- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
v3xx esetén NE töltsd le a mobile phone tools 5-öt, mert b...hatod
felfrissítette magát, azóta kábelen azt mondja, ez a készülék nem támogatott, BT-n összetalálja magát, és nem kommunikál többetmost telepítem vissza a 4-est
-
biker
nagyúr
válasz
Gézuka1976 #390 üzenetére
több tucatnyit csináltam, és itt is többször le lett írva a helyes kódolás. keresd meg
mikor kórházba mentem, telenyomtam filmekkel a 2GB sd kártyát, kb 150Mb / film -
biker
nagyúr
Elvileg nincs benne usb mass storage funkció, így csak segédprogrammal érhető el a memória, de én nem is kerestem ilyet, így nem is találtam, mivel én BT-n használom, ha kell.
ellenben ha összedugod kábelen, akkor mint BT internet modem, frankón megy.
telszámokat meg onSync-el kezelem -
biker
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #145 üzenetére
skin/theme hozzáadáshoz nincs ÉRTELMES mód, csak az a 2 programmal 25 művelet féle?
pl mint SE telónál, feltolom a thm filet, és kész
van most pl két téma, amit feltennék, egyik hme kiterjesztésű, azt nem tudom mi, másik 3 file, dat meg ski
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
beújítottam egyet.
nos, hol lehet rá kinézetet letölteni, mert ez az 1db két színben, elég gáz
amúgy egyelőre rendben van, bár nem értem, miért csak akkor hajlandó modemként BT-n csatlakozni, ha usb-n IS össze van dugva, ha nincs, akkor nem tárcsáz, mert a gép nem érzékel modemet (MAC)
érdekes, de mindegy.
és érdekes, hogy ekkor nem tölt, bár villog a töltés rész, vagyis ekkor nem tölt, de nem is az akkuról veszi a tápot, hanem kábelen. elég hülye megoldás. -
biker
nagyúr
válasz
garlicman23 #184 üzenetére
van "ingyen" csomag, ami 10Ft / 10kb.
csak azt kell beállítani akkor, ehhez meg manual.
kell egy net start csomag, mint a pannonnál kellett hozá, utána megy.sajna T-nél napijegy nincs, így alap drága
-
biker
nagyúr
ugynaez mac-en:
1: dugd össze kábelen
2: használdbocs, tényleg
párom telefonját 1.5 óra alatt hoztuk össze windowsal, majd szézhúztam, win leállítása, mire kikapcsolt a gép, ment a teló a macin
mpt meg gáz, mindig van egy ujabb al-al verzió, ami kell, és rohadt idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest