- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atya
tag
Sziasztok!
Nekem L6 osom van, es van vele egy nagy problemam. Popec telefon, meg ar/teljesitmeny szempontbol tokeletesen megfelelne, ha talalnek olyan programot hozza, amivel tudok p2k val feltoltott filet olvasni. Mindegy hogy doc, txt, pdf, csak olvashato legyen.
Probaltam mar hackelni a lementett oldalakat, de azokat is hulye fileokban tarolja, es nem tudok szimplan feltolteni egy html/wml filet. Annyira meg nincs kedvem belenyulni, hogy midnen feltotltesnel fel orat szarakodjak hogy minden mukodnjon.
Ha valaki tud olyan olvaso progit, amivel ez kivitelezheto, akkor legyen szives jelezze. ( van sok olvaso progi, de mind netrol szedi le az olvasmanyt, amit vagy nekem kell felrakni, vagy csak a serveren levo olvashato. Arra gondoltam, hogy a Java progik nem kepesek belenyulni a telo mappaszerkezetebe olvasas celjabol, mivel kepnezegetot is kerestem, de abbol is csak olyant talaltam, aminel a jar fileba be kell csomagolni a kepet.Ez cafolodott, ugyan is a DictaPhone nevu progi irja olvassa a telo mappait, tehat innentol nem ertem miert nincs egy kiba^^ott progi sem, ami feltoltott filet olvana, vagy kepet mutatna meg fullscreenben. UI: Jo teljeskepernyos kepnezegetot is keresek)
Masik ami mar inkabb temaba vag, amikor az l7 est feldugod PC re, akkor a pc latja a TF kartyat?
Udv.:
atYa
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest