- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #320 üzenetére
akkor jo
de en atallitottam 900/1800-ra, hogy a 3g ne fogyassza az akksit ha nem hasznalom. ezek szerint akkor vissza kell allitani automatikusra
koszi!!!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy hol lehet beállítani, hogy egyedi csengőhang használatakor az SMS érkezésekor és telefonhívás esetén ne ugyanaz a hang menjen le?
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #307 üzenetére
ez eleg rossz hir
akkor se lehet semmit csinalni, ha nagyon belenyul az ember a telefonba? mitn a modmymoto.com ? -
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #277 üzenetére
ooo itt aztan van info, koszi!!!
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #275 üzenetére
koszonom!
jatekok letoltesere van vmi tutira megbizhato forras, mint pl. az itunes az iphone/touch alkalmazasokhoz?
vagy van vmi honlap amit tudtok ajanlani, ahol mukodnek a jatekok es nem virusosak?
(a modmymoto-t irta vki korabban, de ott sztem nincsenek letoltheto jatekok..)koszonom, megint..
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
ez volt a fontosabb
koszonom!
-
garlicman23
csendes tag
válasz
Viktor0610 #190 üzenetére
Köszönöm!!!! már át is váltottam
-
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #143 üzenetére
Akkor most illő tisztelettel megköszönöm segítségedet.
--------------------------------------------------------------------------------
És most újra mindenkinek, idézek önmagamtól:
"V3xx tulaj vagyok."
...
Egyébként egy GSM-ben vettem. Vadi új, az tuti, de hogy kiütött vodás, az is tuti. Vodás bejelentkezés, búcsúzás, vodás menü, LIVE, minden ilyen.
Nos jó lenne, ha fel tudnék rá gyári software-t tenni, csak ugye a honnan-mit-hogyan kérdéses. Tud valaki ajánlani olyan portált, oldalt, ahonnan magamba szívhatom ezt a hasznos tudományt? -
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Átállítottam. A 3G most csak G, viszont megjelent tőle balra egy nagy piros E. Ez mi akar lenni? Nyertem?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Viktor0610 #139 üzenetére
Köszönöm gyors válaszodat.
Nos, a Hálózat menüpont alatt 4 almenü található:
Új hálózat
Hálózat beállítás
Elérhető hálózatok
Saját hálózatlista
Ezeken kívül még 2 beállítási lehetőség:
Szervizhang (ki)
Hívásbontási hang (ki)Mivel a többi nem érdemleges, a Hálózati beállítás menüpont alatt keresgéltem, újabb 3 beállítási lehetőséget találtam:
Frekvencia (Automatikus). Lehetséges alternatívák 1900, 900/1800, Európai, WCDMA 2100.
Típus (Automatikus). Lehetséges alternatíva: Manuális.
Sebesség (Lassú). Alternatívák Közepes, Gyors, Folyamatos.3G sehol. Lehet, hogy ez is vodás trükk.
Köszönöm mégegyszer.
-
dante3
addikt
válasz
Viktor0610 #115 üzenetére
Thx, jobb ötletem nekem sincs! Csak kicsit fura, hogy este leraktam, reggel felkelek és se kép, se hang, nem tudom mi történt vele "pihenés" közben!
-
Gézuka1976
csendes tag
válasz
Viktor0610 #110 üzenetére
csatlakozom Vik-hez!
Én is csak azért használom a V3XX-et mert céges teló, de a fiókban ott vár üzemre készen egy E65Üdv G
-
ans
aktív tag
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
Ha net kell, bekapcsolod a 3G-t. Telefonáláskor kikapcsolod.
-
ans
aktív tag
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
Moto V3xx-nél be lehet állítani, hogy ne használja a 3G hálózatot, és ilyenkor az akksi jóval tovább bírja.
-
imuthesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
aha
akkor majd próbálkozom!
nem tudsz valami jó video convectaro programot amivel tudnám a telihoz convertálni a filmeket?!
köszi -
imuthesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
12 fps-re állítottam úgy csak viszi
-
imuthesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
de ha azt akarom, hogy a kijelző teljes méretét kitöltse akkor jó a 240x320 as?
-
imuthesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
természetesen a kijelzőnek megfelelően 240x320 ra konvertálok egy 750 mbos filmet akkor csak jó lesz.
az kb hány mb-ot fog akkor foglalni? -
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Nekem a V3x sem lassult be a gigás kártyától sőt még öcsém V360-as motoja sem lassul be tőle igaz egyiken sincs gyári szoftver....
-
Zsoci
tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Tehát akkor jól gondoltam. Ugyanaz a készülék csak a felesleges csili-vilket és bódét átvariálták rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest