Új hozzászólás Aktív témák
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #320 üzenetére
akkor jo
de en atallitottam 900/1800-ra, hogy a 3g ne fogyassza az akksit ha nem hasznalom. ezek szerint akkor vissza kell allitani automatikusra
koszi!!!
-
rodgirl
csendes tag
ha megyek amerikaba (NYC) akkor ott fogom tudni hasznalni a v3xx-et? hogy kell bellaitanom a halozatot?
koszi -
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
ez eleg rossz hir
akkor se lehet semmit csinalni, ha nagyon belenyul az ember a telefonba? mitn a modmymoto.com ? -
rodgirl
csendes tag
mar mas is irta, most en is szembesultem vele, hogy ha egyedi csengohangot allitok be vmilyen kontaktomnak, akkor ha smst kapok tole, akkor is vegig lejatssza a fel perces csengohangot. ez nagyon gaz
konyorgom mondjatok vmi trukkot amivel ki tudom ezt iktatni!(amugy ha a kontaktoknal a tulajdonsagoknal van olyan h "category", abban work family stb. ez mire jo ha beallitom? lehet a csoportokhoz csengohangot rendelni? ha igen akkor hogyan? netan ha igy varialom a csengohangjaimat, nem pedig egyesevel, akkor bekenhagyja az sms hangot?
elore is halas koszonetem!
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Lucas Kane #287 üzenetére
engem is elfelejtett egyszer ebreszteni, pedig csak 2 hete van meg..
ujabb kerdesem van...
osszedugtam usb-n a mac-emmel, de nem jelenik meg driverkent mint barmi mas usb-s cucc. de az "about this mac"-nel latom hogy felismeri hogy egy v3xx csatlakozott a gephez. (meg a telefon is jelzi h usb kapcsolat van)
nincs otlete valakinek hogy hogy tudnanak kommunikalni? netan kene ez a MPT vagy milyen program?
koszi
-
rodgirl
csendes tag
az ebresztoora amikor megszolal, vmikor felajanlja a szundit abal gombnal, vmikor nem, tok random. es akarhanyszor nezem at az ebresztes menurot, sehol semmi ami a szundira utal?
hol kell beallitani hogy en szeretnek szundizni??
koszi -
rodgirl
csendes tag
miert csinalja azt, hogy ha kikapcsolom, aztan be, akkor a beallitott csengo meg sms hangjaimat visszaallitja az alapbeallitasra?? hogy lehet ezt kiiktatni, nagyon zavaro
(elnezest a napi ezer kerdesert, eddig mindig nokia-m volt, es most kuzdok ezzel a szamomra nem mindig logikus gyonyoruseggel
)
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #277 üzenetére
ooo itt aztan van info, koszi!!!
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #275 üzenetére
koszonom!
jatekok letoltesere van vmi tutira megbizhato forras, mint pl. az itunes az iphone/touch alkalmazasokhoz?
vagy van vmi honlap amit tudtok ajanlani, ahol mukodnek a jatekok es nem virusosak?
(a modmymoto-t irta vki korabban, de ott sztem nincsenek letoltheto jatekok..)koszonom, megint..
-
rodgirl
csendes tag
koszonom a valaszokat!
szeretnek venni hozza meg egy halozati toltot, de a legtobb helyen azt irjak h v3 tolto, es nincs kulon felsorolva a v3xx. ezek attol meg jok hozza?
pl ez:
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=7381&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=&kovetkezo=&holkeres=&elotag=Univerz%E1lis%20tokelore is koszi
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
ez volt a fontosabb
koszonom!
-
rodgirl
csendes tag
hello!
most vettem a gyonyoruseget, ezert nyilvan hulye kerdeseim lesznek:
kikapcsoltam a 3g-t ahogy irtatok korabban (900/1800 mhz). most 2.5g-n van. az meg mi???? az baj? at elhet allitani 2g-re?
ha mar a kijelzo teteje: ott van nekem kozepen 1 kek ora. az mit jelent?
elore is nagyon koszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged