- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hesszan
aktív tag
válasz
Jhericho #364 üzenetére
tehát ha az avit konvertálod (3gp-be probáltam) igen akkor lejátsza, de akkor már nem aviról van szó hanem 3gpröl (amiben én nem tudok tekerni) használható lenne vonaton pl egy filmet megnézni, de mivel nincs tekerés ezért ha valaki becsörög akkor kezdhetem előlröl a filmet ami nem tul barátságos ha esetleg már a 90% ig eljutottam. Szoval ezt én nem használom, illetve 15-20 perces cuccokra szedem igy olyan sokat nem kell ujra néznem. De egyetértek: nagyon macerás! inkább zenét hallgatok net/wapozok rajta.
ébresztés felettébb boszantó mikor ezért kések el.. nekem a most nyári szervizben gyári voda sw frissités megoldotta, azóta ébreszt mindig..
-
hesszan
aktív tag
Lassan 2 éve használom.
A beépitett böngészője valóban opera alapú és sztem symbianos IE -vel is felveszi a versenyt. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kevés telefonban láttam ilyen beépitett böngészőt.
1GB memokari
2x szerviz: 1 kihangositó (SW ugyanazt feltolták rá), 2 nem ébreszett + headset csere (uj szoftver
Lassan érik a cseréje, de nagyon meg vagyok vele elégedve, bár a telefonról havi 2-300mb net, 100sms, 40 óra beszélgetés, 2-3óra videotelefonálás. Régebben kibirta nap végéig. Manapság sajnos már napi 2x töltöm :S és navigombok nagyon elhasználódtak, kopottak, és nincs nyomáspontjuk (egyik ism. mondta: érintőbillentyűs lett, csak jó erősen kell nyomni) Egy aksicsere és egy gombsor csere ráférne, és még mindig profi a telefon.
Nekem illesztési hiba, figyegés, recsegés nincs. A telefon egykét helyen karcos lepattant a festék, de az a helytelen használattól adódott. A kijelző feletti két kis gumi távtartó (ha összecsukom az tartja/tartotta el a kijelzőt a gomboktól) kb 1-2 hónap alatt kiesett és azóta sincs benne.
Szervizbe másodjára kértem hogy pótolják, elmaradtnem volt kedvem ezért reklamálni visszaküldeni megint 1-2hétre...
Összességében a telefont használni nagyon jó! menü zene net/wap memókari mind ugy müködik ahogy kell. (sok funkcióját nem használok pl naptár)
Amik zavartak/zavarnak:
- ha usbröl töltöm akkor a memoriakarit leválasztja (ha kapcsolatokban más választok akkor meg a szoftver nélkül nem tölt) és ilyenkor nem lehet memkarin lévő javas cuccot futtatni.
- a moto szoftverrel az smseket leszedni mindig macerás. nem tudja egyböl lementeni az összeset mmsnél elakad (amig erre rájöttem hogy ott áll meg BRR) és sztem logikátlan a kezelése is mert vagy sorszám.txt lesz vagy ölmlesztve xml-be. Mind a kettőben nehézkes a keresgélés.
- gyári email klienst nem tudom gmaillel használni(vodamail simán megy és jó is)
- hivás közben wapozni lehet de javas progit futtatni nem
- 1 csatija van. Vagy headset vagy töltő (tudom BT headset de skót vagyok)
- kamera csak végső esetben használható kategóriához képes sztem angyon gyenge(V3x -ben sokkal jobb volt)
- a hívásoknál 1 személy egyszer szerepel nem tudom visszakeresni hogy pl hivtam 12:30 és 13:35 és 14:45kor. Csak azt mutatja hogy 14:15kor hivtamjah meg hogy a pdf txt xls doc zip nem ismeri fel. Tudtam mikor emgvettem, de az talán hiányzik. MEg hgoy ne csak 3gp -t játszon le. ha benne lenne akkor számora tökéletes lenne. Esetleg Gps bár az annyira nem hiányzik csak félévente 1x mikro eltévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest