- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy ilyen teló (öcsém szülinapjára)
Hol lehetne beszerezni szerintetek? -
trialboy
tag
Sziasztok!
Van egy v3xx-em, fél éve nem használtam, most elővettem, és azt csinálja, hogy nem akar bekapcsolni, bottloadert sem hajlandó elindítani, fölteszem tölteni és csak a kis piros led világít a külső kijelzőn. Mit csináljak?
-
sto1911
veterán
Udv!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezt a tipust fuggetleniteni? Turbo sim nem volt jo vele. Fozott szoftvert lehet ra tenni? Vagy barmilyen mas szoftot hazilag? (Itt ocsemen kivul mindenki telenoros, o meg vett masik telot, es ezt akarom hasznalni, azert kerdezek ilyesmiket...)
-
csigafej
tag
sziasztok,
van egy V3xx-em, ami azt produkálja hogy nem tudom megnyitni az sms-eket, naptárat, médiákat, képéket, játékokat, csak a telefonkönyvet, a többire csak homokórázik...
valakinek volt már ilyen, mi a megoldás rá? garija már lejárt úgyhogy a szoftverfrissítéstől sem riadnék vissza, csak hgoy a Motorola Software Update programmal nem tudom frissíteni, mert azt írja nincs újab SW
valakinek ötlete?
köszi
-
Arni90
tag
Üdv. Nekem is v3xx-em van. Már lassan 2éves. Nagyon megízható kis teló. Lassan leakarom cserélni valami komolyabbra, de ezek a mai érintős kütyük annyira nem jönnek be. Lehet még egy darabig nyúzom
-
biker
nagyúr
v3xx esetén NE töltsd le a mobile phone tools 5-öt, mert b...hatod
felfrissítette magát, azóta kábelen azt mondja, ez a készülék nem támogatott, BT-n összetalálja magát, és nem kommunikál többetmost telepítem vissza a 4-est
-
vinistv
tag
Sziasztok! Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, komolyan, de az utóbbi kb. 2 évben a Motorola karöltve zuhan a Sony Ericsson-nal együtt.
-
biker
nagyúr
válasz
Gézuka1976 #390 üzenetére
több tucatnyit csináltam, és itt is többször le lett írva a helyes kódolás. keresd meg
mikor kórházba mentem, telenyomtam filmekkel a 2GB sd kártyát, kb 150Mb / film -
trialboy
tag
Szasztok!
Kaptam egy v3xx-es mobiltelefont. A hibája az, hogy nem kapcsol be, csak a kis pirosjel világít a külső kijelző felett, ha rádugom a töltőre, vagy az usb-re.
Mit tudok vele csinálni? Valószínűleg el van repedve az alaplapja? (mikrorepedés)
-
Gézuka1976
csendes tag
Sziasztok,
Valaki készített már 3gp-s videókat aviból a V3XX-re?
Én már próbáltam pár programmal de nem sikerál mindig hibára fut!
Valahonnan még letöltöttem 2-3 3gp-s filmet azokat meg lejátsza minden gond nélkül!
Mi lehet a gond?
Esetleg ha valaki tud jó konvertáló progit azt megköszönném
Mellesleg a kisfiamnak akarom a Süsü-t felrakni a telefonomra mert most non-stop pfü-pfü rajongás vanDanke
Üdv G -
Andi92
csendes tag
válasz
Jhericho #351 üzenetére
Hellloka! Hogyan tudom letölteni a skin managert és honnan? Mert minden hol néztem de nem látni. Hogyan rakhatok témát/skint a motorola w490-es telefonomra? Ha TCF fájlban vannak az alap témák a telefonomon? Vagy vegyen fel valaki msn-re és magyarázza el. Msn: t.a.92@hotmail.com . Köszönöm szépen!!!! Andi ;)
-
qdak
addikt
nagy baj van vki help beraktam 1 memoria kártyát a teloba azota se kép se hang semmi
mit csináljak elötte rendesn működött -
ttoth
tag
Sziasztok!
(Másik topicba is írtam, de muszáj megtudnom a megoldást, beírom ide is)
Feleségemnek van Motorola V3i-je, és érdekeseket produkál. Ha hozzám rendel valamilyen csengőhangot, akkor az meg is faszán, úgy csörög, ahogy szeretnénk. A gáz az, hogy ha sms-t kap tőlem, akkor is az egyéni csengőhangomon csörög.
Nem hiszem el, hogy ezt csak így lehet, és biztos találkozott már közületek is valaki a problémával. Mi a megoldás? Segítsetek!
Köszönöm!
-
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
remélem jó helyen kérdezem a következőt:házat kellene cserélni a v3xx-emen(egy esést megsínylett az előlap). még voda garancia van rajta,de azt nem tudom hogy házcsere benne van e. Tudtok-e Debrecen környékén(nyíregyháza,miskolc még esetleg)gsm-est illetve magánszemélyt aki meg tudná ezt oldani lehetőleg garanciavállalással(gondolok itt egy két hétre) és persze nem olyan drágán(bocs csóró vagyok
).
Hesszan!ha sikerül lecseréltetnem a házat, egy gombsorom lesz fölösleges,ha érdekel írj PÜ-t!
Előre is köszi a segítséget!
-
Ppanda
csendes tag
A T-Mobile-nál 16. Tegnap még volt is...
-
xmad
őstag
hali! ez a telefon miért kerül 63ezer forintba a vodafone-ba? számomra ez érdekes.
-
qdak
addikt
miért vana tesztben h a belső kamerával nem le7 fotozni ?
-
hesszan
aktív tag
válasz
Jhericho #364 üzenetére
tehát ha az avit konvertálod (3gp-be probáltam) igen akkor lejátsza, de akkor már nem aviról van szó hanem 3gpröl (amiben én nem tudok tekerni) használható lenne vonaton pl egy filmet megnézni, de mivel nincs tekerés ezért ha valaki becsörög akkor kezdhetem előlröl a filmet ami nem tul barátságos ha esetleg már a 90% ig eljutottam. Szoval ezt én nem használom, illetve 15-20 perces cuccokra szedem igy olyan sokat nem kell ujra néznem. De egyetértek: nagyon macerás! inkább zenét hallgatok net/wapozok rajta.
ébresztés felettébb boszantó mikor ezért kések el.. nekem a most nyári szervizben gyári voda sw frissités megoldotta, azóta ébreszt mindig..
-
Jhericho
tag
lejátsza az avit is csak nagyon macerás a konvertálás... amugy a telefonkönyv az szoftvertől függ és sajnos a szolgáltatók egy csomó mindent blokkoltak a telefonban... csakhogy. a szoftverfrissítés az ugye garancivesztéssel jár. sajnos... amugy jó a telefon csak amiket eddig leírtam az igen idegesítő... és felemás amire kicserélték a kijelző feletti csavarfedő gumipöcköt. és minden egyéb hiba visszajött megint lifeg minden meg nyikorog....
-
hesszan
aktív tag
Lassan 2 éve használom.
A beépitett böngészője valóban opera alapú és sztem symbianos IE -vel is felveszi a versenyt. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kevés telefonban láttam ilyen beépitett böngészőt.
1GB memokari
2x szerviz: 1 kihangositó (SW ugyanazt feltolták rá), 2 nem ébreszett + headset csere (uj szoftver
Lassan érik a cseréje, de nagyon meg vagyok vele elégedve, bár a telefonról havi 2-300mb net, 100sms, 40 óra beszélgetés, 2-3óra videotelefonálás. Régebben kibirta nap végéig. Manapság sajnos már napi 2x töltöm :S és navigombok nagyon elhasználódtak, kopottak, és nincs nyomáspontjuk (egyik ism. mondta: érintőbillentyűs lett, csak jó erősen kell nyomni) Egy aksicsere és egy gombsor csere ráférne, és még mindig profi a telefon.
Nekem illesztési hiba, figyegés, recsegés nincs. A telefon egykét helyen karcos lepattant a festék, de az a helytelen használattól adódott. A kijelző feletti két kis gumi távtartó (ha összecsukom az tartja/tartotta el a kijelzőt a gomboktól) kb 1-2 hónap alatt kiesett és azóta sincs benne.
Szervizbe másodjára kértem hogy pótolják, elmaradtnem volt kedvem ezért reklamálni visszaküldeni megint 1-2hétre...
Összességében a telefont használni nagyon jó! menü zene net/wap memókari mind ugy müködik ahogy kell. (sok funkcióját nem használok pl naptár)
Amik zavartak/zavarnak:
- ha usbröl töltöm akkor a memoriakarit leválasztja (ha kapcsolatokban más választok akkor meg a szoftver nélkül nem tölt) és ilyenkor nem lehet memkarin lévő javas cuccot futtatni.
- a moto szoftverrel az smseket leszedni mindig macerás. nem tudja egyböl lementeni az összeset mmsnél elakad (amig erre rájöttem hogy ott áll meg BRR) és sztem logikátlan a kezelése is mert vagy sorszám.txt lesz vagy ölmlesztve xml-be. Mind a kettőben nehézkes a keresgélés.
- gyári email klienst nem tudom gmaillel használni(vodamail simán megy és jó is)
- hivás közben wapozni lehet de javas progit futtatni nem
- 1 csatija van. Vagy headset vagy töltő (tudom BT headset de skót vagyok)
- kamera csak végső esetben használható kategóriához képes sztem angyon gyenge(V3x -ben sokkal jobb volt)
- a hívásoknál 1 személy egyszer szerepel nem tudom visszakeresni hogy pl hivtam 12:30 és 13:35 és 14:45kor. Csak azt mutatja hogy 14:15kor hivtamjah meg hogy a pdf txt xls doc zip nem ismeri fel. Tudtam mikor emgvettem, de az talán hiányzik. MEg hgoy ne csak 3gp -t játszon le. ha benne lenne akkor számora tökéletes lenne. Esetleg Gps bár az annyira nem hiányzik csak félévente 1x mikro eltévedek
-
Jhericho
tag
nekem kezd ebből a talóból elegem lenni
szétesett és most szervízben van 2 hete...
-
izomhod
őstag
van egy ilyenem eladó, vodás, 11 hónap garival Debrecenben
[http://hardverapro.hu/apro/motorola_v3xx_elado_vodas_11honap_garancia/friss.html]
-
izomhod
őstag
válasz
Jhericho #345 üzenetére
ez másfél-2éves modell lehet tán?
ugyanennyiért vehettem volna k800ast, csak ez csinosabb volt, és kíváncsi voltam, hogy milyen, mert 2 hevrnak van hasonló (v3), és meg vannak elégedve vele
na sebaj. most kicsit alakítgatom, csak el ne szúrjam.
a témákat hova kell másolni, ha már itt tartunk?
-
izomhod
őstag
válasz
Jhericho #342 üzenetére
gondolom át kell konvertalni 3g-be
nekem kábelen nem ismeri fel, bt-on keresztül kommunikal a géppel
moto cdt felnyomtam, frissítve, de nem látja. kiírta, hogy hiba lépett fel a telepítés közben, ezert nem biztos, hogy jol fog mukodni az eszkozna közben észrevette, kézzel telepítettem, valami TAPI modemként ismerte fel, de vagy lemerült (már vagy 10 perce csipog) , vagy kifingott, mert nem kapcsol be. holnap lesz csak töltőm, kíváncsi vagyok, majd írok mi volt
ki csak nem nyírtam, 5 mp bekapcsológomb nyomás utan a bill felvillan. mondjuk a képernyő nem, és nem is rezeg.
hmm, ha rádugom ismet a kábelt, a kulső kijelző balfelső sarkában egy piros valami világít
-
Jhericho
tag
Az egyetlen problémám a telefonnal hogy nem képes videót lejátszani csak amit letöltök sőt azt se mindíg. valaki segítene?
-
izomhod
őstag
mini operát feltettem memkartyara, de csak a játékok közül tudom telepíteni..
ti hogy vagytok vele?
-
Jhericho
tag
válasz
Lotar Levike #329 üzenetére
www.modmymoto.com
www.motohell.com
itt vannak segítségek... -
Jhericho
tag
válasz
master(én) #330 üzenetére
hát ez igen érdekes.. az USB-s halál nekem is megvolt...
-
izomhod
őstag
vodásnál le lehet venni fotózásnál a hangot?
-
master(én)
tag
üdv.
5hónapja van v3xx-em ,és kb 1hónapot töltött eddig garanciában,
első baja: kifagyott, térerő leesett nem voltam elérhető....elment szervíz.. valamit forrasztgattak ,benne állítólag új szoftvert is raktak, csak gáz h ugyan az a gyári volt rajta..
aztán 3héten belül..usb-ről pakoltam rá témákat...és kifagyott , kikapcsolt se kép se hang..elvittem .. megint 2hétig oda volt.. multhét csütörtökön kaptam vissza
és kedden már vihettem vissza mert meghalt se kép se hang... pedig nem is használtam annyira azalatt az 5 nap alatt.. max 4-5hívás + ébresztés..
megint alaplap csere
és már megint ugyan azt a készüléket kaptam cseretelfonnak..se d750i.. kezdek hozzászokni,
na ennyit a v3xx-ről...ha még egyszer meghal levásárolhatom az árát.
nagyon jó telefon lenne, ha nem halálozna el állandóan. -
Lotar Levike
csendes tag
Hali!! Valaki segítsen már légyszíves mert senki nem tudott eddig
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy a manóba tudok témát feltenni a Motorola V3XX-re mert letöltöm gépre, de eddig még nem tudtam sehogy úgy rávarázsolni a telómra h abból téma legyen. Egyáltalán lehet vhogy vagy hagyjam a fenébe?
Valaki segítsen
Előre is köszi
L.L. -
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
mekkora SD kártyát kezel max a gép?
-
Jhericho
tag
válasz
Bergkamp #323 üzenetére
elég érdekes... Stereo füles van hozzá. amugy ugy tudsz miniusb-jacket csinálni hogy megnézed modmymoton ahool van egy leírás ahhoz hogy veszel egy stereo headsetet és egy jack hosszabítót és a kettőt "összeollózod". úgy jól szokott szólni...
A verziószámot meg nemhiszem... de van egy ötletem.. vidd be a motorola szervizbe és kérdezd meg... komolyan mert lehet hogy átvertek...
-
Bergkamp
csendes tag
Sziasztok, lenne egy pár kérdésem azokhoz akiknek van ilyenjük.
Én a minap vettem egyet, elvileg gyárilag függetlent GSM boltból.
Kék Motorolás dobozban kaptam.
Előszöris egy sima mono füllhalgató volt a dobozban, máshol stereo headsetet írnak. Lehetséges hogy kicserélték a boltban?
A verziószám szerint a jól azonosítottam be akkor német vodafone-os, egy gyárifüggetlennek tényleg ilyen száma kéne hogy legyen?
Azt olvastam hogy mini usb-jack átalakítóval nagyon halk a füles, de más azt mondja hogy neki a gyárival is halk, szóval szeirntetek mibe érdemes fektetni? (nem vagyok milliomos és szeretném olcsón megúszni)
Remélem tud valaki válaszolni. Köszönöm.
Üzenet javítása/törlése -
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #320 üzenetére
akkor jo
de en atallitottam 900/1800-ra, hogy a 3g ne fogyassza az akksit ha nem hasznalom. ezek szerint akkor vissza kell allitani automatikusra
koszi!!!
-
-
rodgirl
csendes tag
ha megyek amerikaba (NYC) akkor ott fogom tudni hasznalni a v3xx-et? hogy kell bellaitanom a halozatot?
koszi -
milu94
csendes tag
valaki megtudná e mondani hogy van e valahol vagy hol lehett venni mini usb átalakítót amire lehett csatlakoztatni egy rendes fülhallgatót
-
kucsma
csendes tag
Tegnap cseréltem le a V3x-emet XX re, eddig tökéletes.
Egy dolog, vagyis inkább kettő.. nagyon zavar:
- Az ezüst színű témánál egy kicsit le van kerekítve a menüsor bal és jobb oldala (alul)
Hogyan lehetne ezt helyrehozni? Nem kell nekem másik skin, ezt akarom átszerkeszteni. Lehetséges ez?
- Valamint ugyanezen a menün lévő (2db: opciók, főmenü) gomb funkcióját hogyan lehet állítani, mert a többi gomb mellett ezek nem voltak a listán, -ha jól emlékszem V3x en bal soft, jobb soft volt-
Megköszönnék pár gyors választ
Üdv -
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Jhericho #312 üzenetére
Akkor még egy kérdésem lenne.
Egy mp3 zeneszámból vágtam ki egy részletet, ami szintén mp3 formátumú fájlként került fel a telefonomra. Amikor megpróbálom lejátszani, kiírja, hogy nem támogatott formátum és felteszi a kérdést, hogy törlöm-e.
Ilyenkor mi lehet a probléma?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy hol lehet beállítani, hogy egyedi csengőhang használatakor az SMS érkezésekor és telefonhívás esetén ne ugyanaz a hang menjen le?
-
Lotar Levike
csendes tag
Halihó !
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy a manóba tudok témát feltenni a Motorola V3XX-re mert letöltöm gépre, de eddig még nem tudtam sehogy úgy rávarázsolni a telómra h abból téma legyen. Egyáltalán lehet vhogy vagy hagyjam a fenébe?
Valaki segítsen
Előre is köszi
L.L. -
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
ez eleg rossz hir
akkor se lehet semmit csinalni, ha nagyon belenyul az ember a telefonba? mitn a modmymoto.com ? -
-
rodgirl
csendes tag
mar mas is irta, most en is szembesultem vele, hogy ha egyedi csengohangot allitok be vmilyen kontaktomnak, akkor ha smst kapok tole, akkor is vegig lejatssza a fel perces csengohangot. ez nagyon gaz
konyorgom mondjatok vmi trukkot amivel ki tudom ezt iktatni!(amugy ha a kontaktoknal a tulajdonsagoknal van olyan h "category", abban work family stb. ez mire jo ha beallitom? lehet a csoportokhoz csengohangot rendelni? ha igen akkor hogyan? netan ha igy varialom a csengohangjaimat, nem pedig egyesevel, akkor bekenhagyja az sms hangot?
elore is halas koszonetem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest