- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Nagyobb idejű belengés nincs, azt kimértem volna. Túlterhelés szintén kizárt (ettől még lehet persze zaj), hisz 120 Wattos a noti táp. Ez nem tud felborulni az ágak nem egyenletes terhelése miatt, mert csak 12 Voltot állít elő.
A második a PICO 90 Watt, ezt nem tudom hogy működik. Az egyetlen, hogy a pici 4 darab (valoszinű puffer) 1000 uF-os kondikat kiszedtem megvizsgálni, jók-e. Bár ha az rossz lenne, frekvenciát kellett volna mérnem a kimeneten.Még arra tippelek, hogy a gép nem földelt (gyárilag is egy notihoz lehetne hasonlítani, csak a külső tápja földelt), hogy az ADSL telefonvonal akár a routeren keresztül is zajt visz a rendszerbe, és azzal nem tud mit kezdeni.
(Bár a HDD nincs összeföldelve mással, ami tudom nem javasolt, de így legalább a nullához képesti feszültségei jók lesznek.) Persze ez mind csak feltételezés részemről.Megpróbálom valakihez elvinni hosszabb távra, mert eddig úgy két nap alatt egyszer "állított elő" jó egy tucat gyenge szektort.
A lényeg, hogy korábban észrevettem, mikor az olvashatatlan fájlokat piszkáltam, akkor szaporodtak ezek a szektorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest