- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andi92
csendes tag
válasz
Jhericho #351 üzenetére
Hellloka! Hogyan tudom letölteni a skin managert és honnan? Mert minden hol néztem de nem látni. Hogyan rakhatok témát/skint a motorola w490-es telefonomra? Ha TCF fájlban vannak az alap témák a telefonomon? Vagy vegyen fel valaki msn-re és magyarázza el. Msn: t.a.92@hotmail.com . Köszönöm szépen!!!! Andi ;)
-
hesszan
aktív tag
válasz
Jhericho #364 üzenetére
tehát ha az avit konvertálod (3gp-be probáltam) igen akkor lejátsza, de akkor már nem aviról van szó hanem 3gpröl (amiben én nem tudok tekerni) használható lenne vonaton pl egy filmet megnézni, de mivel nincs tekerés ezért ha valaki becsörög akkor kezdhetem előlröl a filmet ami nem tul barátságos ha esetleg már a 90% ig eljutottam. Szoval ezt én nem használom, illetve 15-20 perces cuccokra szedem igy olyan sokat nem kell ujra néznem. De egyetértek: nagyon macerás! inkább zenét hallgatok net/wapozok rajta.
ébresztés felettébb boszantó mikor ezért kések el.. nekem a most nyári szervizben gyári voda sw frissités megoldotta, azóta ébreszt mindig..
-
izomhod
őstag
válasz
Jhericho #345 üzenetére
ez másfél-2éves modell lehet tán?
ugyanennyiért vehettem volna k800ast, csak ez csinosabb volt, és kíváncsi voltam, hogy milyen, mert 2 hevrnak van hasonló (v3), és meg vannak elégedve vele
na sebaj. most kicsit alakítgatom, csak el ne szúrjam.
a témákat hova kell másolni, ha már itt tartunk?
-
izomhod
őstag
válasz
Jhericho #342 üzenetére
gondolom át kell konvertalni 3g-be
nekem kábelen nem ismeri fel, bt-on keresztül kommunikal a géppel
moto cdt felnyomtam, frissítve, de nem látja. kiírta, hogy hiba lépett fel a telepítés közben, ezert nem biztos, hogy jol fog mukodni az eszkozna közben észrevette, kézzel telepítettem, valami TAPI modemként ismerte fel, de vagy lemerült (már vagy 10 perce csipog) , vagy kifingott, mert nem kapcsol be. holnap lesz csak töltőm, kíváncsi vagyok, majd írok mi volt
ki csak nem nyírtam, 5 mp bekapcsológomb nyomás utan a bill felvillan. mondjuk a képernyő nem, és nem is rezeg.
hmm, ha rádugom ismet a kábelt, a kulső kijelző balfelső sarkában egy piros valami világít
-
izomhod
őstag
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Jhericho #312 üzenetére
Akkor még egy kérdésem lenne.
Egy mp3 zeneszámból vágtam ki egy részletet, ami szintén mp3 formátumú fájlként került fel a telefonomra. Amikor megpróbálom lejátszani, kiírja, hogy nem támogatott formátum és felteszi a kérdést, hogy törlöm-e.
Ilyenkor mi lehet a probléma?
-
-
-
Lucas Kane
tag
válasz
Jhericho #242 üzenetére
Működik a 0.85_2Years verzióval
(a 0.62-vel nem
)
A kulcsszó a driver frissítés volt.A flip nekem összehajtva egy csöppet mozog. Nem zavar, csak akkor veszem észre, ha a külső gombokat nyomkodom. Ez így volt kezdettől fogva. Engem az aksi hátlap minimális mozgása zavart, amig belülről nem ragasztottam rá két pici csíkot.
-
Lucas Kane
tag
válasz
Jhericho #228 üzenetére
(Amire válaszoltam volna, az törlés áldozata lett)
Hmm... Csak azért kérdeztem, mert annó amikor próbáltam a MotoMidMan-t (motomidman_0.85_2Years) még nem volt memóriakártya a telómban. Látszatra felment szépen, de újraindítás után nem volt sehol az újonnan telepített app.
Neked melyik verzióval megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest