelejtettem a nevét. Utánanézek.
-
rep3at
őstag
Az kellemes ár egy kijelzőért, általában 10-12 fele szokták dobálni. Én is akartam ilyen telefonmt, jelenleg egy Motorola V3at használok, de egy átverés következtében (mobilok + pénz elküld, mobilok visszakap pénz nem) miatt sajnos meghiúsult a tervem...A formája nagyon bejön, és hát Motorola fan vagyok, szóval...
-
rep3at
őstag
válasz
[Anduriel] #1028 üzenetére
Újat. 7 ezerért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest