Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyirike
csendes tag
Csá
Tegnap vettem egy 500G samsungot. Minden rendben vele. A probléma ott van hogy volt eddig egy 200G samsung amivel teljesen meg voltam elégedve. Mindkettő SATA. Felraktam az új rendszert. és gondoltam megnézem már ezt a HD Sentinel cuccot. az 500G minden ok, de a 200G-re azt irja hogy 16% !!!! és 39 nap mulva várhatóan megdöglik. chkdsk semmit nem ír. a sentinel is csak annyit hogy a kb 4 milliárd sectorbol 239 hibás és emiatt 16%-s. Ezt nem veszem be. Ugyanugy ir olvas gyorsan hiba nélkül... Lehet rajta bad sector de akkor sem döglik meg 30 napon belül az tuti. Az is lehet hogy már 2 éve ilyen (4 éves) csak eddig nem tudtam róla. Ej de szép a tudatlanság...
Van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest