- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Oliverda #741 üzenetére
OK.
Nem frissítettem, hanem válaszoltam. Ezek után nem olvastam vissza, nem néztem meg, változtattál-e.
Ez a kifakadásom NEM Neked szól: Sőt, az 1024*768-as felbontásban ez nem is látszott. Elárulok még egy titkot. Nemrég még 98 alatt 800*600 volt a max, de USB miatt kénytelen voltam váltani. Nekem ez periferiális munkaeszköz, (nem a f@rkam hosszabbítása mint sok ifjú titán egyetemistának akinek erőgépe van több százezerért csak épp használni nem tudja) így többet nem áldozom rá.
A SMART-ban vannak olyan attribútumok, melyek akkor változnak, ha nem tökéletes felülettel találkozik a drive. Ha a későbbi vizsgálat a felület épségét mutatja, akkor a vizsgálatból kiveszi. Ilyenkor javulhat a drive állapota. Hétköznapi szóval élve: "árnyékra ugrott" a drive. Azért érdemes ezeket figyelni, mert nem tökéletes tápellátás okozhat ilyent. Tehát a szomszédban dolgozó karosszériás, vagy ipari üzem termelhet annyi zajt a hálózatra, hogy azt a drive megérzi. Nem biztos, hogy ez volt a gond, de megéri figyelni a tendenciákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- ASUS ROG Ally
- Napelem
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest